loader
series logo

Hiuskiinne Structure & Volume

5,20 € / 300 ml

Hajusteeton hiuslakka on erittäin vahva ja se antaa ryhtiä ja kestävän pidon kampaukselle. Hiuslakka vähentää sähköisyyttä ja viimeistelee hiukset sileiksi ja kiiltäviksi. Sisältää panthenolia ja vehnäproteiinia. Saatavilla myös matkakoko.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Tuotesarja
Hair Care
Tuotteesta

Erittäin vahva hiuslakka kestäviin kampauksiin

Dermosil Hiuskiinne Structure & Volume on voimakkuudeltaan erittäin vahva (superstrong) hiuslakka. Se antaa erittäin kestävän pidon hiuksille ja kampauksille, siloittaa hiusten pinnan ja tuo hiuksille kiiltoa. Hajusteeton hiuslakka sopii myös herkkäihoisille.

Hiuslakka sisältää hoitavaa B5-vitamiinia eli panthenolia sekä vehnäproteiinia, joka kosteuttaa hiuksia ja tekee ne muotoiltaviksi.

Dermosil Hiuskiinne on hajusteeton hiuslakka, ja se on saanut Allergia-, Iho- ja Astmaliiton myöntämän Allergiatunnuksen käyttöoikeuden. Hiuslakka on vegaaninen.

AIA_FI_aariviiva_musta-webb.png

Sulje pullon korkki, kun olet käyttänyt tuotetta ja säilytä pulloa tasalämpöisessä paikassa. Jotta pullon suutin ei tukkeutuisi, kannattaa välttää perättäisiä, lyhyitä suihkauksia.

Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 °C/122 °F lämpötiloille. Säilytä lasten ulottumattomissa.

danger3.png 
​VAARA

Tarkoitus
Hiusten ja kampausten viimeistelyyn.
Käyttöohje
Suihkuta Hiuskiinnettä kuiviin hiuksiin 20-30 senttimetrin etäisyydeltä.
Hajusteet
Hajustamaton
Sertifikaatti

Alcohol Denat., Butane, Isobutane, Propane, Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Aqua, Acrylates Copolymer, Aminomethyl Propanol, Panthenol, PPG-3 Benzyl Ether Myristate, AMP-Isostearoyl Hydrolyzed Wheat Protein, Citric Acid

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään

Hyvä tuote ohuille hiuksille. Pysyvät kuosissaan koko päivän. Miinusta suuttimesta, joka tukkoontuu. Aukeaa lämpimällä kuitenkin vedellä. Suihke saisi olla vieläkin hienojakoisempaa.

Erinomainen kiinne, tullut luottotuoteekseni. Pitää hyvin, ja täytyy ihan varoa, ettei suihkuta liikaa. Antaa mukavasti tuuheutta ja pitää hiukset pitempään puhtaana. Lähtee helposti pois harjaamalla. Kestää hyvin vertailun hintavampiin kampaamotuotteisiin.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Jättää hiuksiin kovan ja koppuraisen pinnan

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Paras hiuslakka. Tuoksukin haihtuu nopeasti pois. Toinen pullollinen menossa.

Luottotuotteeni! Pitää hyvin, luonnollinen lopputulos.

Lataa lisää