loader

Sensitive Puhdistusliina (25 kpl)

3664

Kätevä pyyhe herkän ihon puhdistukseen. Sopii esimerkiksi kasvoille ja käsille. Poistaa myös vesiliukoisen meikin. Kostea liina sisältää kurkku-uutetta, allantoinia ja aloe veran lehdistä saatavaa uutetta.

3,90 €

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

5,0 / 5

Perustuu 20 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Sopii hyvin kuivalle ja herkälle iholleni. Jättää raikkaan ja puhtaan tunteen. Kätevä pakkaus ja pyyhkeet pysyvät läpän ansiosta kosteina loppuun asti. Pysyy hyvin suljettuna myös matkatavaroiden seassa.

Niina R.

Dermosil Sensitive Puhdistusliina on kätevä kosteuspyyhe herkän ihon puhdistukseen.

Näppärää Sensitive Puhdistusliinaa voi käyttää vaikkapa käsien, vartalon ja kasvojen puhdistukseen. Kostea liina poistaa kasvoilta onnistuneesti myös vesiliukoisen meikin. Kertakäyttöiset puhdistusliinat ovat erinomaisia niin päivittäisessä käytössä kuin retkillä ja matkoillakin. 

Aktiivisina aineina Puhdistusliinan sisältämässä nesteessä ovat kurkku-uute, allantoiini sekä aloe veran lehdistä saatava uute. Kurkku-uutteella on ihoa pehmentävä vaikutus. Allantoiini on myös ihoa pehmentävä ainesosa, jolla on lisäksi ihoa rauhoittava ominaisuus. Aloe veran lehdistä saatava uute muun muassa kosteuttaa ja pehmentää ihoa.

Uudelleensuljettava pakkaus sisältää 25 puhdistusliinaa. Pakkauksen koko on n. 8 cm x 17 cm, joten se mahtuu mukaan vaikkapa käsilaukkuun. 

Sensitive Puhdistusliinat sopivat koko perheen päivittäiseen käyttöön. Tuote on turvallinen myös 0–3 -vuotiaille lapsille ja se sopii myös atooppiselle iholle. Puhdistusliinat ovat vegaaninen tuote.

Tuotteella on Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnuksen käyttöoikeus. 

AIA_FI_aariviiva_musta-webb.png

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Puhdistustuotteet

Tarkoitus: Kostea liina herkän ihon puhdistukseen. Sopii muun muassa meikinpoistoon sekä käsien ja ihon puhdistukseen koko perheelle.

Ihotyyppi: Herkkä; Normaali; Kuiva

Hajusteet: Hajustamaton

Aqua, Propylene Glycol, Polysorbate 20, PEG-12, Cucumis Sativus (Cucumber) Extract, Allantoin, Caprylhydroxamic Acid, Phenoxyethanol, Methylpropanediol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Sodium Hydroxide

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Arvosana ja kommentit

5,0/5

reviewer avatar
Mathias G. 01.12.2020

-

reviewer avatar
Sindi-Annie N. 31.08.2020

Nää on parhaita! Ainoita joista naama ei ala punoittamaan, tuoksuttomia.

reviewer avatar
Anne K. 30.08.2020

Kätevä reissussa

reviewer avatar
Niina R. 30.08.2020

Sopii hyvin kuivalle ja herkälle iholleni. Jättää raikkaan ja puhtaan tunteen. Kätevä pakkaus ja pyyhkeet pysyvät läpän ansiosta kosteina loppuun asti. Pysyy hyvin suljettuna myös matkatavaroiden seassa.

reviewer avatar
Liisa L. 02.08.2020

Loistava, monikäyttöinen tuote. Matkalla ja mökillä, meikinpoistoon, likaisten käsien pyyhintään ennen käsidesiä, nopeaan virkistäytymiseen, vesipesulle herkistyneen ihon puhdistukseen. Miellyttävä koostumus. Pakkaus kestää hyvin muun tavaran seassa kassissa.

reviewer avatar
Sari L. 13.04.2019

Muutaman ehdin käyttää ja ihan hyvin meikit puhdisti. Loput puhdistusliinat kuivuivat nopeasti vaikka pakkaus olikin suljettu.