Ihonhoito

products_productsCount

Dermosil-valikoiman ihonhoitotuotteista löydät sopivat tuotteet jokaiselle ihotyypille ja vuodenaikojen mukaan vaihtuviin ihonhoidon tarpeisiin.read_more

Hellävaraiset ja ihoystävälliset tuotteet ovat aina lahja ihollesi.

Kaikki tuotteet ihonhoitoon

Tästä kategoriasta löydät kaikki valikoimamme ihonhoitotuotteet, eli kootusti kaikki jokapäiväiseen ihonhoitoon sopiva kosmetiikka. Valikoimasta löydät sopivat ihon hoitotuotteet jokaiselle ihotyypille, erilaisiin ihonhoidon haasteisiin ja vuodenaikojen mukaan vaihtuviin ihonhoidon tarpeisiin niin kasvoille kuin vartalolle.

Ihonhoito vaikuttaa koko kehon hyvinvointiin

Ihonhoito on tärkeässä roolissa koko kehon hyvinvoinnissa. Terve ja hyvinvoiva iho on pehmeä, kimmoisa, tasainen ja hehkuva. Yksi ihomme  tärkeimmistä tehtävistä on suojata kehoamme bakteereilta, säteilyltä ja muilta ulkoisilta tekijöiltä, ja siksi ihosta huolehtiminen on tärkeää. Ihonhoito on tärkeää myös muista syistä; ihon hoito omalle ihotyypille sopivilla laadukkailla tuotteilla ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista, värimuutosten syntymistä, tulehduksia, ihottumaa, hilseilyä ja muita iho-ongelmia. Ihonhoito on myös ihanaa hemmottelua.

Ihonhoito ihotyypin mukaan

Ihotyypit jaotellaan karkeasti neljään eri ryhmään: normaali iho, kuiva iho, rasvainen iho ja sekaiho, ja kaikille näille on olemassa niille kehitettyjä tuotteita. Tuotteita löytyy myös herkälle iholle, epäpuhtaalle iholle, pintakuivalle iholle sekä ikääntyvälle iholle. Dermosililta löydät laadukkaat ja sopivat ihonhoitotuotteet kaikille ihotyypeille.

Kosmetiikka

Meiltä löydät laadukasta kosmetiikkaa netistä kätevästi tilattuna. Laadukkaat ja omalle ihotyypillesi sopivat kosmetiikka tuotteet löydät laajasta valikoimastamme, joka sisältää esimerkiksi tuotteita herkälle iholle ja luonnonkosmetiikkaa. Dermosililta löydät laadukkaat meikit ja kosmetiikkaa miehille. Hemmottelutuotteemme ovat myös erittäin suosittuja, kuten kasvonaamiot ja kuorinnat sekä kasvoseerumit ja -öljyt.

Kasvojen puhdistus

Kasvojen puhdistus, meikinpoisto ja omalle iholle sopivat kasvojen puhdistustuotteet ovat kasvojen ihonhoidon A ja O. Kasvot on hyvä puhdistaa aamulla ja illalla. Aamulla puhdistukseen voi riittää pelkkä kasvovesi, mutta iltaisin kasvoilta puhdistetaan sekä meikki, että päivän aikana iholle kertynyt lika ja tali, joten omalle ihotyypille sopivat kasvojen puhdistustuotteet ovat paikallaan. Dermosilin kasvojen puhdistustuotteet ja kasvovedet ovat pitkän kehitystyön tulos.

Kaikki kosmetiikkatuotteet kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon Dermosililta

Me Dermosililla olemme kehittäneet tuotteitamme jo 40 vuoden ajan ja voit luottaa kokemukseemme. Löydä ihollesi sopivat kosmetiikkatuotteet laajasta valikoimastamme.

read_less