Sensitive Puhdistusvaahto

7,20 € / 150 ml

TALVITARJOUKSENA toimitamme Puhdistusvaahdon ostajalle tuotesetin, joka sisältää Sensitive Puhdistusvaahdon sekä Puhdistusliinat kasvojenpuhdistukseen! Setin arvo on 9.90 €. Puhdistusvaahto on hellävarainen ja mieto puhdistustuote niin kasvojen kuin koko vartalonkin päivittäiseen puhdistamiseen. Sopii myös lasten iholle. Hoitava ja kosteuttava. Sisältää pantenolia, betaiinia ja glyseriiniä.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Katso myös:

Tuotesarja
Sensitive
Tuotteesta

Dermosil Sensitive Puhdistusvaahto on sekä hellävarainen että mieto puhdistustuote.

Sensitive Puhdistusvaahto on kehitetty nimensä mukaisesti erityisesti herkän ihon puhdistukseen. Yksi tai kaksi painallusta vaahtoa levitetään kostealle iholle. Lopuksi vaahto huuhdellaan pois haalealla vedellä. 

Tuotetta voi käyttää niin kasvojen puhdistamiseen kuin koko vartalollekin. Hellävaraisuutensa vuoksi se sopii hyvin myös lasten iholle. Puhdistusvaahto soveltuu päivittäiseen ja toistuvaan käyttöön. 

Vaikuttavina aineina Puhdistusvaahdossa ovat pantenoli, betaiini ja glyseriini. Panthenoli rauhoittaa, kosteuttaa ja hoitaa ihoa tehokkaasti. Betaiini on ihoa hoitava aine ja glyseriini kosteuttaa ihoa.

Puhdistusvaahto on 150 ml:n pumppupullossa. Pumpattaessa pullon sisältö muuttuu pehmeäksi, valkoiseksi vaahdoksi. Puhdistusvaahto ei sisällä väriaineita.

Säilytä pullo pystyasennossa ja suojaa se kuljetettaessa. Korkin löystyessä nestemäinen sisältö voi valua ulos.

Tuotteella on Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnuksen käyttöoikeus. Tuote on vegaaninen.

Sensitive Puhdistusvaahto voitti Kuluttajien suosikkituote -kategorian kansainvälisen Allergy Certified -allergiatunuksen järjestämässä AllergyAward-tapahtumassa vuonna 2019.

Talvitarjouksena toimitamme Puhdistusvaahdon ostajalle tuotesetin, joka sisältää Sensitive Puhdistusvaahdon sekä Puhdistusliinat kasvojenpuhdistukseen! Setin arvo on 9.90 €.

Tarkoitus
Mieto ja hellävarainen puhdistusvaahto herkän ihon puhdistukseen.
Käyttöohje
Levitä 1–2 painallusta vaahtoa kostealle iholle ja huuhtele kädenlämpöisellä vedellä.
Hajusteet
Hajustamaton
Ihotyyppi
Herkkä; Kuiva; Normaali
Sopii myös
0-3 -vuotiaat lapset; Yli 3 -vuotiaat lapset; Miehet

Aqua, Sodium Cocoyl Isethionate, Caprylyl/Capryl Glucoside, Disodium Cocoamphodiacetate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Propanediol, Sodium Benzoate, Betaine, Panthenol, Citric Acid, Trisodium Sulfosuccinate, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Xanthan Gum

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Hyvä vaahto! Miten puhdistusliinoja pitäisi käyttää? Kestävätkö minkä asteisen konepesun?

Voiko nämä kasvopuhdistusvaahtojen tyhjät pakkaukset laittaa muovikierrätykseen, vaikka sisällä on metallinen jousi? Vai saako metalliosan irroitettua jotenkin kätevästi kierrätettäväksi metalleihin?

Paras puhdistustuote dermosililtä.

Paras tuote kasvojen ja meikin puhdistukseen! Psoriaatikkona ja kuivaihoisena ei kuivata tai ärsytä ihoa. Poistaa jopa vedenkestävä ripsivärin. Matkakokoa kaivataan!

Hyvä ja riittoisa puhdistustuote kuivalle ja atooppiselle iholle, mieto ja hellävarainen.

Lataa lisää

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,20 € / 150 ml

Kasvopesu

5,20 € / 250 ml

Keittiökäsisaippua täyttöpussi

4,30 € / 500 ml

Maximizing Moist Proof ripsiväri

9,80 € / 10 ml