loader

Kynsien hoito

7 tuotetta

Kynsien hoito auttaa pitämään kynnet ja kynsinauhat kauniina ja hyvinvoivina. Hoidetut kynnet viimeistelevät huolitellun tyylin ja niissä...Näytä enemmän

Kynsien hoito auttaa pitämään kynnet ja kynsinauhat kauniina ja hyvinvoivina. Hoidetut kynnet viimeistelevät huolitellun tyylin ja niissä myös kynsilakka pääsee oikeuksiinsa. Valikoimastamme löydät laadukkaat ja hellävaraiset kynsienhoitotuotteet. Muista myös kynsienhoitosetti, sillä laadukkaat kynsien hoitovälineet takaavat, että kynsien hoito kotona ja matkalla on helppoa ja huoletonta.

Me Dermosilillä olemme kehittäneet hellävaraisia ja laadukkaita tuotteita koko perheelle yli 30 vuoden ajan. Kynsienhoitotuotteet valmistamme luonnollisesti samojen periaatteiden mukaisesti kuin kaikki muutkin tuotteemme ja oma tuotekehityksemme takaa aina laadukkaan lopputuloksen. Kynsien hoito vaatii tehokkaita tuotteita, mutta meille on myös erityisen tärkeää, että kynsienhoitotuotteet ovat hellävaraisia ja helppokäyttöisiä. Siksi esimerkiksi Dermosil Kynsilakanpoistoaine on hajustamaton eikä se sisällä lainkaan asetonia. Tuote onkin saanut Allergia-, Iho- ja Astmaliitolta allergiatunnuksen käyttöoikeuden. Hellävarainen kynsilakanpoistoaine on pakattu uuteen kätevään pakkaukseen, jonka pumppumekanismi tekee kynsien hoidosta nopeaa ja vaivatonta.

Kynsien hoito on tärkeää käsien hyvinvoinnin kannalta. Kynsienhoitotuotteet auttavat myös saavuttamaan kauniit kynnet, jotka viimeistelevät huolitellut vaikutelman. Kauneushoitoloiden manikyyrit ja pedikyyrit ovat oivallista hemmottelua käsille ja jaloille, mutta arjessa on syytä muistaa myös kynsien hoito kotona. Etenkin Suomen välillä ankaraksikin äityvä talvi on armoton myös kynsille. Säännöllinen kynsien hoito auttaa estämään kynsien haurastumista ja kuivumista.

Kynsien muotoilu on tärkeä osa kynsienhoitoa ja tässä apuun tulevat laadukkaat kynsien hoitovälineet. Koska kynsien leikkaaminen helposti liuskoittaa kynsiä, kannattaa kynnet aina viilata muotoonsa. Viilaamisessa on tärkeää muistaa tehdä kynsiviilalla aina samansuuntaista liikettä, sillä edestakainen liike voi myös saada kynnet lohkeilemaan tai jopa halkeilemaan. Dermosilin monipuolinen kynsienhoitosetti sisältää kattavasti kaiken mitä tarvitset niin kynsien ja kynsinauhojen hoitoon. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu laadukas kynsienhoitosarja kulkee näppärästi mukana.

Kynsien hoito kotona onnistuu muistamalla oheisten viilausvinkkien lisäksi muutaman muun perussäännön. Ensinnäkin, kynsienhoitotuotteet vaativat aikaa imeytyä, joten odota rauhassa että kynnet ovat täysin kuivat ennen kuin aloitat niiden lakkaamisen. Levitä ensin kynsille aluslakkaa, joka suojaa kynttä ja silottaa sen pinnan. Aluslakka estää myös kynnen värjäytymistä voimakkaanvärisiä kynsilakkoja käytettäessä. Lisää aluslakatun kynnen päälle kaksi kerrosta värillistä kynsilakkaa, jotta saat aikaan tasaisen peittävän lopputuloksen. Anna ensimmäisen lakkakerroksen kuivua ennen kuin lakkaat kynnen uudelleen. Viimeistele lakkaus vielä kirkkaalla päällyslakalla, jotta väri säilyy kynsissä kauniina pitkään.

Kynsien hoito ei ole monimutkaista eikä se vaadi ihmeitä tai taikatemppuja. Tärkeintä onkin säännöllisyys ja laadukkaat kynsienhoitotuotteet. Valikoimastamme löydät parhaat tuotteet kynsien hoitoon ja kauniisiin kynsiin. Katso myös Dermosilin ihanat käsivoiteet ja käsisaippuat sekä suositut ripsivärit.
 Näytä vähemmän

3685

Smoothing aluslakka

4,50 € / 6 ml

Osta
3730

Gel effect päällyslakka

4,50 € / 6 ml

Osta
9595

Kynsiviila

3,50 € / 1 kpl

Osta
3987

Kynsilakanpoistoaine

6,70 € / 100 ml

Osta
-24%
product image
9747

Manikyyri- & pedikyyrisetti

9,90 € 7,50 €

Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 7,50 €

Osta
-34%
product image
2306

Classic Beauty

9,90 € 6,50 € / 3 x 6 ml

Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 6,50 €

Osta
Uusi
Loppuunmyyty
product image
product image
7102

Kynsilakka lilac

4,50 € / 6 ml