Hoitoaineet

products_productsCount

Hoitoaineen käyttö on tärkeä osa hiustenhoitoa ja hiusten hyvinvointia. Kosteuttava hoitoaine tekee hiuksista helpommin käsiteltävät.read_more

Lisäksi hiustenhoitoaine takaa sen, että hiuksesi näyttävät kauniilta, hyvinvoivilta ja hyvin hoidetuilta. Valikoimastamme löytyy esimerkiksi tehokas rakennepaikkaava hoitoaine sekä useita kevyempiä hiustenhoitoaineita. Meiltä saat myös hoitoainesuihkeet ja hiuksiin jätettävät hoitoaineet. Laajasta valikoimasta on helppo löytää juuri omia tarpeita vastaava hoitoaine.

Olemme kehittäneet luotettavia tuotteita koko perheelle yli 30 vuoden ajan ja voit luottaa kokemukseemme myös, mikäli toiveenasi on löytää paras hiuksiin jätettävä hoitoaine, hoitoaine kiharille hiuksille, suihkutettava hoitoaine tai hopeahoitoaine. Hoitoaine onkin syytä valita huolella, sillä paras teho saavutetaan valitsemalla omalle hiustyypille parhaiten sopiva hiustenhoitoaine. Dermosilin hoitoaineet valmistetaan samojen periaatteiden mukaisesti kuin kaikki muutkin tuotteemme ja oma tuotekehityksemme takaa aina laadukkaan ja tehokkaan lopputuloksen. Hyvä hoitoaine on mielestämme aina myös riittävän hellävarainen niin hiuksille kuin päänahalle. Niinpä valikoimistamme löytyy myös useampi hoitoaine kuiville hiuksille, hoitoaine päänahkaan ja ihoystävällisempiä Hypoparfum® -hajusteita sisältäviä hoitoaineita. Dermosilin Hajustamaton hoitoaine on puolestaan saanut Allergia-, Iho- ja Astmaliitolta allergiatunnuksen käyttöoikeuden. 

Haussa hoitoaine värjätyille hiuksille tai hoitoaine rasvoittuville hiuksille? Dermosilin Korjaava hoitoaine suosittu tuote, sillä se on hyvin monipuolinen silikoniton hoitoaine, joka kosteuttaa, vahvistaa ja hoitaa palauttaen hiuksille niiden luonnollisen kiillon sekä elinvoiman. 

Ovatko hiuksesi luonnostaan hieman latistuneet tai kaipaavatko ne muuten lisää tuuheutta? Tuuheuttava hoitoaine viimeistelee hiusten pesun ja tukee Dermosilin tuuheuttavan shampoon vaikutusta. Tuuheuttava hoitoaine antaa hiuksille eloa ja ilmavuutta ja hoitaa latistamatta hiuksia.

Vai ovatko hiuksesi kuluneet tai altistuneet säännölliselle rasitukselle? Dermosilin Hiuksia korjaava tehohoito on ns. leave in hoitoaine eli hiuksiin jätettävä hoitoaine kuiville ja vaurioituneille hiuksille. Koska kyseessä on rakennepaikkaava hoitoaine, tuote kosteuttaa, vahvistaa ja hoitaa vahingoittuneita hiuksia.

Hoitoaine ennen shampoota? Meiltä löydät myös Hiuspohjan hoitoöljy, jota käytetään tehohoitona hiuspohjalle ennen shampoopesua. Kyseessä on ylellinen hoitoöljy, joka on tarkoitettu etenkin kuivan, kutiavan ja hilseilevän hiuspohjan tasapainottamiseen. Vaikutus perustuu hoitaviin kasviöljyihin ja -uutteisiin.

Hoitoainesuihke on monen suosikki, sillä kevyt suihkutettava hoitoaine soveltuu sekä kosteisiin että kuiviin hiuksiin.

Dermosil Suihkehoitoaine tekee hiukset pehmeiksi ja kiiltäviksi, korjaa vaurioituneita hiuksia sekä helpottaa hiusten kampaamista, minkä vuoksi tuote on hyvä apu myös lasten hiusten selvittämiseen. Hoitoainesuihke on kevyt hiuksiin jätettävä hoitoaine, joka pehmittää ja siloittaa hiuksia, tuo niille kiiltoa, korjaa ja kosteuttaa sekä suojaa rasittuneita hiuksia UV-säteiltä. Hoitoainesuihke sisältää myös silkkiproteiinia, joka kosteuttaa hiusta ja vähentää hiusten sähköisyyttä.

Hopeahoitoaine soveltuu kirkastamaan ja raikastamaan vaaleiden ja harmaiden hiusten sävyä. Dermosil Hopeahoitoaine on korkealaatuinen silikoniton hoitoaine pullollaan aktiivisia ainesosia, jotka pitävät huolta hiusten ja hiuspohjan hyvinvoinnista. Hopeahoitoaine tekee hiuksista puhtaan vaaleat.

Hoitoaine miehille tai koko perheelle? Dermosil Perhehoitoaine on koko perheen hiustenhoitoon kehitetty tuote, joka sisältää pantenolia eli B5-provitamiinia. Pantenoli vahvistaa hiuksia ja tuo niille kiiltoa. Riittoisaan 500 millilitran pumppupulloon pakattu hoitoaine selvittää hiukset shampoopesun jälkeen ja tekee ne helposti kammattavaksi.

Löydä omille hiuksillesi paras hoitoaine laadukkaasta valikoimastamme! Katso myös valikoimiimme kuuluvat hiusnaamiot, suihkusaippuat ja hiustenmuotoilutuotteet.

read_less