Lämpösuoja

products_productsCount

Lämpösuoja pitää hiuksistasi huolta silloin, kun käsittelet niitä hiustenkuivaajalla, muotoiluraudalla tai kihartimella.read_more

Lämpösuoja on nimensä mukaisesti tuote, joka suojaa hiuksia muotoilulaitteiden lämmöltä. Valikoimassamme on erilaisia lämpösuojan sisältäviä tuotteita, kuten Lämmöltä suojaava muotoilusuihke ja Silottava hiusvoide. Lämpösuojaa on tärkeää käyttää aina ennen hiusten kuumakäsittelyä. Lämpösuoja auttaa myös hiusten muotoilussa ja antaa kampaukselle pitoa.

Lämpösuoja hiuksille on tärkeä etenkin, jos käsittelet hiuksiasi usein. Hiusten lämpösuoja estää lämpövaurioita syntymästä ja voit käsitellä hiuksiasi huoletta. Dermosilin lämpösuojasuihke antaa lämpösuojan jopa 220 asteeseen saakka. Paras lämpösuoja hiuksille antaa suojaa hiuksia kuumaa vastaan, mutta myös muotoilee ja hoitaa. Jos hiuksesi kaipaavat myös silotusta, valitse Silottava hiusvoide ja levitä lämpösuoja hiuksiin. Valikoimastamme löydät myös muut hiusten muotoilutuotteet. Nappaa toimivat lämpösuojatuotteet valikoimastamme!

read_less