Energiavoide

6,90 € / 50 ml

Kosteuttaa ja siloittaa väsynyttä ihoa, antaa iholle uutta hehkua. Aktiivisina ainesosina ginseng, mehiläiskuningatargeeli ja soijaproteiini. Sopii päivä- ja/tai yövoiteeksi normaalille ja kuivalle iholle.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Katso myös:

Tuotesarja
Classic
Tuotteesta

Ihomme ikääntyminen on väistämätöntä ja rypyt ovat osa ihon ikääntymisprosessia. Ikääntymisprosessin alkamisajankohta ja eteneminen ovat kuitenkin yksilöllisiä. Voimme hoitaa ihoamme ja pitää sen hyväkuntoisena ja näin ehkäistä liian aikaisten ja voimakkaiden ryppyjen muodostumista.

Tähän tarkoitukseen olemme kehittäneet Classic-sarjamme Energiavoiteen. 

Voide sisältää ihon elastisuutta parantavaa ginsengiä, kosteutta sitovaa ja ihoa silottavaa soijaproteiinia sekä sheavoita ja mehiläiskuningatargeeliä, jotka hoitavat kasvojen ihoa. Mehiläiskuningatargeeli lasketaan eläinperäiseksi ainesosaksi.

Energiavoide elävöittää väsynyttä ihoa ja antaa sille uutta hehkua. Tuote on hyvin riittoisa ja sopii erinomaisesti sekä päivä- ja/tai yövoiteeksi normaalille ja kuivaille iholle.

Tarkoitus
Kasvojen hoitoon.
Käyttöohje
Levitä kasvojen alueelle kevyesti sormenpäillä.
Hajusteet
Hypoparfum®
Ihotyyppi
Normaali; Kuiva; Sekaiho

Aqua, Octyldodecanol, Propanediol, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Hydrolyzed Milk Protein, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Tocopheryl Acetate, Royal Jelly, Hydrolyzed Soy Protein, Parfum, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Panax Ginseng Root Extract, Squalane, Disodium EDTA, Butylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Glycine, Polysorbate 60, Sodium Lactate, Sorbitan Isostearate, Sodium Citrate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Muuten hyvä, mutta pistävä haju esti käyttämästä. Lapsetkin valitti, joten tätä ei valitettavasti käytetty loppuun meillä herkkänenäisillä.

Loistava herkän, rutikuivan, ikääntyvän ihon ravitsija!!! Muuttunut vai en - siihen en ota kantaa.

Hei kaikki! 13.12 asiakaspalvelu kommentoi täällä, ettei vuoden 2016 jälkeen ole muutoksia tehty. Kun itse tein tuotteesta reklamaation marraskuussa, sain vastaukseksi, että tuotetta on muutettu.KYLLÄ,MUUTETTU. Sitä on kehitelty ihoystävällisemmäksi ja paremmilla raaka-aineilla. Näin tuoksu on samalla muuttunut. Mutta myös koostumus. Totesin itsekseni, etten ikinä enää tilaa tätä, koska ihoni sai tästä reaktiota jota ei koskaan tätä ennen ollut ilmaantunut. Muutokset menee nykyään vain huononpaan suuntaan. Lähes joka tuotteen kohdalla. Joten nyt kyllä asiakaspalvelija D puhuu lööperiä!!!!!! Lisäksi pännii kun muutoksista ei edes mainita!

Lokakuulta 2019 lähtien on kommentoitu että koostumus olisi muuttunut. Sitä ennen oli vain tuotteen ylistystä. Jotain siis ilmeisesti on tapahtunut. Voisiko ylläpito ystävällisesti vastata mitä tässä on tapahtunut että tietäisi uskaltaako enää tilata?

Hei! Emme ole tehneet muutoksia Energiavoiteen koostumukseen vuoden 2016 jälkeen. Mikäli sinusta tuntuu, että tuotteessa on jotain poikkeavaa, voit lähettää sen meille tutkittavaksi asiakaspalautuksena.

Lataa lisää

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,20 € / 150 ml

Kasvopesu

5,20 € / 250 ml

Keittiökäsisaippua täyttöpussi

4,30 € / 500 ml

Punainen appelsiini Deo Roll-On

3,20 € / 75 ml