Käsisaippuat

products_productsCount

Hellävarainen käsisaippua tekee jokaisesta käsipesusta hemmotteluhetken. Lisäksi kaunis käsisaippua ilahduttaa kodin sisustuksessa.read_more

Dermosilin hoitavat käsisaippuat pumppupullossa ovat riittoisia ja vaahtoavat pehmeästi.

Hoitava käsisaippua huolehtii päivittäin ihosi hyvinvoinnista. Lisäksi laadukkaan käsisaippuan tunnistaa siitä, että se pesee pehmeästi, ihoa kuivattamatta ja vaahtoaa miellyttävästi. Kattavaan valikoimaamme kuuluvat niin käsisaippuat erilaisilla miedoilla tuoksuilla kuin useampi erilainen hajusteeton käsisaippua.

Dermosil on perheyritys ja vastuulliset valinnat ovat aina olleet itsestään selvä osa toimintaamme. Nykyisestä, reilusti yli 400 tuotteen, valikoimastamme löytyy laadukkaita ja ihoystävällisiä tuotteita koko perheelle kosmetiikasta käsisaippuaan. Olemme kehittäneet luotettavia tuotteita koko perheelle yli 30 vuoden ajan ja voit luottaa kokemukseemme myös, mikäli toiveenasi on löytää hellävarainen käsisaippua tai keittiökäsisaippua. Valmistamme käsisaippuat samojen periaatteiden mukaisesti kuin kaikki muutkin tuotteemme. Oma tuotekehityksemme takaa sen, että jokainen valikoimamme käsisaippua on laadukas, tehokas ja ihoystävällinen – etenkin herkälle iholle. Saippua on yksi keskeisimmistä tuotteistamme, ja valmistamme monet saippuamme omalla tehtaallamme Korsnäsissä, Pohjanmaalla. Näillä saippuoilla on Avainlippu-merkin käyttöoikeus.

Käsisaippua kannattaa valita tarkasti, sillä sitä käytetään useita kertoja päivässä. Huonolaatuinen tai vääränlainen käsisaippua voi pahimmillaan kuivattaa ihoa tai aiheuttaa muita ongelmia. Valikoimistamme löytyy myös useampi vegaaninen ja sulfaatiton käsisaippua, jotka tarjoavat herkillekin käsille luonnollisen mietoa ja raikasta puhtautta. Hyvä saippua hoitaakin ihoa samalla kun puhdistaa sen.

Hajusteeton käsisaippua ei aina olekaan kokonaan tuoksuton, sillä käsisaippuan raaka-aineilla on omat ominaistuoksunsa ja hajustamatonkin tuote saattaa tuoksua miedon lääkemäiselle. Dermosil-tuotteiden joukosta löytyy myös useampi hellävarainen käsisaippua, jonka tuoksuksi on merkitty Hypoparfum®. Se tarkoittaa, että käsisaippua on valmistettu käyttämällä iholle ystävällisempiä hajusteita. Nämä hajusteet eivät sisällä 26 EU:n määrittelemää hajusteiden ainesosaa, joiden on todettu aiheuttavan eniten allergioita. Dermoshopin Hypoparfum® -tuoksuiset suihkugeelit sopivat siten myös useimmille hajusteille herkistyneille.

Hyvä käsihygienia on keittiössä tärkeää! Dermosilin Keittiökäsisaippua on kaunis käsisaippua pumppupullossa. Kyseessä on nimensä mukaisesti erityisesti keittiöön kehitetty käsisaippua. Keittiökäsisaippua ei vaahtoa runsaasti, joten sen saa huuhdeltua käsistä nopeasti pois. Keittiökäsisaippua auttaa myös poistamaan käsistä voimakkaat tuoksut.

Pienissä kylpyhuoneissa saattaa aiheuttaa päänvaivaa se, mihin asettaa käsisaippua-annostelija tai käsisaippuaa sisältävä pumppupullo. Valikoimistamme löytyy ratkaisu myös tähän. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu seinäteline soveltuu Dermosilin 500 ml:n käsisaippuapumppupulloille. Seinään asennettava saippuapulloteline säästää tilaa lavuaarin reunalta. Tyylikäs kylpysaippua yhdessä selkeälinjaisen telineen kanssa ovatkin varma tapa luoda kylpyhuoneeseen ylellistä ilmettä.

Löydä kylpyhuoneeseesi ja keittiöösi tehokas ja kaunis käsisaippua kattavasta valikoimastamme. Katso myös valikoimaamme kuuluvat suihkugeelit ja suihkusaippuat, shampoot ja käsivoiteet.

read_less