Aloe geeli
4,20 € / 100 ml

Rauhoittaa auringonpolttamaa ihoa ja hyönteisten puremien kutinaa. Sisältää kosteuttavaa ja hoitavaa aloe vera -uutetta. Ei sisällä hajusteita eikä väriaineita.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Tuotesarja
Classic
Tuotteesta

Rauhoittava ja hoitava Aloe geeli tuo lievitystä auringonpolttamalle iholle ja kutiseviin hyönteisten puremiin. Pidä Aloe geeli mukana kesän menoissa, retkillä, matkoilla ja mökillä!

Tuote sisältää aloe veraa, joka on tuotteessa tiivistemuodossa. Tiiviste vastaa 100-prosenttista puhdasta aloe vera -uutetta.

Aloe geeli sopii rauhoittavaksi geeliksi auringonpolttamalle iholle, kutinaa lievittäväksi geeliksi hyönteisten puremiin ja hoitavaksi geeliksi muille ärtyneille ja herkille ihoalueille.

Aloe veran ohella tuotteen sisältämä glyseriini kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Allantoini vahvistaa ihoa hoitavaa ja pienten haavaumien eheytymistä edistävää vaikutusta. 

Levitä geeliä ohut kerros herkistyneelle ihoalueelle ja anna kuivua. Toista käsittely tarvittaessa. Hajustamaton Aloe geeli sopii koko perheen käyttöön. Tuote on vegaaninen.

Aloe geeli on aiemmin ollut Dermoteekki-sarjassa, mutta kuuluu nyt Classic-sarjaan. Tuotteen koostumusta ei ole muutettu. 

Tarkoitus
Herkkää ja ärtynyttä ihoa rauhoittava geeli. Hoitaa auringonpolttamaa ihoa ja lievittää hyönteisten puremien aiheuttamaa kutinaa.
Käyttöohje
Levitä ohut kerros iholle ja anna imeytyä. Toista käsittely tarvittaessa.
Hajusteet
Hajustamaton
Ihotyyppi
Normaali; Kuiva

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycerin, Carbomer, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide, Allantoin, Ethylhexylglycerin

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Luottotuotteeni päästä varpaisiin! Aina mukana, jo tuttavatkin tietävät että minulta löytyy Aloe geeliä vaivaan kuin vaivaan. Ei tahmaa.

Loistava tuote! Toimii auringon polttamaan ihoon ja on koko perheellä käytössä. Myös hyönteisten iskuissa pidetty. Itse käytän myös ihokarvojen poiston jälkeen. Tätä on aina isoa ja pientä tuubia mukana.

Jos on sama tuote kun cool balsam ? Auttoi aurinko ihottumaan, loistava tuote.

Pienen lapsen kanssa hyvä yleisvoide, milloin naarmuihin tai kutinaan ja lapsi saa itsekin laittaa, imeytyy nimittäin tosi hyvin.

Kerron tuotteesta vuosien käyttökokemuksella: miellyttävä käyttää, ei tahraa, imeytyy nopeasti, hyvä myös käsivoiteena samoin kulmakarvojen muotoiluun hyvä apu.

Lataa lisää

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Hyttys- ja Punkkisuihke

8,20 € / 100 ml

Sensitive Extra voide

7,30 € / 200 ml

Sensitive Hydrogeeli 0 %

4,80 € / 100 ml