Ripsivärit

products_productsCount

Ripsivärit ovat silmämeikin perusta ja kauniisti kaartuvat ripset avaavat katseen. Pidentävät ripisivärit, vedenkestävät ripsivärit ja herkille silmille kehitetyt ripsivärit – valikoimastamme löydät erilaiset ripsivärit, joten sinun on helppo valita omien toiveidesi mukainen ripsiväri.read_more

Olemme kehittäneet luotettavia tuotteita koko perheelle yli 30 vuoden ajan ja voit luottaa kokemukseemme myös, silloin kun toiveenasi on löytää itsellesi se kaikkein paras ripsiväri. Jokainen valmistamamme ripsiväri on kehitetty silmiesi parasta ajatellen sekä luonnonvaroja kunnioittaen. Valmistamme ripsivärit samojen periaatteiden mukaisesti kuin kaikki muutkin tuotteemme. Oma tuotekehityksemme takaa sen, että ripsiväri on laadukas, toimiva ja ihoystävällinen – etenkin herkälle iholle. Mielestämme hyvä ripsiväri ei kaipaa mitään ylimääräistä, mutta voi toimia parhaimmillaan myös hoitavana tuotteena. Siksi osa ripsiväreistämme sisältää esimerkiksi hoitavaa E-vitamiinia sekä kosteuttavaa panthenolia.

Kun haussa on hyvä vedenkestävä ripsiväri, on tärkeää että se ei varise ja pysyy tilanteessa kuin tilanteessa. Siksi kehittämämme vedenkestävä ripsiväri pysyy ripsillä, vaikka käyt kävelyllä sadesäässä tai hikoilet kuntosalilla. Tunteetkin ovat sallittuja, sillä paras ripsiväri kestää myös kyyneleet!

Tuotekehityksemme on ottanut huomioon itse ripsivärin lisäksi myös harjat, joilla ripsiväriä levitetään. Siksi valikoimamme pidentävä ripsiväri ja tuuheuttava ripsiväri tuovat ripsiin aidosti kaunista pituutta ja volyymia. Käytännössä moni ripsivärimme on myös erotteleva ripsiväri, sillä niiden tarkkaan muotoiltu harjasosa muodostuu kuiduista, jotka erottelevat ripset täydellisesti.

Tuuheuttavan ripsivärin harjasrivistöistä joka toinen on pidempi ja joka toinen on lyhyempi. Pehmeät, mutta napakat harjakset levittävät ripsivärin helposti ja tarkasti. Harja kapenee kärkeä kohti. Harja ja ripsivärin koostumus yhdessä tuuheuttavat ja pidentävät ripsiä. Pidentävän ripsivärin harjasosa taivuttaa ripsiä tuoden katseeseen sädehtivän ilmeen. 

Ripsiväri 38 °C on nimensä mukaisesti helppo poistaa lämpimällä, noin 38-asteisella vedellä. Kastele ripset lämpimällä vedellä ja ota ripset hellävaraisesti sormenpäiden väliin. Vedä varovasti sormenpäitä ripsien tyvestä kärkeä kohden. Ripsiväri 38 irtoaa ripsien pinnalta pitkulaisina paloina. Vaihtoehtoisesti voit käyttää poistamisessa apuna kostutettuja vanulappuja.

Meiltä löytyy myös ripsiväri herkille silmille sekä piilolinssien käyttäjille. Good Lash Day ripsivärimme on saanut Allergia-, Iho- ja Astmaliiton myöntämän Allergiatunnuksen käyttöoikeuden, joten se sopii myös kaikkein herkimmille silmille. Ripsiväri koostuu pääasiassa luonnollisista raaka-aineista, sisältäen runsaasti luonnollisia vahoja ja öljyjä, jotka hoitavat ja vahvistavat ripsiä. 

Ruskea ripsiväri tai sininen ripsiväri eivät valitettavasti kuulu valikoimaamme, sillä valmistamamme ripsivärit ovat mustia ja hajustamattomia. Paras ripsiväri on mielestämme väriltään intensiivisen musta, sillä sävy tuo voimaa katseeseen.

Kokeile ja löydä uusi suosikkiripsivärisi valikoimastamme! Katso myös valikoimamme laadukkaat silmänrajauskynät, luomivärit sekä kulmakynät ja kulmavärit.

read_less