loader
series logo

Puhdistusgeeli

6,20 € / 250 ml

Puhdistusgeeli sopii erityisesti epäpuhtaan ja rasvoittuvan ihon päivittäiseen puhdistukseen. Se sisältää kuorivia rakeita, jotka syväpuhdistavat ihohuokosia.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Tuotesarja
Skin Solutions
Tuotteesta

Skin Solutions Puhdistusgeeli on tehokas kasvojen puhdistaja. Pehmeästi vaahtoava geeli sopii epäpuhtaan ja rasvoittuvan ihon puhdistukseen ja myös nuoren iholle. 

Puhdistusgeeli pesee kasvojen iholta pois epäpuhtaudet ja meikin ja samalla se kuorii ihoa kevyesti. Geeli sisältää piidioksidi-rakeita, jotka syväpuhdistavat ihohuokosia. Tuotteen sisältämät hoitavat ja kosteuttavat ainesosat auttavat huolehtimaan ihon kosteustasapainosta.

Puhdistusgeeli sopii päivittäiseen käyttöön, mutta myös kevyeksi kuorintatuotteeksi pari kertaa viikossa. Viimeistele kasvojen puhdistus Skin Solutions Kasvovedellä.

Tuotteessa on neutraali Hypoparfum®-tuoksu.

Tuote on vegaaninen.

Tarkoitus
Kevyesti kuoriva tuote kasvojen ihon puhdistukseen.
Käyttöohje
Kostuta kasvot pienellä määrällä vettä. Vaahdota hieman puhdistusgeeliä kädelläsi ja hiero se kevyesti kasvoillesi pyörivin liikkein. Huuhtele huolellisesti runsaalla vedellä.
Hajusteet
Hypoparfum®
Ihotyyppi
Nuori; Rasvoittuva; Sekaiho

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Methyl Gluceth-10, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Lauryl Glucoside, Hydrated Silica, Phenoxyethanol, Parfum, Sodium Hydroxide, Urea, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Sodium Chloride, Sodium Sulfate, CI 19140, CI 42051

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään

Meneekö monilla korkki helposti tukkoon? Tuntuu että rakeiden johdosta suu vähän väliä tukossa. Muuten kyllä todella hyvä tuote.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Tästö on tullut itselle ehdoton luottotuote. Vaikka olenkin jo yli 30v niin kärsin finneistä ja epäpuhtauksista iholla. Tämä tuote on selkeästi vähentänyt näitä sekä poistaa meikin iholta. Ainut miinus että kuivattaa ihon herkästi mutta hyvä rasvaus auttaa asiaa.

Pitäisikö tämän tuotteen sisältää rakeita? Onko minulle sattunut joku maanantai kappale, koska olen jo tovin tätä käyttänyt ja nyt vasta huomasin että tuoteselosteessa lulee että pitäisi olla kuorivia rakeita, minulla ei kyllä ole, vaikka olen koittanut ravistella...

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Tehokas puhdistusgeeli. Helppo käyttöinen ja riittoisa. Ainoa miinus on, että geeli kuivattaa ihoa jonkin verran, ainakin näin talvella, mutta siihen onneksi auttaa tehokosteuttavat kasvovoiteet.

Suosittelen tätä puhdistusgeeliä nuorelle joka kärsii aknesta. Oma poikani käytti tätä aikoinaan kun finnejä oli paljonkin tietyillä kasvojen alueella, pesi kasvonsa tällä geelillä aamuin illoin ja sai myös avun, finnit alkoivat vähitellen vähentyä ja iho parantua. Olen monelle tätä suositellut joilla on aknesta kärsiviä nuoria ja ovat olleet samaa mieltä kanssani että se toimii kun vain ahkerasti kasvojaan tällä pesee.

Lataa lisää