Muut

Allergiatunnustuotteet

Valitse hajustamaton ja hellävarainen tuote hiusten hoitoon! Valikoimastamme löydät runsaasti tuotteita, joille on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnuksen käyttöoikeus.

Katso tuotteet

Tarvikkeet

Hiustenhoidon tarvikkeeista löydät avun niin hiusten harjaamiseen kuin kampausten tekemiseenkin. Kuten Dermosil-tuotteet aina, myös tarvikkeet auttavat huolehtimaan hiustesi hyvinvoinnista.

Katso tuotteet

Luonnonkosmetiikka

Ecocert Cosmos -sertifioidut tuotteet sisältävät luonnon parhaita ainesosia hiustesi hyvinvointiin. Ne tuovat hiuksillesi luonnollista kiiltoa ja pehmeyttä. Anna hiuksillesi lahja, josta myös luonto kiittää!

Katso tuotteet

Vegaanituotteet

Vegaaniset hiustenhoitotuotteet eivät sisällä mitään eläinperäisiä ainesosia. Raikkaat, hoitavat ja trendikkäät tuotteet ovat täydellinen valinta kaikille vegaanisten hiustenhoitotuotteiden ystäville.

Katso tuotteet

Täyttöpakkaukset

Täyttöpakkaus on sekä ekologinen että ekonominen valinta. Jatka lempituotteesi pakkauksen käyttöä tilaamalla kätevä ja riittoisa täyttöpussi, joka on helppo tyhjentää puhdistettuun pulloon.

Katso tuotteet

Aurinkosuoja hiuksille

Kuten ihokin, myös hiukset tarvitsevat suojaa auringon säteiltä. Päähine on hiuksille paras suoja, mutta tärkeän apu on UV-suoja, joka auttaa ehkläisemään hiusten kuivumista.

Katso tuotteet

Matkapakkaukset

Pidä suosikkituotteesi mukana minne menetkin. Minikokoiset hiustenhoitotuotteet on helppo pakata mukaan treeneihin ja matkoille. Valitse valmiit matkakokoiset pakkaukset tai täytä tyhjät pullot mieleiselläsi sisällöllä.

Katso tuotteet

Vauvat

Vauvan ja taaperoikäisen lapsen hiukset hoidetaan kaikkein hellävaraisimmilla tuotteilla. Valikoimastamme löydät turvalliset ja testatut Sensitive-sarjan tuotteet, jotka sopivat myös alle 3-vuotiaille lapsille.

Katso tuotteet

Lapset

Lasten hiukset ovat vielä hennot ja tarvitsevat mietoja ja hellävaraisia tuotteita. Lempeät shampoot ja hoitoaineet säilyttävät hiuksen luonnollisen pehmeyden ja pitävät hiukset helposti kammattavina.

Katso tuotteet

Miehet

Tutustu miehille sopiviin Dermosil-hiustenhoitotuotteisiin. Löydät niin shampoot ja hoitoaineet kuin muotoilutuotteetkin – miehekkäillä tuoksuilla tai kokonaan ilman hajusteita!

Katso tuotteet

Curly Girl -tuotteet

Curly Girl -metodi korostaa hiusten luonnonkiharaa ja tuo kiharat nätisti esille. Valikoimamme Syväpuhdistava shampoo ja Puolukkashampoo sopivat metodin alussa tehtävään Final Wash -pesuun. Lisäksi valikoimastamme löytyy kaksi hoitoainepesuun sopivaa hoitoainetta sekä kaksi muotoilutuotetta.

Katso tuotteet