loader

Muut

Allergiatunnustuotteet

Valikoimastamme löydät hajusteettomat hiustenhoitotuotteet, joille on myönnetty Allergiatunnuksen käyttöoikeus. Hellävaraiset ja hajusteettomat hiustuotteet sopivat erityisesti hennoille hiuksille, herkälle hiuspohjalle ja atooppiselle iholle. Kaikille tämän kategorian hajusteettomille hiustenhoitotuotteille on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnuksen käyttöoikeus. Allergiatunnus on merkki siitä, että tuote ei yleisesti ärsytä tai herkistä ihoa, aiheuta tuoksuherkkyysoireita tai muita allergia- tai astmareaktioita.

Vegaanituotteet

Vegaaninen hiustenhoitotuote ei sisällä mitään eläinperäisiä ainesosia. Vegaaninen hiustenhoito on mahdollista valikoimamme tuotteilla, sillä nämä hiuksia hemmottelevat tuotteet sopivat kaikille vegaanisen kosmetiikan ystäville – valitse siis laajasta valikoimastamme tuotteet vegaaniseen hiustenhoitoon. Olemme keränneet tähän Vegaaninen hiustenhoito -kategoriaan kaikki valikoimamme vegaaniset hiustenhoitotuotteet. Tunnistat valikoimamme vegaanisen hiustenhoitotuotteen myös Vegan Product -lehtisymbolista, joka näkyy tuotepakkauksessa sekä tuotteen tuotetiedoissa verkkokaupassa.

Täyttöpakkaukset

Täyttöpakkaukset hiustenhoitotuotteille ovat sekä ekologinen että ekonominen valinta. Jatka lempituotteesi pakkauksen käyttöä tilaamalla kätevä ja riittoisa täyttöpussi, joka on helppo tyhjentää tyhjentyneeseen ja puhdistettuun pulloon.

Tarvikkeet

Hiustarvikkeet antavat avun hiustenhoitoon. Olemme koonneet yhteen kategoriaan kaikki valikoimamme hiustenhoitotarvikkeet helpottamaan päivittäistä hiustenhoitoa ja tukemaan hiusten hyvinvointia. Löydä tarvitsemasi hiustarvikkeet!

Aurinkosuoja hiuksille

Aurinkosuojasuihke hiuksille pitää hiukset terveinä paahtavasta auringosta huolimatta. Kuten ihokin, myös hiukset tarvitsevat suojaa auringon säteiltä. Hyvän aurinkosuojan hiuksille antavat UV-suojan sisältävät tuotteet, aurinkosuojasuihkeet hiuksille, jotka samalla auttavat ehkäisemään hiusten kuivumista.

Matkapakkaukset

Matkapakkaukset hiustenhoitotuotteille ovat käytännöllisiä ja helppo ottaa mukaan. Minikokoiset hiustenhoitotuotteet on helppo pakata mukaan treeneihin ja matkoille. Valitse valmiit matkakokoiset pakkaukset tai täytä tyhjät pullot mieleiselläsi sisällöllä.

Vauvat

Vauvan hiusten hoidon ei tarvitse olla monimutkaista. Aivan pienen vauvan hiusten hoitoon ja pesuun riittää mainiosti pelkkä vesi, mutta kun se ei enää riitä, mieto shampoo on hyvä valinta. Pienille vauvoille ja taaperoikäisille lapsille sopivat mahdollisimman hellävaraiset tuotteet. Valikoimamme turvalliset ja testatut Sensitive-sarjan hiustenhoitotuotteet sopivat koko perheen hiusten hoitoon ja ne ovat erinomaiset tuotteet myös vauvan hiusten hoitoon.

Lapset

Lasten hiustenhoitotuotteet sopivat kaiken ikäisille lapsille. Lasten hiukset ovat vielä hennot ja tarvitsevat mietoja ja hellävaraisia tuotteita. Lempeät shampoot ja hoitoaineet säilyttävät hiuksen luonnollisen pehmeyden ja pitävät hiukset helposti kammattavina.

Miehet

Miesten hiustuotteet pesuun ja muotoiluun. Valikoimastamme löydät miesten hiustenhoitoon sopivat shampoot ja hoitoaineet sekä muotoilutuotteet miehille. Miesten hiustenhoitotuotteet voi hyvin valita myös valikoimamme muiden hiustenhoitotuotteiden joukosta, mutta valintaa helpottamaan olemme koonneet tähän kategoriaan perusvalikoiman miesten hiustuotteita. Löydä suosikkituotteesi miesten hiustenhoitoon!

Curly Girl -tuotteet

Curly Girl -metodi korostaa hiusten luonnonkiharaa ja tuo kiharat nätisti esille. Curly Girl -metodissa ei ole kyse ihmeistä, vaan oikeanlaisista hiustenhoitotuotteista. Valikoimastamme löydät Curly Girl -tuotteet, joilla voit päästää luonnonkiharasi valloilleen! Valikoimasta löydät päivittäiseen metodiin sopivat Curly Girl -tuotteet, kuten Curly Girl -shampoon sekä tuotteet metodin alussa tehtävään Curly Girl Final Wash -pesuun.