loader

Kanta-asiakasohjelma

Kanta-asiakasohjelmamme palkitsee aktiivisimpia asiakkaitamme rahanarvoisilla eduilla. Saavutat Premium Silver -tason, kun 12 kuukauden aikana ostoksesi ylittävät 400 euroa ja Premium Gold -asiakkuuteen oikeuttavat 1000 euron ostot. Jäsenyystasosi päivittyy automaattisesti ostoskertymäsi mukaan.

Jotta tilauksesi kertyvät kanta-asiakasohjelmaan ja jotta voit hyödyntää Premium kanta-asiakkuusohjelmamme etuja, sinun on ostoksia tehdessäsi rekisteröidyttävä ja kirjauduttava sisään verkkokauppaan omilla käyttäjätunnuksillasi. 

Premium-asiakkuus on voimassa vuoden eteenpäin siitä päivästä, kun saavutat tason. Asiakkuustasosi säilyy samana, mikäli vuoden kuluttua ostoksiesi arvo ylittää edelleen tason eurorajan. Silver-tasolla saat jo tuntuvia etuja ja Premium Gold -asiakkaille tarjoamme kanta-asiakasohjelmamme tuntuvimmat edut.

 

Dermosil093.jpg
 

Premium Silver -asiakkaana saat seuraavat edut:

Ostokset vähintään 400 € vuodessa

 Voit valita bonustuotteita vapaasti koko Dermosil-valikoimasta*
 Ilmaiset toimituskulut yli 25 euron tilauksiin

Premium Gold -asiakkaana saat seuraavat edut:

Ostokset vähintään 1000 € vuodessa

 Tilauksesi saa aina VIP-kohtelun ja se käsitellään jonon ohi
• Tarjoamme jokaisen myyntikauden aikana 3-4 Premium-etua tai tarjousta
 Saat halutessasi ilmaisen tuotenäytepakkauksen tilauksen yhteydessä
 Voit valita bonustuotteita vapaasti koko Dermosil-valikoimasta*
 Saat tilauksesi aina ilman toimituskuluja


Valtaosa Silver- ja Gold-asiakkaistamme on tilaajaryhmien yhteyshenkilöitä. Tarjoamme Premium Gold -asiakkaille myyntikausittain vaihtuvia etuja, joista hyötyvät myös tilaajaryhmien jäsenet, mikäli ryhmän yhteyshenkilö on Gold-asiakas. Kannattaa siis kerätä ystävät yhteen ja tehdä tilaus porukalla!

* Ei koske Goodwill-tuotteita.

 

Gold ja Silver yhdistyvät 1.2.2021

Haluamme tarjota kullanarvoisia etuja yhä useammille ja siksi olemmekin päättäneet yhdistää ja Gold- ja Silver -tasot yhdeksi tasoksi! Kun vuosittaiset ostosi ylittävät 500 euroa, saavutat Gold-asiakkuuden.

 

Virheellistä tietoa tammi-helmikuun lehdessä!

Lupasimme Gold- ja Silver -tasojen yhdistämisuudistukseen liittyen, että jokaiselta 500 euron ylittävältä 250 eurolta Gold-asiakas saa henkilökohtaisen edun. Tämä ei valitettavasti tule toteutumaan. Pahoittelemme virheellistä tietoa lehdessä. Lue lisää täältä.