loader
series logo

Sensitive Hydrogeeli 0 %

4,80 € / 100 ml

Rasvaton, kosteuttava hoitogeeli kuivalle, herkälle ja atooppiselle iholle. Sopii koko vartalolle, myös kuivalle hiuspohjalle. Rauhoittaa ihoa myös parranajon, karvanpoiston ja auringonoton jälkeen.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Katso myös:

Tuotesarja
Sensitive
Tuotteesta

Dermosil Sensitive Hydrogeeli 0 % on täysin rasvaton ja tehokkaasti kosteuttava hoitogeeli iholle. Geeli sopii herkälle, kuivalle ja atooppiselle iholle sekä rasvaiselle ja sekaiholle.

Hydrogeeli 0 % kosteuttaa tehokkaasti kuivia ja hilseileviä sääriä sekä käsivarsia. Se tuo kasvoille tehokasta lisäkosteutta ja sitä voi käyttää myös päivä- ja yövoiteen alla. Voit levittää Hydrogeeliä käsille monta kertaa päivässä, aina kun kädet kaipaavat kosteutta. Geeli kosteuttaa tehokkaasti ihoa myös auringonoton ja suihkun jälkeen.

Hiuspohja on usein kuiva pesun jälkeen ja Hydrogeeli 0 % on tällöin hyvä kosteuttava ratkaisu. Se ei rasvoita hiuksia, mutta tuo päänhalle kaivatun kosteuden. Levitä Hydrogeeliä hiuspohjaan ja anna kuivua.

Miehille Hydrogeeli sopii mainiosti parranajon jälkeen ja naisille karvanpoiston jälkeen. Geelin sisältämät glyseriini, bisabololi ja allantoiini hoitavat ja lievittävät ihoärsytystä.

Kun säilytät tuotetta jääkaapissa, se sopii myös viilentäväksi after sun -voiteeksi. Hydrogeeliä voit myös käyttää kasvoveden sijaan kasvojen puhdistuksen viimeistelyyn.

Kätevään 100 ml:n tuubiin pakattua Hydrogeeliä on kätevä kuljettaa mukana. Tuote sopii koko perheen käyttöön, sillä se on turvallinen myös 0–3 -vuotiaille lapsille.  Tuote on vegaaninen.

Tuotteelle on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnuksen käyttöoikeus.

AIA_FI_aariviiva_musta-webb.png

Tarkoitus
Ihon tehokkaaseen kosteutukseen ilman rasvaa. Kosteuttaa herkkää, kuivaa ja atooppista ihoa, sopii kasvoille, hiuspohjaan ja ihoärsytystä lievittäväksi voiteeksi iholle parranajon ja karvanpoiston jälkeen sekä after sun -voiteeksi.
Käyttöohje
Levitä geeliä iholle ja anna kuivua. Voidaan levittää kuivalle iholle useita kertoja päivässä.
Hajusteet
Hajustamaton
Ihotyyppi
Herkkä; Normaali; Kuiva
Hiustyyppi
Herkkä
Sopii myös
0-3 -vuotiaat lapset; Yli 3 -vuotiaat lapset
Sertifikaatti

Aqua, Glycerin, Pentylene Glycol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Bisabolol, Allantoin, Sodium Hydroxide

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään

Huipputuote pintakuivalle sekaiholle sekä teinin enemmänkin näppyläiselle iholle. Talvella kosteuttaa mutta ei siis todellakaan rasvoita.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Ihan loistava tuote, menee jatkokäyttöön ja tilasin juuri viimeksi lisää. Atooppiselle iholle hyvä, hajusteeton geeli, imeytyy nopeasti ja iho ei tunnu enää kuivalta. Tuotekehitykselle ehdotus, että tästä voisi tehdä vielä isomman pakkauksen. Pidemmässä käytössä pakkaukset tyhjenevät sutjakkaa.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Very nice product. Bigger tubes or bottles will be very good to consider to have as a selling option.

Olen käyttänyt tätä karvojen poiston jälkeen erityisesti bikinalueelta. Helpottaa kutinaa ja ärsytystä paremmin kuin mikään muu kokeilemani tuote.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Tosiaan mukavan kevyt raikas kosteuttaja, samaa mieltä että isommassa pullossa voisi olla. Tulee käytettyä.

Lataa lisää