loader

Sensitive Extra voide

3007

Onko sinulla kuiva iho? Sensitive Extra on erikoisvoide kuivan ja ärsytykselle altistuneen ihon hoitoon. Voide sopii koko vartalolle ja myös atooppiselle iholle ja pienille lapsille. Korkea rasvapitoisuus 40 %.

7,30 € / 200 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

4,8 / 5

Perustuu 27 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Toimii atooppiselle iholleni erinomaisesti.

Anne J.

Kuiva iho hyötyy kosteusvoiteen korkeasta rasvapitoisuudesta

Dermosil Sensitive Extra voide on erikoisvoide ärsytykselle altistuneen ja kuivan ihon hoitoon. Voiteen rasvapitoisuus on 40 %, mikä on huomattavasti korkeampi kuin tavallisessa kosteusvoiteessa. Kosteusvoide kuivalle iholle sisältää glyseriiniä, bisabololia ja allantoiinia.

Sensitive Extra voide on kehitetty erityisesti rohtuneelle ja kuivalle iholle, ja se sopii koko vartalon kosteutukseen. Kosteusvoide on hajustamaton ja sopii myös atooppiselle iholle sekä 0–3 -vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille.

Varsinkin jalat ja kantapäiden, kyynärpäiden, käsien ja taipeiden kuiva iho oireilevat usein rohtuneesti. Näihin kohtiin voi käyttää Extra voidetta antamaan iholle lisärasvaa. Voit myös levittää tuotetta illalla käsiin ja jalkoihin, laittaa päälle puuvillahanskat (3945) ja -sukat (3944) ja antaa hoidon vaikuttaa yön yli. Monet asiakkaistamme ovat myös kertoneet, että Extra voiteesta on ollut suuri apu atooppisen ihon hoidossa. 

Voiteessa oleva hopeanhohtoinen väri aiheutuu sen voidepohjaan sisältyvistä ainesosista Cetyl Alcohol ja Stearyl Alcohol, jotka valmistusvaiheessa tavallaan "valuvat" voide-emulsion läpi ja tulevat hopeanvärisiksi. Se, että väri tulee esille itse voiteessa johtuu siitä, että se ei sisällä väriaineita, joilla raaka-aineiden ominaisväri olisi peitetty. Hohde ei kuitenkaan jätä ihoa hohtavaksi.

Tuotteella on Suomen Allergia-, Iho- ja Astmaliiton myöntämän Allergiatunnuksen käyttöoikeus.

AIA_FI_aariviiva_musta-webb.png

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Erikoistuotteet

Tarkoitus: Kosteusvoide kuivalle iholle. Erittäin kuivan ja vaurioituneen ihon hoitoon, esim. kuivat kyynärpäät ja halkeilevat jalkapohjat.

Käyttöohje: Hiero voidetta ohuesti kuivalle alueelle.

Ihotyyppi: Herkkä; Kuiva; Normaali

Hajusteet: Hajustamaton

Sertifikaatti: certificate

Aqua, Glycerin, Cetyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Methoxy PEG-22/Dodecyl Glycol Copolymer, Stearyl Alcohol, Polysorbate 80, Dimethicone, Steareth-21, Cetyl Acetate, Dimethiconol, Phenoxyethanol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Bisabolol, Acetylated Lanolin Alcohol, Allantoin, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid

Suosittelemme sinulle

Bestseller
(43)

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,20 € / 150 ml

Osta
Uusi
(3)

Keittiökäsisaippua metsämarja

6,70 € / 500 ml

Osta
Uusi
Last Chance
(14)

Wildflower Käsisaippua

6,90 € / 500 ml

Osta
Uusi
(9)

Käsivoide metsämarja

5,20 € / 125 ml

Osta

Arvosana ja kommentit

4,8/5

reviewer avatar
Niloofar A. 13.04.2021

Erinomainen voide

reviewer avatar
Henna K. 11.03.2021

Lapsen atooppinen iho alkoi mennä paremmaksi jo ihan parissa päivässä. Ero muihin rasvoihin oli huomattava. Myös omiin kuiviin käsiin ollut ehdoton ykkönen. Toivottavasti pysyy saatavilla tämä rasva, eikä poistu.

reviewer avatar
Anne J. 16.01.2021

Toimii atooppiselle iholleni erinomaisesti.

reviewer avatar
Anu L. 18.11.2020

Tilasin tuotteen kuukausia sitten vahingossa. Testasin silloin tuotetta ja hämmästelin hirvittävän paksua ja hohtavaa koostumusta. Tuubi jäi kaappiin lojumaan ja arvelin etten koskaan tulisi käyttämään sitä... Kunnes nyt syksyllä minulla on ollut useammankin kerran hyvin paha äkillinen allerginen/atooppinen ihottuma kasvoissa. Yritin taltuttaa sitä useilla apteekin voiteilla sekä yhdellä reseptivoiteellakin. En saanut niistä apua. Viimeisenä konstina kokeilin tätä. Iho rauhoittui hyvin nopeasti. Kutina ja kirvely hävisivät hetkessä. Kuivuus hävisi parissa vuorokaudessa. Ihmeellinen voide! Olipa hyvä vahinkotilaus tällä kertaa.

reviewer avatar
Laura T. 10.10.2020

Ajattelin, että tässä on nyt hyvä tuote, sensitive ja allergia- ja astmaliiton logo ja kaikki. Iholleni kuitenkin nousi pientä, punaista, aavistuksen kutiavaa näppyä. Ei jatkoon

reviewer avatar
outi N. 22.09.2020

Hyvä voide kuiville jaloille, jalat pysyvät hyvässä kunnossa kun rasvaa aina illalla pesun jälkeen.