loader
series logo

Vitamin E Kasvovesi

5,20 € / 250 ml

Samettisen pehmeä kasvovesi viimeistelee kasvojen puhdistuksen. Sisältää E-vitamiinia, glyseriiniä sekä oliivipuun hedelmästä saatavaa öljyä. Alkoholiton. Sopii kuivalle ja normaalille iholle.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Katso myös:

Tuotesarja
Vitamin E
Tuotteesta

Vitamin E Kasvovesi on täyteläinen ja samettisen pehmeä Kasvovesi, joka viimeistelee kasvojen puhdistuksen ja valmistaa ihon hoitaville tuotteille.

Kauniin hempeän roosan sävyinen, hieman emulsiomainen Kasvovesi viimeistelee puhdistuksen, valmistelee ihon muille hoitotuotteille ja tasapainottaa ihon pH-arvoa puhdistuksen jälkeen. Tasapainoinen iho suojautuu hyvin myös ulkoisia ärsykkeitä vastaan.

Vitamin E Kasvovesi on hellävarainen ja mieto alkoholiton Kasvovesi, joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Vitamin E Kasvovesi sisältää mm. runsaasti E-vitaminiia, ihoa kosteuttavaa glyseriiniä, ihoa pehmentävää oliivipuun hedelmästä saatavaa öljyä sekä antioksidantteja.

Kevyen raikas tuoksu on tuttu Vitamin E-sarjan tuotteista. Riittoisa 250 ml:n pullo on helppokäyttöinen. Annostele Kasvovettä kuivalle vanulapulle ja pyyhi kasvot ja kaula pyörivin, hieman ylöspäin suuntautuvin liikkein.

Vitamin E Kasvovesi sopii kuivalle ja normaalille iholle. Pelkkä vesi ja meikinpuhdistusaine eivät riitä puhdistamaan kasvojen ihoa. Käytä Kasvovettä aamuin ja illoin.

Tarkoitus
Kasvojen puhdistuksen viimeistelyyn.
Käyttöohje
Levitä kasvojen ja kaulan iholle vanulapun avulla aamuin ja illoin puhdistuksen jälkeen.
Hajusteet
Hypoparfum®
Ihotyyppi
Normaali; Kuiva; Ikääntyvä

Aqua, C15-19 Alkane, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Olea Europaea Fruit Oil, Tocopheryl Acetate, Triethanolamine, Polysorbate 80, Caprylic/Capric Triglyceride, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Parfum, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Lactic Acid, Ethylhexylglycerin, Cetyl Acetate, Biosaccharide Gum-1, Acetylated Lanolin Alcohol, CI 17200

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Luottotuote kesät talvet. Kosteuttaa sopivasti sekaihoa ja on ihanan helppo käyttää. Tämä ollut jo vuosia mulle "must have" -tuote.

Ihana tuote! Ihoa ei kiristä läheskään niin paljon kuin lukuisien muiden kasvovesien jälkeen. Älkää vaan poistako tai uudistako tätä tuotetta!

Hyvä perustuote, ihan jatkuvassa käytössä. Hitaasti imeytyy vanulappuun, mutta ei haittaa käyttöä.

Komppaan edellistä. Minustakin on mukava puhtain sormin viedä tämä kasvovesi iholle eikä imeyttää vanulappuun. Pinkistä väristä iso miinus kuten e-sarjan tuotteille yleensäkin. Oli iso kynnys tilata tuote, joka on muuten tosi mainio kosteuttaja kasvoille. Kyllä tämä siis käyttöön jää, pakko vain laittaa aina kaappiin piiloon. Kaikki ei vaan pidä pinkistä.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Paksua tavaraa, tätä voi viedä vanulapun sijasta myös käsien kautta kasvoille ja kerrostaakin muutaman kerran. Tykkäsin :)

Lataa lisää