loader

Puhdistusjauhe kasvoille

4070

Kirkastaa ihoa, supistaa ihohuokosia

Vedetön, sulfaatiton

Miellyttävä ja tehokas puhdistustuote kasvoille. Ympäristöystävällinen vedetön ja sulfaatiton jauhe on pullollaan aktiivisia ainesosia, jotka tuovat iholle elinvoimaa, raikkautta ja kirkkautta.

9,50 € / 20 g

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

3,9 / 5

Perustuu 7 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Ihana tuote! Toimii ihon kirkastajana ja tuoksukin on miellyttävä. Muitakin vedettömiä kosmetiikkatuotteita olisi kiva saada jatkossa Dermosililtä!

Laura M.

Niasiiniamidia sisältävä kasvojen puhdistusjauhe kuorii ja syväpuhdistaa

Puhdistusjauhe puhdistaa kasvot miellyttävän tehokkaasti kevyesti kuorivan ominaisuutensa ansiosta. Ympäristöystävällinen vedetön ja sulfaatiton kasvojen puhdistusjauhe sisältää runsaasti aktiivisia ainesosia, jotka tuovat iholle elinvoimaa, raikkautta ja saavat erityisesti säännöllisessä käytössä ihon näyttämään kirkkaammalta.

Puhdistusjauhe sisältää antioksidanttista niasiiniamidia, eli B3-vitamiinia, joka auttaa supistamaan ihohuokosia, vähentämään ikääntymisen merkkejä, tasoittamaan ihon sävyä ja vahvistamaan ihon kimmoisuutta. Manteliöljy hoitaa ja pehmentää ihoa samalla, kun antioksidanttinen karpalouute rauhoittaa. Maissitärkkelys, savi ja piidioksidi kuorivat ihoa niin hellävaraisesti, että tuote sopii käytettäväksi päivittäin tai halutessasi voit käyttää sitä kasvojen syväpuhdistukseen tai kevyeen kasvojen kuorintaan muutaman kerran viikossa.

Tuotteella on ihanan kevyt, raikkaan hedelmäinen tuoksu.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Puhdistustuotteet

Tarkoitus: Jauhemainen puhdistustuote kasvoille päivittäiseen käyttöön tai käytettäväksi muutaman kerran viikossa, kun iho kaipaa syväpuhdistusta.

Käyttöohje: Sekoita pieni määrä jauhetta ja vettä kämmenellä, kunnes seos muuttuu vaahdoksi. Hiero kasvoille sekä kaulalle ja huuhtele lämpimällä vedellä. Vältä tuotteen joutumista silmiin.

Ihotyyppi: Normaali; Sekaiho; Rasvoittuva; Nuori; Ikääntyvä

Hajusteet: Miedosti hajustettu

Mica, Sodium Carboxymethyl Starch, Zea Mays Starch, Kaolin, Solum Diatomae, Sodium Lauroyl Sacrosinate, Niacinamide, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cocamidopropyl Betaine, Vaccinium Macrocarpon Fruit Extract, Parfum, Limonene, Linalool, Geraniol

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suosittelemme sinulle

Bestseller
(43)

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,20 € / 150 ml

Osta
Uusi
(3)

Keittiökäsisaippua metsämarja

6,70 € / 500 ml

Osta
Uusi
Last Chance
(14)

Wildflower Käsisaippua

6,90 € / 500 ml

Osta
(5)

Aurinkopuuteri

9,50 € / 42 g

Osta

Arvosana ja kommentit

3,9/5

reviewer avatar
Heidi P. 16.07.2021

Miellyttävä tuoksu. Helppo sekoittaa veteen. Ei kovin kuoriva, mutta puhdas tuntu jää.

reviewer avatar
Nina S. 08.07.2021

Miellyttävä tuote, aavistus rakeisuutta saa aikaan kuorivan, ihoa kirkastavan vaikutuksen. Sekoitin veden sijaan kasvoveteen, toimi oikein hyvin myös sen kanssa. Ei liian voimakas tuoksu. Suosittelen!

reviewer avatar
Ronja S. 04.07.2021

Muutaman päivän käyttänyt vuorotellen tätä ja E-vitamiini puhdistusvaahtoa. Tää tuntuu tosiaankin mukavan puhdistavalta ja ihan aavistuksen rakeiselta, jää tosi pehmoinen olo. Todellakin lisää näitä vedettömiä tuotteita!

reviewer avatar
Laura M. 02.07.2021

Ihana tuote! Toimii ihon kirkastajana ja tuoksukin on miellyttävä. Muitakin vedettömiä kosmetiikkatuotteita olisi kiva saada jatkossa Dermosililtä!

reviewer avatar
Asiakaspalvelu .. 30.06.2021

Hei Tiina, tässä ohjeet: sekoita pieni määrä jauhetta ja vettä kämmenellä, kunnes seos muuttuu vaahdoksi. Hiero kasvoille sekä kaulalle ja huuhtele lämpimällä vedellä.

reviewer avatar
Krista N. 28.06.2021

Tuossahan ne käyttöohjeet lukee tuotetiedoissa selvällä suomen kielellä - miten asian sen paremmin voisi ilmoittaa :D