loader

Aloe geeli

3417

Rauhoittaa auringonpolttamaa ihoa ja hyönteisten puremien kutinaa. Sisältää kosteuttavaa ja hoitavaa aloe vera -uutetta. Ei sisällä hajusteita eikä väriaineita.

4,20 € 3,57 € / 100 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

4,8 / 5

Perustuu 24 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Loistava tuote! Toimii auringon polttamaan ihoon ja on koko perheellä käytössä. Myös hyönteisten iskuissa pidetty. Itse käytän myös ihokarvojen poiston jälkeen. Tätä on aina isoa ja pientä tuubia mukana.

Tanja A.

Rauhoittava ja hoitava Aloe geeli tuo lievitystä auringonpolttamalle iholle ja kutiseviin hyönteisten puremiin. Pidä Aloe geeli mukana kesän menoissa, retkillä, matkoilla ja mökillä!

Tuote sisältää aloe veraa, joka on tuotteessa tiivistemuodossa. Tiiviste vastaa 100-prosenttista puhdasta aloe vera -uutetta.

Aloe geeli sopii rauhoittavaksi geeliksi auringonpolttamalle iholle, kutinaa lievittäväksi geeliksi hyönteisten puremiin ja hoitavaksi geeliksi muille ärtyneille ja herkille ihoalueille.

Aloe veran ohella tuotteen sisältämä glyseriini kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Allantoini vahvistaa ihoa hoitavaa ja pienten haavaumien eheytymistä edistävää vaikutusta. 

Levitä geeliä ohut kerros herkistyneelle ihoalueelle ja anna kuivua. Toista käsittely tarvittaessa. Hajustamaton Aloe geeli sopii koko perheen käyttöön. Tuote on vegaaninen.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Erikoistuotteet

Tarkoitus: Herkkää ja ärtynyttä ihoa rauhoittava geeli. Hoitaa auringonpolttamaa ihoa ja lievittää hyönteisten puremien aiheuttamaa kutinaa.

Käyttöohje: Levitä ohut kerros iholle ja anna imeytyä. Toista käsittely tarvittaessa.

Ihotyyppi: Normaali; Kuiva

Hajusteet: Hajustamaton

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycerin, Carbomer, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide, Allantoin, Ethylhexylglycerin

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Arvosana ja kommentit

4,8/5

reviewer avatar
Riikka V. 14.04.2021

Rakastuin! Kokeilin hiusgeelinä curly girl-metodissa ja sain ihanat pehmeät enkelinkiharat aikaiseksi hajusteettomasti. Tulen tilaamaan jatkossakin!

reviewer avatar
Tanja H. 28.09.2020

Tämä on niin mun suosikkituote kuiville käsille..

reviewer avatar
Marika R. 03.09.2020

Sopii myös hiusgeeliksi :)

reviewer avatar
Jonna S. 01.09.2020

Loistava etenkin palaneelle iholle, mutta kivaa että tätä voi käyttää melkein mihin vaan. Tosi edullinen hinta laatuun nähden

reviewer avatar
Sanna K. 30.08.2020

Tästä tuli luottotuote heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen! Geeli on aivan loistava etenkin auringon kuivattamalle/kuumentamalle iholle, toimii hiukan palaneella iholla paremmin kuin after-sun-voiteet. Olen käyttänyt myös hyttysenpuremiin ja otan aina mukaan (aurinko)lomalle. Säilytän itse tätä jääkaapissa, jolloin geelin viilentävä vaikutelma on entistä parempi! Ei mitään valittamista, täydellinen tuote! Tätä voisi mielestäni myydä myös suuremmassa tuotekoossa (esim. 250ml).

reviewer avatar
Susanna V. 30.08.2020

Aina oltava kotona tätä 🤗. Mustelmille, hiertymiin, kutiseviin kohtiin ym.