Vitamin E Misellivesi Hyal x 4
5,60 € / 250 ml

Tilapäisesti loppuunmyyty. Valitettavasti emme osaa sanoa tarkkaa aikaa, milloin tuote on jälleen saatavilla.

Tilapäisesti loppu
Tuotesarja
Vitamin E
Tuotteesta

Tuote on tilapäisesti loppuunmyyty. Valitettavasti emme osaa sanoa tarkkaa aikaa, milloin tuote on jälleen saatavilla.

Dermosil Vitamin E Misellivesi on mieto, mutta tehokas tuote kasvojen ihon puhdistamiseen sekä meikinpoistoon. Et tarvitse vettä, vaan riittää, että puhdistat kasvot misellivedellä kostutetulla vanulapulla. Samalla kun tuote puhdistaa, se myös virkistää ja kosteuttaa kasvojen ihoa.

Misellivesi ja vanulaput ovat lyömätön yhdistelmä kasvojen puhdistamisessa. Miselliveden koostumus imaisee magneetin tavoin iholta epäpuhtaudet, talin ja meikin vanulappuun. Riittää, että pyyhit ihoa kevyesti, sillä iho puhdistuu ilman hankaamista. Misellivedellä puhdistuksen jälkeen ei tarvitse huuhdella kasvoja. Se sopii siis erinomaisesti myös nopeaan kasvojenpuhdistukseen esimerkiksi aamuisin tai mukaan matkoille.

Misellivesi sisältää neljää erikokoista hyaluronihappomolekyyliä, jotka sitovat kosteutta ihoon sekä sisältä että ulkoapäin. Hyaluronihappoja on ihossamme luonnostaan, joten Miselliveden sisältämät ainesosat antavat luonnollista tukea ihon kosteustasapainolle ja parantavat ihon kimmoisuutta.

Misellivesi sisältää myös E-vitamiinia, iholle tärkeää antioksidanttia, joka hillitsee vapaiden radikaalien aiheuttamaa hapetusstressiä ja siten ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista.

Tuote on öljytön, joten se sopii käytettäväksi myös ripsienpidennysten kanssa.

Misellivesi on hajustamaton ja vegaaninen tuote.

Tarkoitus
Kasvojen ihon puhdistamiseen ja meikinpoistoon.
Käyttöohje
Kostuta vanulappu misellivedellä ja pyyhi sillä kevyesti kasvojen, kaulan ja dekolteen iho kauttaaltaan.
Hajusteet
Hypoparfum®
Ihotyyppi
Kuiva; Normaali; Sekaiho; Nuori; Rasvoittuva; Ikääntyvä

Aqua, Propanediol, Polysorbate 20, Pentylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Sorbitan Oleate Decylglucoside Crosspolymer, Sodium Chloride, Cetrimonium Chloride, Citric Acid, Tocopheryl Acetate, Sodium Acetylated Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Ethylhexylglycerin

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Harmi että tuotetta ole vielä,toivottavasti tulisi jouluksi!!

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Toivottavasti tuotetta tulee taas pian myyntiin, todella hyvä ja toimiva!

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Tosi hyvä tuote,haluan sitä

Hei Sari! Oli mukavaa kuulla, että olet kiinnostunut Vitamin E Misellivedestämme. Pahoittelemme, että sitä ei juuri nyt ole saatavilla. Emme valitettavasti tiedä tällä hetkellä milloin saamme sitä myyntiin mutta päivitämme tietoa tänne heti kun aikatauluarviota saadaan.

Olisi todella Ihanaa päästä ostamaan sekä käyttämään tätä kovasti kehuttua Vitamin E:n Misellivesi Hyal:a! Joutuukohan vielä pitkäänkin odottamaan tämän Upean kasvojen puhdistusaineen takaisin myyntiin tuloa? Toivottavasti ei enään kovinkaan pitkään...🌻

Lataa lisää

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,20 € / 150 ml

Kasvopesu

5,20 € / 250 ml

Sensitive Puhdistusliina (25 kpl)

3,90 €