loader

Hiuskiinne Structure & Volume

3440

Hajusteeton hiuslakka on erittäin vahva ja se antaa ryhtiä ja kestävän pidon kampaukselle. Hiuslakka vähentää sähköisyyttä ja viimeistelee hiukset sileiksi ja kiiltäviksi. Sisältää panthenolia ja vehnäproteiinia. Saatavilla myös matkakoko.

5,20 € / 300 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

3,7 / 5

Perustuu 26 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Erinomainen kiinne, tullut luottotuoteekseni. Pitää hyvin, ja täytyy ihan varoa, ettei suihkuta liikaa. Antaa mukavasti tuuheutta ja pitää hiukset pitempään puhtaana. Lähtee helposti pois harjaamalla. Kestää hyvin vertailun hintavampiin kampaamotuotteisiin.

Marja K.

Erittäin vahva hiuslakka kestäviin kampauksiin

Dermosil Hiuskiinne Structure & Volume on voimakkuudeltaan erittäin vahva (superstrong) hiuslakka. Se antaa erittäin kestävän pidon hiuksille ja kampauksille, siloittaa hiusten pinnan ja tuo hiuksille kiiltoa. Hajusteeton hiuslakka sopii myös herkkäihoisille.

Hiuslakka sisältää hoitavaa B5-vitamiinia eli panthenolia sekä vehnäproteiinia, joka kosteuttaa hiuksia ja tekee ne muotoiltaviksi.

Dermosil Hiuskiinne on hajusteeton hiuslakka, ja se on saanut Allergia-, Iho- ja Astmaliiton myöntämän Allergiatunnuksen käyttöoikeuden. Hiuslakka on vegaaninen.

AIA_FI_aariviiva_musta-webb.png

Sulje pullon korkki, kun olet käyttänyt tuotetta ja säilytä pulloa tasalämpöisessä paikassa. Jotta pullon suutin ei tukkeutuisi, kannattaa välttää perättäisiä, lyhyitä suihkauksia.

Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 °C/122 °F lämpötiloille. Säilytä lasten ulottumattomissa.

danger3.png 
​VAARA

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Hiuskiinne

Tarkoitus: Hiusten ja kampausten viimeistelyyn.

Käyttöohje: Suihkuta Hiuskiinnettä kuiviin hiuksiin 20-30 senttimetrin etäisyydeltä.

Hajusteet: Hajustamaton

Vegaaninen

Alcohol Denat., Butane, Isobutane, Propane, Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Aqua, Acrylates Copolymer, Aminomethyl Propanol, Panthenol, PPG-3 Benzyl Ether Myristate, AMP-Isostearoyl Hydrolyzed Wheat Protein, Citric Acid

Suosittelemme sinulle

Joulu
(0)
22552

Cardamom Käsisaippua

4,90 € / 250 ml

Osta
Joulu
(0)
2255

Joulun tuoksuja

9,90 € / 2 x 250 ml

Osta
Joulu
(1)
22761

Mauri Kunnas Living Käsisaippua

7,50 € / 500 ml

Osta
Joulu
(3)
2263

Viileä lumiukko

9,90 € / 500 ml, 75 ml

Osta

Arvosana ja kommentit

3,7/5

reviewer avatar
Heli K. 20.08.2021

Toinen valmistaja lopetti lempparini valmistamisen. Onneksi löysin tämän. Todella hyvä pito eli jos kaipaa vain kevyttä rakennetta, tämä ei ole oikea tuote, jos kaipaan napakkaa pitoa suosittelen. Huom! kovalla tuulella edes tämä ei pidä. :D

reviewer avatar
Susanna R. 18.08.2021

Ihan ok tuote jos haluaa vahvempaa pitoa, tulin tilatakseni 'Luminous Hair Sprayta' joka ollut valikoimissanne mutta huomasin että sitä ei ole enää olekaan :( . Tosi harmi juttu, se oli minun hiuksilleni TODELLA hyvä tuote, en muista koska viimeksi minulle löytynyt noin hyvä hiuskiinne mitä se oli. Kiinnitti juuri tarpeeksi mutta ei liikaa ja oli helposti harjattavissa pois. Jos vain mahdollista ottakaa takaisin valikoimaanne!

reviewer avatar
Marja-Liisa K. 15.08.2021

Paras hiuslakka ikinä minun hennoille hiuksilleni. Olen kokeillut monia muita, mutta tämä on ainoa, joka pitää kampaukseni kuosissa koko illan vaikkapa kesälavojen tanssin pyörteissä 🙂.

reviewer avatar
Anne R. 05.08.2021

Hyvä pito ja ennen kaikkea todella hyvä kun on hajustamaton. Kaupasta ei saa näin hyvää tuotetta.

reviewer avatar
Hannele H. 16.07.2021

Paras hiuslakka, joka myös kestää ja pitää hiukset siinä mihin ne haluaakin. Plussaa tuoksuttomuudesta ja edullisesta hinnasta.

reviewer avatar
Henna S. 13.05.2021

Lakka on hyvä ja suosikkini. Toivon kuitenkin, että suuosa voitaisiin uudistaa, sillä se menee jatkuvasti tukkoon. Tätä ei tapahdu Dermosilin vihreässä purkissa olevan hiuslakan suhteen, jossa erilainen suuosa.