loader

Seerumi: Näin valitset sinulle parhaan seerumin

Seerumi: Näin valitset sinulle parhaan seerumin - Dermosil

Seerumeita on monenlaisia ja niistä kukin vastaavat ihon erilaisiin tarpeisiin. Seerumien sisältämät ainesosat tai niiden vaikutukset eivät välttämättä ole tuttuja. Niinpä oikean seerumin valinta voi olla haastavaa. Ei kuitenkaan syytä huoleen, me autamme sinua valitsemaan ihollesi parhaiten sopivan seerumin.

Mitä seerumit ovat?

Seerumeita kutsutaan ihonhoidon tehopakkauksiksi. Harmillisen usein seerumit jäävät kuitenkin ihonhoitorutiinista pois. Seerumin käyttö kannattaa kuitenkin ottaa osaksi päivittäistä rutiinia, aivan kuin kasvojen puhdistus ja kosteutus. 

Pieneenkin seerumipulloon on tiivistetty runsaasti ihoon vaikuttavia ainesosia ja seerumin nestemäinen koostumus auttaa seerumin aineita imeytymään nopeasti iholle. Seerumi ei varsinaisesti ole kosteusvoide, vaan se on nestemäinen ja juokseva hoitotiiviste, joka tehostaa ihonhoitoa. 

Mitä seerumi tekee?

Seerumi vastaa sinun ihosi täsmätarpeisiin imeytyen syvälle ihon kerroksiin. Seerumit ovat ikäänkuin täynnä ihosi kaipaamia ravintoaineita. Seerumi tarjoaa ainesosista riippuen ihollesi esimerkiksi intensiivistä kosteutusta, elinvoimaa, tasapainoa, hehkua tai kimmoisuutta. Seerumien aktiiviaineiden pienikokoiset molekyylit pääsevät imeytymään ihon syvimpiin kerroksiin asti, näin ollen uudistaen ihoasi kokonaisvaltaisesti.

Miten seerumia käytetään?

Seerumi levitetään puhtaalle iholle ennen kosteutusta aamuin illoin. Seerumi on siis tyypillisesti ihonhoidon toinen vaihe puhdistuksen jälkeen. Jos käytät kasvovettä, seerumi imeytyy erinomaisesti kasvoveden jäljiltä hieman kostealle iholle.  Levitä seerumi ihollesi taputellen tai pyörivin liikkein hieroen.

Voit levittää seerumia joko koko kasvoille tai vain tietyille ongelma-alueille – kuitenkin silmänympärysihoa välttäen. Myös kaula ja dekoltee hyötyvät seerumin käytöstä.

Mikä on minulle paras seerumi?

Jokaisen iho on erilainen. Juuri sinulle paras seerumi onkin sellainen, joka vastaa sinun ihosi täsmätarpeisiin. Oikea seerumi löytyykin usein miettimällä, mitä ihosi kaipaa. Ehkä kaipaat kosteutusta tai ehkäpä etsit seerumista lisää kimmoisuutta ikääntyvälle iholle? 

Mikäli ihosi kaipaa syväkosteutusta, kannattaa sisällyttää ihonhoitorutiiniin kosteuttava seerumi. Kosteuttava seerumi toimii kosteusvoiteen aisaparina, ja sen kosteuttavat ainesosat pääsevät syvälle ihoon seerumin ainutlaatuisen koostumuksen vuoksi. Kosteuttava seerumi tuo kasvoillesi eloa, pehmeyttä ja hurmaavaa hehkua. 

skin-solutions-anti-redness-oil-serum-4064.png

Osta Anti-redness öljyseerumi

Jos taas ihosi kaipaa uudistumista, retinoliseerumi on sinua varten. Retinoliseerumin tehtävä on uudistaa ihoasi. Sen sisältämät A1-vitamiinit kirkastavat, suojaavat ja uudistavat ihoa tehokkaasti imeytyen syvälle ihoon. Retinoliseerumi sopii erityisen hyvin ikääntyvälle iholle, sillä se hidastaa ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä, tehostaa kollageenituotantoa, tasoittaa pigmenttiläiskiä, supistaa ihohuokosia ja tasoittaa ihon sävyä. Retinoliseerumi on siis paras anti-age seerumi, joka tekee ikääntyneestäkin ihosta kimmoisan ja täyteläisen.

Retinoliseerumi

Osta Retinoliseerumi

Niasiiniamidiseerumi on äärimmäisen tehokas seerumi ihon täsmätarpeisiin. Niasiiniamidia eli B3-vitamiinia sisältävä seerumi on tehokas ihon kirkastaja ja tasoittaja. Se supistaa ihohuokosia ja hillitsee myös ihon taipumusta kiiltää öljyisenä päivän kuluessa. Mikä parasta, niasiiniamidiseerumi sopii ärtyneelle iholle ja on myös erinomainen seerumi akneiholle.

Niasiiniamidiseerumi

Osta Niasiiniamidiseerumi

Oikean seerumin löytäminen ei siis suinkaan ole rakettitiedettä. Tutustu seerumien ominaisuuksiin ja löydä seerumi, joka vastaa sinun ihosi ainutlaatuisiin tarpeisiin. 

Jaa

Artikkeliin liittyvät tuotteet

Ajankohtaista