loader

Vitamin E Kasvovesi

3599

Samettisen pehmeä kasvovesi viimeistelee kasvojen puhdistuksen. Sisältää E-vitamiinia, glyseriiniä sekä oliivipuun hedelmästä saatavaa öljyä. Alkoholiton. Sopii kuivalle ja normaalille iholle.

5,20 € / 250 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

3,9 / 5

Perustuu 16 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Luottotuote kesät talvet. Kosteuttaa sopivasti sekaihoa ja on ihanan helppo käyttää. Tämä ollut jo vuosia mulle "must have" -tuote.

Outi O.

Vitamin E Kasvovesi on täyteläinen ja samettisen pehmeä Kasvovesi, joka viimeistelee kasvojen puhdistuksen ja valmistaa ihon hoitaville tuotteille.

Kauniin hempeän roosan sävyinen, hieman emulsiomainen Kasvovesi viimeistelee puhdistuksen, valmistelee ihon muille hoitotuotteille ja tasapainottaa ihon pH-arvoa puhdistuksen jälkeen. Tasapainoinen iho suojautuu hyvin myös ulkoisia ärsykkeitä vastaan.

Vitamin E Kasvovesi on hellävarainen ja mieto alkoholiton Kasvovesi, joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Vitamin E Kasvovesi sisältää mm. runsaasti E-vitaminiia, ihoa kosteuttavaa glyseriiniä, ihoa pehmentävää oliivipuun hedelmästä saatavaa öljyä sekä antioksidantteja.

Kevyen raikas tuoksu on tuttu Vitamin E-sarjan tuotteista. Riittoisa 250 ml:n pullo on helppokäyttöinen. Annostele Kasvovettä kuivalle vanulapulle ja pyyhi kasvot ja kaula pyörivin, hieman ylöspäin suuntautuvin liikkein.

Vitamin E Kasvovesi sopii kuivalle ja normaalille iholle. Pelkkä vesi ja meikinpuhdistusaine eivät riitä puhdistamaan kasvojen ihoa. Käytä Kasvovettä aamuin ja illoin.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Kasvovedet

Tarkoitus: Kasvojen puhdistuksen viimeistelyyn.

Käyttöohje: Levitä kasvojen ja kaulan iholle vanulapun avulla aamuin ja illoin puhdistuksen jälkeen.

Ihotyyppi: Normaali; Kuiva; Ikääntyvä

Hajusteet: Hypoparfum®

Aqua, C15-19 Alkane, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Olea Europaea Fruit Oil, Tocopheryl Acetate, Triethanolamine, Polysorbate 80, Caprylic/Capric Triglyceride, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Parfum, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Lactic Acid, Ethylhexylglycerin, Cetyl Acetate, Biosaccharide Gum-1, Acetylated Lanolin Alcohol, CI 17200

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suosittelemme sinulle

Bestseller
(43)

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,20 € / 150 ml

Osta
Uusi
(3)

Keittiökäsisaippua metsämarja

6,70 € / 500 ml

Osta
Uusi
Last Chance
(14)

Wildflower Käsisaippua

6,90 € / 500 ml

Osta
Uusi
(9)

Käsivoide metsämarja

5,20 € / 125 ml

Osta

Arvosana ja kommentit

3,9/5

reviewer avatar
Suvi H. 03.02.2021

Liian paksu koostumus ja tympeä tuoksu.

reviewer avatar
Outi O. 28.09.2020

Luottotuote kesät talvet. Kosteuttaa sopivasti sekaihoa ja on ihanan helppo käyttää. Tämä ollut jo vuosia mulle "must have" -tuote.

reviewer avatar
Auli R. 19.09.2020

Ihana tuote! Ihoa ei kiristä läheskään niin paljon kuin lukuisien muiden kasvovesien jälkeen. Älkää vaan poistako tai uudistako tätä tuotetta!

reviewer avatar
Anutiina T. 04.09.2020

Hyvä perustuote, ihan jatkuvassa käytössä. Hitaasti imeytyy vanulappuun, mutta ei haittaa käyttöä.

reviewer avatar
Sari V. 02.09.2020

Komppaan edellistä. Minustakin on mukava puhtain sormin viedä tämä kasvovesi iholle eikä imeyttää vanulappuun. Pinkistä väristä iso miinus kuten e-sarjan tuotteille yleensäkin. Oli iso kynnys tilata tuote, joka on muuten tosi mainio kosteuttaja kasvoille. Kyllä tämä siis käyttöön jää, pakko vain laittaa aina kaappiin piiloon. Kaikki ei vaan pidä pinkistä.

reviewer avatar
Karolina P. 30.08.2020

Paksua tavaraa, tätä voi viedä vanulapun sijasta myös käsien kautta kasvoille ja kerrostaakin muutaman kerran. Tykkäsin :)