Poskipuna soft apricot

5,20 € / 2,5 g

Poskipuna antaa kasvoille raikasta heleyttä. Soft apricot -sävy on yhdistelmä murretuja nude-sävyjä ja hehkuvaa aprikoosia, mikä tekee lopputuloksesta kauniin luonnollisen.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Tuotesarja
Makeup
Tuotteesta

Dermosil Poskipuna soft apricot tuo kasvomeikkiin luonnollista hehkua ja eloisuutta. Poskipuna antaa kasvoille raikkautta ja viimeistelee huolitellun kasvomeikin.
Soft apricot -sävy on yhdistelmä murrettuja nude-sävyjä ja hehkuvaa aprikoosia, mikä tekee lopputuloksesta kauniin luonnollisen. Puuterimainen sävy on kevyt ja antaa poskipäille kaunista hehkua. Sävy on lähellä aiemmin valikoimassamme ollutta peach-sävyä.
Pyöräytä Kasvomeikkisivellintä poskipunarasiassa ja puhalla ylimääräinen väri pois. Sipaise poskipunaa poskipäille kevyesti. Annostele väriä ensin varovasti, lisää tarvittaessa ja häivytä rajat huolellisesti.
Valikoimasta löytyy myös toinen poskipunavaihtoehto, pink rose, jonka sävy-yhdistelmä syntyy pinkin ja samettisen ruusun pehmeydestä.

Tarkoitus
Poskipuna tuo kasvoille luonnollista heleyttä ja hehkua.
Käyttöohje
Levitä poskipunaa poskipäille siveltimen avulla kevyin vedoin ja häivytä huolellisesti.
Hajusteet
Hajustamaton

Talc, Mica, Boron nitride, Magnesium Myristate, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Hdi/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Diisostearyl Malate, Hydrogenated Polyisobutene, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Hexylene Glycol, Maltodextrin, Silica, +/-, CI 77742, CI 75470, CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Todella hyvä poskipuna! Tuo kasvoille kivan punan ja pienen kimalluksen. Luonnossa poskipunapaletti ei ole yhtä "oranssi" kuin kuvassa vaan enemmänkin vaaleanpunaisempi. Tätä tuotetta laittaessa en ole saanut poskista kertaakaan liian punaisia.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Poskipuna rose pink

5,20 € / 2,5 g