loader

Dermoshop Oy

Yrityksen toiminta alkoi Korsnäsissä vuonna 1983. Vuodesta 1988 lähtien yritys on keskittynyt ihonhoitotuotteisiin. Oma verkkokauppa perustettiin vuonna 1996 ja se oli siihen aikaan Suomen ensimmäinen kosmetiikan verkkokauppa.
Dermoshop Oy on perheyritys, jonka päämarkkina-alueet ovat Suomi, Ruotsi ja Viro. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Suomen länsirannikolla Korsnäsissä. Yritys on 100 % suomalaisessa omistuksessa.
Yrityksen toimitusjohtajana toimii Suvi Markko. Vuonna 2022 konsernin liikevaihto oli yli 24 miljoonaa euroa.
Konsernissa työskentelee 55 työntekijää.
Dermosil-valikoimassa on yli 400 ihoystävällistä tuotetta, joita myydään ainoastaan yrityksen omassa verkkokaupassa. Dermosil.fi on yksi Suomen suurimmista kosmetiikan verkkokaupoista.
Dermosil-tuotteita myydään omassa verkkokaupassa suoraan kuluttajille, ilman välikäsiä, mikä takaa erinomaisen hinta-laatusuhteen. Suuri osa yrityksen asiakkaista muodostaa tilaajaryhmiä ja tilaa tuotteita yhdessä esimerkiksi työkavereidensa kanssa.
Dermosil on suomalainen Avainlippua kantava verkkokauppa, jonka saippuatehdas sijaitsee Korsnäsissä Pohjanmaan rannikolla. Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Kun valitset Avainlipun, tiedät, että tuote on valmistettu tai palvelu on tuotettu Suomessa.