loader

Joulukalenteri

2290

Photo by Konsta Punkka

Sisällön arvo noin 80 euroa

Lähtölaskenta jouluun alkaa! Dermosil kosmetiikkajoulukalenteri 2022 sisältää 24 kauneusyllätystä iholle, meikkaukseen ja hiuksille, tarvikkeita unohtamatta. Mukana on sekä valikoimasta tuttuja että täysin uusia, minikokoisia tuotteita. Tee jokaisesta joulukuun päivästä jännittävä! Jos et malta odottaa joulukuuhun, voit kurkata kosmetiikkajoulukalenterin sisällön alta.

47,50 €

Lisää suosikkituotteeksi

3,5 / 5

Perustuu 15 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Tänä vuonna oli ensimmäistä kertaa pakko ostaa tämä kalenteri. On todella kaunis ja sisältö vaikutti hyvältä. Huulituotteet on erityisesti mieluisia eikä harmita lyhythiuksisena ponnaritkaan yhtään.

Mari A.

Dermosil Kosmetiikkajoulukalenteri 2022 on yllätyksiä täynnä!

Lähtölaskenta jouluun voi alkaa! Uusi upea Dermosil Kosmetiikkajoulukalenteri 2022 sisältää 24 iholle hellävaraista kauneusyllätystä niin ihonhoitoon, meikkaukseen kuin kauneudenhoitoonkin. Kalenteri sisältää kiinnostavia ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita sekä meikkituotteita ja tarvikkeita. Mukana on sekä valikoimasta tuttuja että täysin uusia, minikokoisia tuotteita kasvoille, vartalolle ja hiuksille. Tee jokaisesta joulukuun päivästä jännittävä!

Kosmetiikkajoulukalenteri on täydellinen joulukalenteri naiselle. Se on ihana lahja paitsi itselle, ystävälle, siskolle tai äidille. Sen avulla voi mainiosti virittäytyä joulutunnelmaan vaikka työpaikalla!

Dermosil-kalenterissa yhdistyvät kätevästi kauneusjoulukalenteri, meikkijoulukakalenteri ja ihonhoitojoulukalenteri. Tuotteiden arvo on yhteensä noin 80 euroa.

 

Dermosil Joulukalenteri sisältää seuraavat tuotteet:

Sensitive Extra voide 40 ml, Vitamin E Extra voide 40 ml, Skin Comfort Extra voide 40 ml, Huulivoide coconut 4 g, Classic Voidesaippua 30 ml, Apple Ihonhoitovoide 30 ml, Apple Käsivoide 30 ml, Sensitive Ihonhoitovoide 30 ml, Yövoide käsille ja jaloille 30 ml,  Aloe geeli 30 ml, Ravitseva shampoo 30 ml, Ravitseva hoitoaine 30 ml, Tehotipat 4 ml, Antioksidanttitipat 4 ml, Hiuspanta, Huulikiilto stunning 8 ml, Huulikiilto sassy 8 ml, Käsivoide metsämarja 50 ml, Kynsilakka cherry pie 6 ml, Kynsilakka retro 6 ml, Pantenoli huulivoide 15 ml, Hiuslenkki vaaleanpunainen, Hiuslenkki punainen, Huulivoide licorice 2,5 g.

Kategoria: Ihonhoito

Tarkoitus: Kosmetiikkajoulukalenteri joulun odotukseen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suosittelemme sinulle

9894

Keittiökäsisaippua retiisi

5,90 € / 290 ml

Osta
Bestseller
product image
3083

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,90 € / 150 ml

Osta
Joulu
product image
video thumbnail
2293

X-Mas Luxury

8,50 € / 3 x 40 ml

Osta
-49%
Last Chance
product image
7082

Black Box

58,60 € 29,90 €

Osta

Tuotearvostelut

3,5/5

reviewer avatar
Heli M. 22.11.2022

Jäi saamatta,harmi olisin tilannut 2

reviewer avatar
Katariina K. 11.11.2022

Hiuspannan ja hiuslenkit voisi korvata muilla tuotteilla. Lyhyt hiuksiset ei näitä tarvitse. Huulille kyllä pitkäksi aikaa voiteita joita ei tule kaikkia käytettyä. Meikkituotteita olisi enemmän kaivannut.

reviewer avatar
Mari A. 01.11.2022

Tänä vuonna oli ensimmäistä kertaa pakko ostaa tämä kalenteri. On todella kaunis ja sisältö vaikutti hyvältä. Huulituotteet on erityisesti mieluisia eikä harmita lyhythiuksisena ponnaritkaan yhtään.

reviewer avatar
Elisa A. 25.10.2022

Äidille yllätys joulun odotukseen :) vinkiksi, kalenterin saa pohjasta avattua, ilman että se hajoaa tai tarvitsee luukkuja avata. Näin pääsi kurkkaamaan luukkujen sisällön yhdellä kertaa. Oli joitakin tuotteita( ihan varmaan 5 kpl), joita tiedän että ei tulisi käyttöön äidille, joten vaihdan ne jollakin muulla pienellä kivalla dermosilin tuotteella tilalle kun on päässyt kaikkea mukavaa kertymään varastoon ;) tollee saa räätälöityä kalenteria ihmisille jonka tuntee hyvin ja näin saa mieleiset yllätykset joka päivälle. Täytynet vaan siinä vaiheessa takakansi peittää jos meinaa tuotteita vaihella. Mutta itselle kokonaisuudessa juuri oikeanlaiset tuotteet, jokavuotinen ostos ja aina yhtä ihana sisältö!!

reviewer avatar
Anna A. 25.10.2022

Mielettömän kaunis (ja iso!) kalenteri 😍 Sisällöstä en halua liikaa paljastaa mutta purkkien koot ovat juuri sopivat ja riittää useammalle käyttökerralle. Mukana on omia suosikkeja mutta myös kivoja yllätyksiä joita en malta päästä kokeilemaan. Iso kiitos tuotteiden koosta ja monipuolisuudesta sekä kauniista, sisustukseen sopivasta pakkauksesta! ❤️

reviewer avatar
Janne T. 24.10.2022

Oikein kelpo tuotekalenteri, hyviä perustuotteita. Ostin 4 kpl ja tarkistin sisällön ja lähtevät kivoina jouluyllätyksinä elämäni tärkeille naisille. Lahjaksi erinomainen tuote. Tänä vuonna myös kaunis kuva kannessa ja lokeroihin voi sujauttaa kalenteria rikkomatta vakka suklaakonvehteja lisukkeeksi.