loader
series logo

Sensitive Puhdistusvaahto

7,20 € / 150 ml

Kasvojen puhdistus sujuu hellävaraisesti miedolla kasvojen puhdistusvaahdolla, joka sopii niin kasvojen kuin koko vartalonkin päivittäiseen puhdistamiseen. Sopii myös lasten iholle ja atooppiselle iholle. Hoitava ja kosteuttava. Sisältää pantenolia, betaiinia ja glyseriiniä.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Katso myös:

Tuotesarja
Sensitive
Tuotteesta

Kasvojen puhdistus hellävaraisella puhdistusvaahdolla

Dermosil Sensitive Puhdistusvaahto on sekä hellävarainen että mieto kasvojenpesuaine.

Sensitive Puhdistusvaahto on kehitetty nimensä mukaisesti erityisesti herkän ihon kasvojen puhdistukseen. Se sopii myös atooppiselle iholle. Yksi tai kaksi painallusta vaahtoa levitetään kostealle iholle. Lopuksi vaahto huuhdellaan pois haalealla vedellä.

Tuotetta voi käyttää niin kasvojen puhdistukseen kuin koko vartalollekin. Hellävaraisuutensa vuoksi se sopii hyvin myös lasten iholle. Puhdistusvaahto soveltuu päivittäiseen ja toistuvaan käyttöön.

Vaikuttavina aineina Puhdistusvaahdossa ovat pantenoli, betaiini ja glyseriini. Panthenoli rauhoittaa, kosteuttaa ja hoitaa ihoa tehokkaasti. Betaiini on ihoa hoitava aine ja glyseriini kosteuttaa ihoa.

Puhdistusvaahto on 150 ml:n pumppupullossa. Pumpattaessa pullon sisältö muuttuu pehmeäksi, valkoiseksi vaahdoksi. Puhdistusvaahto ei sisällä väriaineita.

Säilytä pullo pystyasennossa ja suojaa se kuljetettaessa. Korkin löystyessä nestemäinen sisältö voi valua ulos.

Tuotteella on Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnuksen käyttöoikeus. Tuote on vegaaninen.

AIA_FI_aariviiva_musta-webb.png

TARKOITUS
Mieto ja hellävarainen puhdistusvaahto herkän ihon kasvojen puhdistukseen ja koko vartalolle.

Sensitive Puhdistusvaahto voitti Kuluttajien suosikkituote -kategorian kansainvälisen Allergy Certified -allergiatunnuksen järjestämässä AllergyAward-tapahtumassa vuonna 2019.

Tarkoitus
Mieto ja hellävarainen puhdistusvaahto herkän ihon puhdistukseen.
Käyttöohje
Levitä 1–2 painallusta vaahtoa kostealle iholle ja huuhtele kädenlämpöisellä vedellä.
Hajusteet
Hajustamaton
Ihotyyppi
Herkkä; Kuiva; Normaali
Sopii myös
0-3 -vuotiaat lapset; Yli 3 -vuotiaat lapset
Sertifikaatti

Aqua, Sodium Cocoyl Isethionate, Caprylyl/Capryl Glucoside, Disodium Cocoamphodiacetate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Propanediol, Sodium Benzoate, Betaine, Panthenol, Citric Acid, Trisodium Sulfosuccinate, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Xanthan Gum

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Tuote on jotenkin muuttunut. Ennen tämä oli ihanan pehmeää vaahtoa, nykyinen olemus muistuttaa enemmän sylkäisyä.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Olen monta vuotta etsinyt myös talveksi sopivaa meikin-/kasvojenpuhdistusainetta atooppiselle iholleni. Tämä toimii todella hyvin, koska ei ärsytä eikä kiristä ihoa lainkaan!

Ihan mun lempparituote. Ollut jo pidemmän aikaa käytössä ja aina haluan ostaa uuden kun edellinen loppuu. On ihanan hellävarainen mutta samalla myös puhdistava.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Aivan loistava. Olen vuosia käyttänyt toista tuotetta, mutta kun kokeilin tätä, olin ihan pökertynyt, miten helposti meikki lähti, ja mten hellävarainen se on.

Suosikkituotteeni. Käytän usein meikkivoidetta ja muutakin meikkiä, tällä saa kaikki meikit pestyä naamaltani pois hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Tuote on todella riittoisa. suosittelen!

Lataa lisää