loader

Manikyyri- & pedikyyrisetti

9747

Monipuolinen kynsienhoitosetti sisältää kattavasti kaiken mitä tarvitset niin kynsien ja kynsinauhojen hoitoon. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu laadukas setti kulkee näppärästi mukana.

990 P

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Kirjaudu sisään ostaaksesi tuote

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

Tuotetta ei ole vielä arvioitu

Monipuolinen setti manikyyriin ja pedikyyriin

Terveet ja hyvinvoivat kynnet tuntuvat hyvältä ja näyttävät kauniilta. Monipuolinen Manikyyri- & pedikyyrisetti sisältää kattavasti kaikki välineet mitä tarvitset kynsien hoitoon. Laadukkaat ruostumattomasta teräksestä valmistetut tarvikkeet on pakattu kätevään ja tyylikkääseen pussukkaan, jossa ne kulkevat näppärästi mukana esim. käsilaukussa. Näin voit helposti korjailla päivän mittaan tarvittaessa esimerkiksi lohjenneet kynnet ja ikävältä tuntuvat kynsinauhat. Kaikki välineet sopivat niin sormien kuin varpaidenkin kynsien hoitoon.

Manikyyri- & pedikyyrisetti sisältää seuraavat tarvikkeet:

Kynsinauhatyönnin: Työnnä litteää päätä kevyesti kynnen pintaa pitkin kohti kynsinauhoja ja paina kevyesti kynsinauhat paikoilleen. Pyöreällä päällä puhdistat kätevästi ja hellävaraisesti kynsien aluset.

Kynsinauhaleikkuri: Kynsinauhaleikkurilla voit siistiä helposti kuivat ja kovat kynsinauhat ja kynsinauhatikut. Kynsinauhoja ei kannata trimmata liikaa, poista ainoastaan kuivat, repsottavat ja ulospäin työntyvät osat.

Kynsiviila: Muotoile kynnet kynsiviilan avulla. Muista viilata ainoastaan yhdensuuntaisesti, sillä sahaava liike saattaa edesauttaa kynsien lohkeamista.

Puhdista aina välineet käytön jälkeen saippualla ja vedellä!

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Kynnet

Käyttöohje: Manikyyri: Pese kädet saippualla ja kuivaa huolellisesti. Sen jälkeen hoida kynnet kauniiksi. Työnnä kynsinauhat paikoilleen, puhdista kynsien aluset, leikkaa kuivat ja kovettuneet kynsinahat, viilaa kynnet haluamaasi muotoon ja lopuksi viimeistele ihanan sävyisellä kynsilakalla. Pedikyyri: Kylvetä jalat ja lisää mukaan ripaus Jalkakylpysuolaa. Kuori jalkojen iho pehmeäksi ja kuivaa jalat huolellisesti. Rasvaa jalat jalat jalkavoiteella ja hoida sen jälkeen varpaankynnet kauniiksi. Viimeistele pedikyyri haluamallasi kynsilakalla.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suosittelemme sinulle

Joulu
(2)
2255

Joulun tuoksuja

9,90 € / 2 x 250 ml

Osta
Joulu
(1)
22761

Mauri Kunnas Living Käsisaippua

7,50 € / 500 ml

Osta
Joulu
(0)
22552

Cardamom Käsisaippua

4,90 € / 250 ml

Osta
Joulu
(3)
2263

Viileä lumiukko

9,90 € / 500 ml, 75 ml

Osta

Tuotetta ei ole vielä arvioitu