loader

Muut

Allergiatunnustuotteet

Valitse hajustamaton ja hellävarainen tuote hiusten hoitoon! Valikoimastamme löydät runsaasti tuotteita, joille on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnuksen käyttöoikeus.

Tarvikkeet

Hiustenhoitotarvikkeet antavat avun niin hiusten harjaamiseen kuin kampausten tekemiseenkin. Kuten Dermosil-tuotteet aina, myös tarvikkeet auttavat huolehtimaan hiustesi hyvinvoinnista.

Luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikka hiuksille tuo hiustenhoitoon luonnollista kiiltoa ja pehmeyttä. Ecocert Cosmos -sertifioidut tuotteet sisältävät luonnon parhaita ainesosia hiustesi hyvinvointiin. Anna hiuksillesi lahja, joka saa voimansa luonnosta!

Vegaanituotteet

Vegaaniset hiustenhoitotuotteet eivät sisällä mitään eläinperäisiä ainesosia. Raikkaat, hoitavat ja trendikkäät tuotteet ovat täydellinen valinta kaikille vegaanisten hiustenhoitotuotteiden ystäville.

Täyttöpakkaukset

Täyttöpakkaukset hiustenhoitotuotteille ovat sekä ekologinen että ekonominen valinta. Jatka lempituotteesi pakkauksen käyttöä tilaamalla kätevä ja riittoisa täyttöpussi, joka on helppo tyhjentää tyhjentyneeseen ja puhdistettuun pulloon.

Aurinkosuoja hiuksille

Aurinkosuoja hiuksille pitää hiukset terveinä paahtavasta auringosta huolimatta. Kuten ihokin, myös hiukset tarvitsevat suojaa auringon säteiltä. Hyvän suojan hiuksille antavat UV-suojan sisältävät tuotteet, aurinkosuojasuihkeet, jotka samalla auttavat ehkläisemään hiusten kuivumista.

Matkapakkaukset

Matkapakkaukset hiustenhoitotuotteille ovat käytännöllisiä ja helppo ottaa mukaan. Minikokoiset hiustenhoitotuotteet on helppo pakata mukaan treeneihin ja matkoille. Valitse valmiit matkakokoiset pakkaukset tai täytä tyhjät pullot mieleiselläsi sisällöllä.

Vauvat

Vauvan hiustenhoitotuotteet sopivat kaiken ikäisille vauvoille ja lapsille. Vauvoille turvalliset ja testatut Sensitive-sarjan hiustenhoitotuotteet löydät valikoimastamme. Vauvan ja taaperoikäisen lapsen hiukset hoidetaan kaikkein hellävaraisimmilla tuotteilla.

Lapset

Lasten hiustenhoitotuotteet sopivat kaiken ikäisille lapsille. Lasten hiukset ovat vielä hennot ja tarvitsevat mietoja ja hellävaraisia tuotteita. Lempeät shampoot ja hoitoaineet säilyttävät hiuksen luonnollisen pehmeyden ja pitävät hiukset helposti kammattavina.

Miehet

Miesten hiustuotteet miehekkäillä tuoksuilla tai kokonaan ilman hajusteita! Tutustu miehille sopiviin hiustenhoitotuotteisiin. Valikoimastamme löydät rakkaudella kehitetyt shampoot, hoitoaineet sekä muotoilutuotteet miehille.

Curly Girl -tuotteet

Curly Girl -metodi korostaa hiusten luonnonkiharaa ja tuo kiharat nätisti esille. Valikoimamme Syväpuhdistava shampoo ja Puolukkashampoo sopivat metodin alussa tehtävään Final Wash -pesuun. Lisäksi valikoimastamme löytyy kaksi hoitoainepesuun sopivaa hoitoainetta sekä kaksi muotoilutuotetta.