Sensitive Puhdistusliina (25 kpl)

3,90 €

Kätevä pyyhe herkän ihon puhdistukseen. Sopii esimerkiksi kasvoille ja käsille. Poistaa myös vesiliukoisen meikin. Kostea liina sisältää kurkku-uutetta, allantoinia ja aloe veran lehdistä saatavaa uutetta.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Tuotesarja
Sensitive
Tuotteesta

Dermosil Sensitive Puhdistusliina on kätevä kosteuspyyhe herkän ihon puhdistukseen.

Näppärää Sensitive Puhdistusliinaa voi käyttää vaikkapa käsien, vartalon ja kasvojen puhdistukseen. Kostea liina poistaa kasvoilta onnistuneesti myös vesiliukoisen meikin. Kertakäyttöiset puhdistusliinat ovat erinomaisia niin päivittäisessä käytössä kuin retkillä ja matkoillakin. 

Aktiivisina aineina Puhdistusliinan sisältämässä nesteessä ovat kurkku-uute, allantoiini sekä aloe veran lehdistä saatava uute. Kurkku-uutteella on ihoa pehmentävä vaikutus. Allantoiini on myös ihoa pehmentävä ainesosa, jolla on lisäksi ihoa rauhoittava ominaisuus. Aloe veran lehdistä saatava uute muun muassa kosteuttaa ja pehmentää ihoa.

Uudelleensuljettava pakkaus sisältää 25 puhdistusliinaa. Pakkauksen koko on n. 8 cm x 17 cm, joten se mahtuu mukaan vaikkapa käsilaukkuun. 

Sensitive Puhdistusliinat sopivat koko perheen päivittäiseen käyttöön. Tuote on turvallinen myös 0–3 -vuotiaille lapsille. Puhdistusliinat ovat vegaaninen tuote.

Tuotteella on Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnuksen käyttöoikeus. 

Tarkoitus
Kostea liina herkän ihon puhdistukseen. Sopii muun muassa meikinpoistoon sekä käsien ja ihon puhdistukseen koko perheelle.
Hajusteet
Hajustamaton
Ihotyyppi
Herkkä; Normaali; Kuiva
Sopii myös
0-3 -vuotiaat lapset; Yli 3 -vuotiaat lapset

Aqua, Propylene Glycol, Polysorbate 20, PEG-12, Cucumis Sativus (Cucumber) Extract, Allantoin, Caprylhydroxamic Acid, Phenoxyethanol, Methylpropanediol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Sodium Hydroxide

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Muutaman ehdin käyttää ja ihan hyvin meikit puhdisti. Loput puhdistusliinat kuivuivat nopeasti vaikka pakkaus olikin suljettu.

Hei Sari! Kiitos viestistäsi. Nämä Puhdistusliinat poistavat kasvoilta vesiliukoisen meikin. Oikein hyvä tuote meikinpoistoon olisi myös uutuus Vitamin E Misellivesi Hyal x 4 (3931), joka poistaa iholta sekä meikin että epäpuhtaudet.

Poistavatko nämä liinat meikin kasvoilta? Jos eivät, voisitteko suositella meikin poistoon sopivia Dermosil tuotteita?

Aina mukana matkoilla, retkillä.... Pakkauskoko voisi olla suurempikin.

Hei Noora! Kiitos viestistäsi. Emme suosittele tuotteen käyttöä, jos olet allerginen aloe veralle.

Lataa lisää

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,20 € / 150 ml

Kasvopesu

5,20 € / 250 ml

Sensitive Puhdistusmaito

5,20 € / 250 ml