Uusi

Puuterisivellin

9,40 € / 1 kpl

Ylellisen pehmeä ja kuohkea, mutta sopivan jämäkkä Puuterisivellin levittää ja häivyttää kauniisti puuterimaiset meikkituotteet, kuten aurinkopuuterin, puuterin ja poskipunan.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Katso myös:

Tuotesarja
Makeup
Tuotteesta

Dermosil Puuterisivellin on pehmeän kuohkea, mutta sopivan jämäkkä sivellin puuterimaisten meikkituotteiden, kuten aurinkopuuterin, puuterin ja poskipunan levittämiseen.

Siveltimen pyöristetyt kulmat sekä jämäkkä, mutta ilmava karva ovat ideaaliset tasaisen ja tarkan lopputuloksen aikaansaamiseksi. Pitkävartisella siveltimellä meikki on helppo levittää ja häivyttää kasvoille kauniisti.

Sivellin on valmistettu synteettisestä karvasta ja se tuntuu silkkisen pehmeältä ja ylelliseltä iholla.

Pyöräytä sivellintä puuteri- tai poskipunarasiassa ja puhalla ylimääräinen meikki siveltimen pinnalta pois. Levitä tuotetta kasvoille pyörivin liikkein tai pienin lyhyin vedoin ja häivytä.

Puuterisivellin kannatta puhdistaa säännöllisesti, sillä siveltimeen kertyy käytössä jäämiä meikkituotteista. Puhdistus pitää siveltimen hygieenisenä ja meikkituote myös tarttuu puhtaaseen siveltimeen paremmin.

Tarkoitus
Sivellin puuterimaisten meikkituotteiden, kuten aurinkopuuterin, puuterin ja poskipunan levittämiseen ja häivyttämiseen.
Käyttöohje
Pyöräytä sivellintä puuteri- tai poskipunarasiassa ja puhalla ylimääräinen meikki siveltimen pinnalta pois. Levitä tuotetta kasvoille pyörivin liikkein tai pienin lyhyin vedoin ja häivytä. Puhdista sivellin säännöllisesti.

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu
Arvioi tuote ensimmäisenä!

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,20 € / 150 ml

Kasvopesu

5,20 € / 250 ml

Keittiökäsisaippua täyttöpussi

4,30 € / 500 ml

Maximizing Moist Proof ripsiväri

9,80 € / 10 ml