loader

Saippuapussi

9775

Biohajoava

Nauhat 100 % puuvillaa

Biohajoava saippuapussi helpottaa säilyttämään ja käyttämään palamuotoista saippuaa, shampoota ja hoitoainetta. Pussukan nauhat ovat 100 % puuvillaa.

3,70 €

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

5,0 / 5

Perustuu 1 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Saippuapussi helpottaa säilyttämään ja käyttämään kiinteää saippuaa ja shampoota. Palamuotoiset saippuat, shampoot ja hoitoaineet on käytössä helppo säilyttää saippuapussissa, jolloin ne kuivuvat paremmin ja pysyvät hygieenisenä pidempään. Verkkopussukka auttaa myös tuotteita vaahdottumaan paremmin.

Saippuapussipakkaus sisältää kaksi biohajoavaa verkkopintaista pussukkaa, joiden nauhat on valmistettu 100 % puuvillasta. Pussukoiden eri väriset nauhat auttavat erottamaan esimerkiksi Palashampoon ja Palahoitoaineen toisistaan.

Saippuapussin koko on venyttämättä 16 cm x  8 cm. Pussi on joustavaa verkkomateriaalia, joten sinne mahtuu isompikin saippuapala.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Tarvikkeet

Tarkoitus: Palamuotoisten saippuoiden, shampoiden ja hoitoaineiden säilyttämiseen. Auttaa myös kiinteitä tuotteita vaahdottumaan helpommin.

Käyttöohje: Aseta saippuapala pussiin ja ripusta suihkuhyllyyn roikkumaan. Kostuta saippuapala ja vaahdota saippuaa pussin läpi esimerkiksi kämmentä, ihoa tai hiuksia vasten.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suosittelemme sinulle

Bestseller
(43)

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,20 € / 150 ml

Osta
Uusi
(3)

Keittiökäsisaippua metsämarja

6,70 € / 500 ml

Osta
Uusi
Last Chance
(14)

Wildflower Käsisaippua

6,90 € / 500 ml

Osta
Uusi
(9)

Käsivoide metsämarja

5,20 € / 125 ml

Osta

Arvosana ja kommentit

5,0/5

reviewer avatar
Suvi R. 24.06.2021

Ostin kaksi pakettia näitä. Yksi pussi palashampoolle ja -hoitoaineelle ja yksi tyrnisaippualle sekä yksi sunlight-palasaippualle. Testattu ja hyväksi todettu. Paljon kätevämpi käyttää palashampoita ym, kun pussin kanssa käyttää. Helppo jättää ilmavasti kuivumaan.