loader

Bonusjärjestelmä

Jokainen tilauksesi euro vastaa kymmentä bonuspistettä, joilla voit hankkia itsellesi lisää Dermosil-tuotteita bonuskaupastamme.
 

Dermosil_2020_09-10_Models_04.jpg


Bonuspisteiden kertyminen

Bonuspisteet kertyvät tilauksesi loppusumman mukaan, kun teet tilauksen verkkokaupassamme. Saat tilauksesi jokaista euroa kohden kymmenen (10) bonuspistettä. Esimerkiksi 58 euron tilauksesta saat 580 bonuspistettä. Jotta tilauksesi kerryttää bonuspisteitä, sinun on ostoksia tehdessäsi rekisteröidyttävä ja kirjauduttava sisään verkkokauppaan omilla käyttäjätunnuksillasi. Bonuspisteet voit hyödyntää heti tilauksesi yhteydessä ja voit valita tuotteita bonuskaupan vaihtuvasta valikoimasta.

Ajankohtaisen bonusvalikoiman näet tältä sivulta.


Bonuspisteiden kertyminen ryhmätilauksessa

Bonus kuuluu kaikille! Kun tilaajaryhmä tekee ryhmätilauksen verkkokaupassa, saa koko ryhmä bonuspisteitä. Ryhmän yhteyshenkilö saa bonuspisteitä koko tilauksen loppusumman mukaan ja jokainen tilausryhmän jäsen saa bonuspisteitä oman tilauksensa mukaan. Jokainen tilauksen euro vastaa kymmentä bonuspistettä ja kertyneet bonuspisteet voi hyödyntää heti tilauksen yhteydessä.
 

 


Pisteiden voimassaoloaika

Bonuspisteet ovat voimassa vuoden eteenpäin päivästä, jolloin ne on lisätty pistetilillesi. Voit siis säästää bonuspisteitä ja käyttää niitä haluamasi määrän juuri sen tilauksen yhteydessä kuin haluat. Kirjaudu sisään verkkokauppaan, jotta näet oman pistekertymäsi ja juuri sinulle tarjottavat bonustuotteet! Huomaathan, että bonuspisteitä voi hyödyntää vain tilauksen yhteydessä, ja että tilaus ei voi muodostua pelkästään bonustuotteista.

Lue bonusjärjestelmän tarkemmat ehdot täältä.