Puhdistusvaahto
7,20 € / 150 ml

Silkinpehmeä puhdistustuote normaalille ja kuivalle iholle. Sopii päivittäiseen kasvojen puhdistukseen ja poistaa myös vesiliukoisen meikin. Tuote pehmentää ihoa ja auttaa huolehtimaan kosteustasapainosta.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Katso myös:

Tuotesarja
Skin Solutions
Tuotteesta

Silkinpehmeiden puhdistustuotteiden ystävät pitävät varmasti Puhdistusvaahdosta. Dermosil Puhdistusvaahto sopii erinomaisesti normaalin ja kuivan ihotyypin päivittäiseen puhdistukseen ja se poistaa tehokkaasti myös vesiliukoisen meikin.

Vaahto auttaa ihoa säilyttämään kosteustasapainonsa, eikä se kuivata ihoa. Se sisältää mietoja, puhdistavia tensidejä ja kosteuttavaa glyseriiniä. Vaahdon sisältämä pantenoli auttaa ihoa säilyttämään kosteustasapainonsa, pehmentää ja lievittää ihoärsytystä.

Kastele kädet ja pumppaa pulloa 1–2 kertaa, jotta saat kämmenelle sopivan määrän vaahtoa. Levitä vaahtoa kasvoille pehmein liikkein ja huuhtele kasvot huolellisesti vedellä.

Vaalean sinertävä Puhdistusvaahto on miedosti hajustettu. Tuote on vegaaninen.

Säilytä pullo pystyasennossa ja suojaa se kuljetettaessa. Korkin löystyessä nestemäinen sisältö voi valua ulos.

Puhdistusvaahto on siirtynyt Faces-sarjasta Skin Solutions -sarjaan. Tuotteen design uudistuu, mutta sen koostumus pysyy ennallaan.

Tarkoitus
Puhdistusvaahto kasvojen iholle. Sopii normaalin ja kuivan ihon puhdistukseen.
Käyttöohje
Kastele kädet, pumppaa 1–2 kertaa pullon pumpusta vaahtoa kämmenelle. Hiero kevyesti vaahtoa kasvojen iholle ja huuhtele.
Hajusteet
Miedosti hajustettu
Ihotyyppi
Kuiva; Normaali

Aqua, Caprylyl/Capryl Glucoside, Polysorbate 20, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauroyl Glutamate, Glycerin, Parfum, Sodium Benzoate, Citric Acid, Propylene Glycol, Trisodium Sulfosuccinate, Betaine, Panthenol, Disodium EDTA, Diethylhexyl Syringylidenemalonate, Xanthan Gum, Caprylic/Capric Triglyceride, Chondrus Crispus Extract, Anise Alcohol, Sodium Sulfate, CI 42051

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Suosikkituote! Puhdistaa kasvot ja on hellävarainen. Hyvä tuoksu joka on sopivan mieto.

Vakituote. Ja hyvä.

Käytin ennen Vitamin E- kasvojen vaahtopuhdisutusainetta. Muuten hyvä, mutta ihoni on nykyään kovin kuiva. Siirryin tähän ja olen todella tyytyväinen tuotteeseen, ei kuivata niin paljon ja puhdistaa hyvin :)

huipputuote, meillä kuluu ja paljon sillä myös miedon tuoksun vuoksi sopii myös miehille ihon puhdistukseen, jos pulloja on vain yksi tyttäreni omii sen heti itselleen eli parempi ostaa kerralla ainakin kaksi = ) vaikkakin tuote on todella riittoisaa

Huipputuote kun tykkää huuhtoa puhdistustuotteen vedellä. Kestosuosikkini jota käyttävät nyt myös perheen kaksi teiniä.

Lataa lisää

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,20 € / 150 ml

Kasvopesu

5,20 € / 250 ml

Sensitive Puhdistusliina (25 kpl)

3,90 €