Arganöljy hiuksille – kullankeltainen kauneusihme

Arganöljy on täydellinen hoitava ainesosa hiustenhoitotuotteisiin. Kuiville ja elottomille hiuksille aito arganöljy antaa kiiltoa ja uutta elinvoimaa.

Mitä arganöljy on?

Arganöljy on kullankeltaista kasviöljyä, jota tuotetaan Marokossa. Arganöljy on erittäin ravinteikasta ja sisältää monia hyviä rasvahappoja ja vitamiineja, kuten E- ja A-vitamiineja.

Arganöljyä on käytetty monia satoja vuosia ja siitä on aikojen saatossa tullut erittäin suosittu ainesosa. Sitä voidaan käyttää sekä sisäisesti että ulkoisesti. Arganöljy ihonhoidossa on tuttua, mutta arganöljyä hiuksille on monelle ehkä tunnetumpi vaihtoehto. Aidon arganöljyn valmistusprosessi on erilainen riippuen siitä, käytetäänkö arganöljyä iholle, kasvoille, hiuksille vai ruuanlaittoon.

Mitä arganöljy tekee hiuksille?

Arganöljy pehmentää ja kosteuttaa hiuksia sekä sulkee hiusten suomuja ehkäisten kaksihaaraisten syntymistä. Se antaa hiuksille kauniin kiillon ja tekee niistä helposti kammattavat. Arganöljyä voi käyttää hiuksille ympäri vuoden, mutta erityisen hyvin se sopii kesään, kun hiukset kuivuvat auringosta ja uimavedestä. Arganöljy sopii myös kuivan ja ärtyneen hiuspohjan hoitoon.

Arganöljy on hiuksia elvyttävä eliksiiri. Arganöljyn koostumus on kevyt, eikä se ole tahmeaa monien muiden öljyjen tavoin. Se on täydellinen hoitava ainesosa hiustenhoitotuotteisiin, sillä se toimii antioksidanttina ja siinä on runsaasti omega 6 -rasvahappoihin kuuluvaa linolihappoa.

Kenelle arganöljyä suositellaan?

Arganöljy ravitsee hiuksia ja ehkäisee niiden kuivumista ja kihartumista. Arganöljyä voi käyttää ympäri vuoden, mutta erityisen hyvin se sopii kesään, kun hiukset vaurioituvat ja kuivuvat herkästi auringon paahteessa ja esimerkiksi uidessa suolaisessa merivedessä. Parasta arganöljyssä on se, että se sopii kaikille hiustyypeille! Arganöljy sopii kuitenkin erityisen hyvin kuiville ja elottomille hiuksille, jotka tarvitsevat tehohoitoa. Arganöljy ravitsee, kosteuttaa ja vahvistaa hiuksia sekä helpottaa takkuuntuvien hiusten kampaamista. Arganöljyn käyttö sopii myös kuivan ja ärsyyntyneen hiuspohjan hoitoon.

Miten arganöljyä käytetään?

Aito arganöljy hiuksille on helppo tehohoito. Hiuksille tarkoitettua Arganöljyseerumia voi käyttää sellaisenaan kuuriluonteisesti tai säännöllisesti. Säännöllisesti käytettäessä arganöljyä lisätään muutama pisara pyyhekuivien hiusten latvoihin ennen hiusten muotoilua. Jos öljyä lisätään pyyhekuiviin hiuksiin, se helpottaa hiusten muotoilua. Kuiviin hiuksiin laitettaessa arganöljy antaa hiuksille runsaasti kiiltoa.

Arganöljy hiuksille sopivassa muodossa on erityisen suosittu ainesosa, jota lisätään myös muihin hiustenhoitotuotteisiin, kuten shampoisiin, hoitoaineisiin ja hiusnaamioihin. Arganöljyshampoo (Argan Oil Shampoo) on hiuksia ravitseva ylellinen öljyshampoo, joka palauttaa kuiville ja vahingoittuneille hiuksille niiden luonnollisen kiillon ja elinvoiman. Parhaimman lopputuloksen varmistamiseksi hiukset viimeistellään Arganöljyhoitoaineella. Runsaasti arganöljyä sisältävä hoitoaine tekee hiuksista pehmeät, elinvoimaiset ja helposti käsiteltävät. Kerran viikossa hiukset kannattaa käsitellä Arganöljyhiusnaamiolla, joka hoitaa kuluneita, kuivia ja käsiteltyjä hiuksia.