Uusi
Uusi
Body & Mind -setti
11,70 €

Body & Mind -setti tuo iholle pehmeyttä ja uutta energiaa. Näppärään suihkupussiin pakatut, pehmeän ylelliset tuotteet hellivät ihoa liikunnan jälkeisissä suihkuhetkissä ja niiden jälkeen.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Tuotesarja
Limited Collection
Tuotteesta

Dermosil Body & Mind -setti tuo hyvinvointia aktiiviseen arkeen. Body & Mind -tuotteet on kehitetty hoitamaan ihoa liikunnan jälkeen. Oli lajisi kävely, hidastempoinen jooga tai sykkivä spinning, pitävät tuotteet ihostasi hyvää huolta, kun koittaa aika pestä pois liikunnan nostattama hiki.

Setti sisältää kaikki kolme syyskuun kausituotetta, Body & Mind Suihkuvoiteen, Body & Mind Deo roll-onin sekä Body & Mind Kasvo- ja vartalovoiteen pakattuna kätevään suihkupussiin. Setissä on siis kaikki, mitä tarvitset liikunnan jälkeiseen suihkuhetkeen ja ihonhoitoon. Tuotteissa on pirteä greipin tuoksu, johon vivahdus inkivääriä tuo lempeää lämpöä. 

Ylelliset tuotteet on helppo ja vaivaton ottaa mukaan kuntosalille, uimahalliin tai muihin harrastuksiin. Tuotteet on pakattu violettiin suihkupussiin, jossa ne voi napata mukaan minne menetkin. Nailoninen suihkupussi kuivuu nopeasti ja siksi se on todella kätevä ottaa mukaan myös suihkuun. Pussi suljetaan näppärästi naruista vetämällä ja niistä pussia on myös helppo kantaa mukana. Pussin mitat ovat 15 x 22 cm.

Body & Mind -settiä on myynnissä rajoitettu erä.

Tarkoitus
Ihonhoitoon liikunnan jälkeen.
Käyttöohje
Pakkaa tuotteet suihkupussiin ja ota mukaan liikunnan jälkeiseen suihkuhetkeen.
Hajusteet
Miedosti hajustettu
Ihotyyppi
Normaali; Kuiva

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Ihanat tuubit, mutta miksi aina alumiinia... :-(

Voisiko tässä tuotesetin selosteessa olla myös tuotteiden koot ilmoitettuna. Oletan, että nämä ovat tuotteet, jotka saatavilla myös erikseen tilattuna, jolloin pitää käydä tarkistamassa jokaisen tuotteen kohdalta erikseen.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Ihanan raikas tuoksu ja näppärä tuubimallinen dödö. Ei haise hiki. Toivottavasti pysyy valikoimassa!

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

-25%

Vitamin E Kasvojenhoitosetti

33,40 € 24,90 €

-26%

Classic Kasvojenhoitosetti

22,80 € 16,90 €

-21%

Man Kasvojenhoitosetti

20,10 € 15,90 €