loader

Poskipuna soft apricot

3980

Poskipuna antaa kasvoille raikasta heleyttä. Soft apricot -sävy on yhdistelmä murretuja nude-sävyjä ja hehkuvaa aprikoosia, mikä tekee lopputuloksesta kauniin luonnollisen.

5,20 € / 2,5 g

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

4,5 / 5

Perustuu 7 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Hyvä, luonnollisenpunainen puna, jota on kätevä myös kuljettaa mukana kokonsa ansiosta. Kolmas kappale nyt tilaukseen!

Anu A.

Dermosil Poskipuna soft apricot tuo kasvomeikkiin luonnollista hehkua ja eloisuutta. Poskipuna antaa kasvoille raikkautta ja viimeistelee huolitellun kasvomeikin.
Soft apricot -sävy on yhdistelmä murrettuja nude-sävyjä ja hehkuvaa aprikoosia, mikä tekee lopputuloksesta kauniin luonnollisen. Puuterimainen sävy on kevyt ja antaa poskipäille kaunista hehkua. Sävy on lähellä aiemmin valikoimassamme ollutta peach-sävyä.
Pyöräytä Kasvomeikkisivellintä poskipunarasiassa ja puhalla ylimääräinen väri pois. Sipaise poskipunaa poskipäille kevyesti. Annostele väriä ensin varovasti, lisää tarvittaessa ja häivytä rajat huolellisesti.
Valikoimasta löytyy myös toinen poskipunavaihtoehto, pink rose, jonka sävy-yhdistelmä syntyy pinkin ja samettisen ruusun pehmeydestä.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Poskipunat

Tarkoitus: Poskipuna tuo kasvoille luonnollista heleyttä ja hehkua.

Käyttöohje: Levitä poskipunaa poskipäille siveltimen avulla kevyin vedoin ja häivytä huolellisesti.

Hajusteet: Hajustamaton

Talc, Mica, Boron nitride, Magnesium Myristate, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Hdi/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Diisostearyl Malate, Hydrogenated Polyisobutene, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Hexylene Glycol, Maltodextrin, Silica, +/-, CI 77742, CI 75470, CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Arvosana ja kommentit

4,5/5

reviewer avatar
Niina H. 06.02.2021

Hinta-laatu -suhde on kohdallaan ja tämä oli suosikkituotteeni vuosia. Soft apricot -sävy sopii ihoni väriin ja happamuuteen pysyen muuttumattomana lähes koko päivän. Ainoa miinus tulee siitä, että muutitte tuotteen tasavärisestä sävystä "laikukkaaksi". Nyt sävy vaihtelee iholla riippuen minkä verran mitäkin pigmenttiä kuhunkin rasiaan osuu. Palauttakaa entinen koostumus - kiitos.

reviewer avatar
Marjo N. 01.09.2020

Hyvä ja riittoisa perusposkipuna, jossa heleyttä mukana.

reviewer avatar
Kaisa M. 30.08.2020

Kesän helpoin meikki! Tällä saa ihoon hieman päivettyneen lookin. Sävyttää poskia luonnollisesti, eikä tulos ole liian pinkki. Sävy on luonnossa hieman eri mitä kuva antaa ymmärtää.

reviewer avatar
Anu A. 17.08.2020

Hyvä, luonnollisenpunainen puna, jota on kätevä myös kuljettaa mukana kokonsa ansiosta. Kolmas kappale nyt tilaukseen!

reviewer avatar
Niina E. 04.11.2019

Todella hyvä poskipuna! Tuo kasvoille kivan punan ja pienen kimalluksen. Luonnossa poskipunapaletti ei ole yhtä "oranssi" kuin kuvassa vaan enemmänkin vaaleanpunaisempi. Tätä tuotetta laittaessa en ole saanut poskista kertaakaan liian punaisia.

reviewer avatar
anonymous 22.07.2019

Hei Marika! Poskipunan rasian ulkomitan halkaisija on 50 mm ja värinapin halkaisija 35 mm.