loader
series logo

Kasvovesi

5,20 € / 250 ml

Raikastava ja miedosti hajustettu kasvovesi viimeistelee kasvojen puhdistuksen. Kasvoveden sisältämä allantoiini rauhoittaa puhdistettua ihoa.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Katso myös:

Tuotesarja
Classic
Tuotteesta

Raikastava, miedosti hajustettu kasvovesi, joka sopii normaalille ja rasvoittuvalle iholle.

Kasvovesi viimeistelee ihon puhdistuksen sulkien ihohuokoset ja rauhoittaen ihoa puhdistuksen jälkeen. Kasvovesi sisältää ihoa rauhoittavaa allantoiinia ja kosteuttavaa glyseriiniä.

Levitä kasvovettä vanulapulla koko kasvojen tai vain T-alueen iholle.

Tuote on vegaaninen.

Tarkoitus
Kasvojen ja kaulan puhdistukseen ja hoitoon.
Käyttöohje
Kostuta vanulappu tai pumpuli ja pyyhi ihoa kevyesti pesun jälkeen.
Hajusteet
Miedosti hajustettu
Ihotyyppi
Normaali; Sekaiho; Rasvoittuva; Nuori

Aqua, Alcohol Denat., Polysorbate 20, Glycerin, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium PCA, Allantoin, Parfum, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Citric Acid, Limonene, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, CI 15985, CI 16185

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Voikohan tuotetta käyttää raskaana?

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Aika alkoholipitoinen, puhdistaa kyllä mutta samalla myös kuivattaa, tuo rauhoittava vaikutus näyttää jäävän aika vähäiseksi.

Hei Eerika! Kiitos palautteestasi, pahoittelemme tapahtunutta. Riippuen hieman siitä mistä kohtaa vuoto on tapahtunut, vuotoa voi ehkäistä muutamalla vinkillä: 1) Korkki tulee olla kireällä pullossa kiinni ettei tuotetta pääse vuotamaan pullon ja korkin välistä. 2) Painikekorkin päälle voi laittaa kuljetuksen ajaksi pienen teipinpalan pitämään painokorkin kiinni. 3) Pullo kannattaa laittaa kuljetuksen/matkan ajaksi suljettavaan minigrip-tyyppiseen pussiin ettei mahdollisessa vuototilanteessa tuote pääse sotkemaan muita mukana olevia tavaroita. Normaalisti pullon ei pitäisi vuotaa mikäli korkkiosa on tiukasti pullossa kiinni ja painikekorkki huolellisesti suljettuna. Erityisesti ruumamatkatavoihin voi vaikuttaa myös lämpötilan vaihtelut, mikä voi aiheuttaa pulloon supistumista ja laajentumista ja sen myötä vuotamista kun kyseessä on nestemäinen tuote. Samoin pullon mahdollinen heiluminen matkatavaroiden käsittelyssä voi aiheuttaa painokorkin aukeamista.

Tuote on tosi hyvä, mutta pakkaus ei. Minulla on jo kaksi täyttä pullollista valunut hukkaan matkalaukun pohjalle, vaikka on ollut hyvin pakattuna. Voisiko tätä saada pakkaukseen, joka kestää kuljettamista?

Ei sopinut alkuunkaan omalle kuivalle iholleni, ihoa jää kiristämään. Laatikon pohjalle jäänyt..

Lataa lisää