Sensitive Hydrogeeli 0 %
4,80 € / 100 ml

Rasvaton, kosteuttava hoitogeeli kuivalle, herkälle ja atooppiselle iholle. Sopii koko vartalolle, myös kuivalle päänahalle. Rauhoittaa ihoa myös parranajon, karvanpoiston ja auringonoton jälkeen.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Katso myös:

Tuotesarja
Sensitive
Tuotteesta

Dermosil Sensitive Hydrogeeli 0 % on täysin rasvaton ja tehokkaasti kosteuttava hoitogeeli iholle. Geeli sopii herkälle, kuivalle ja atooppiselle iholle sekä seka- ja rasvaiselle iholle.

Hydrogeeli 0 % kosteuttaa tehokkaasti kuivia ja hilseileviä sääriä sekä käsivarsia. Se tuo kasvoille tehokasta lisäkosteutta ja sitä voi käyttää myös päivä- ja yövoiteen alla. Voit levittää Hydrogeeliä käsille monta kertaa päivässä, aina kun kädet kaipaavat kosteutta. Geeli kosteuttaa tehokkaasti ihoa myös auringonoton ja suihkun jälkeen.

Päänahka on usein kuiva pesun jälkeen, mihin Hydrogeeli 0 % on hyvä kosteuttava ratkaisu. Se ei rasvoita hiuksia, mutta tuo päänahalle kaivatun kosteuden. Levitä Hydrogeeliä päänahkaan ja anna kuivua.
Miehille Hydrogeeli sopii mainiosti parranajon jälkeen ja naisille karvanpoiston jälkeen. Geelin sisältämät glyseriini, bisabololi ja allantoiini hoitavat ja lievittävät ihoärsytystä.

Kun säilytät tuotetta jääkaapissa, sopii se myös viilentäväksi After Sun -voiteeksi. Hydrogeeliä voit myös käyttää kasvoveden sijaan kasvojen puhdistuksen viimeistelyyn.

Kätevään 100 ml:n tuubiin pakattua Hydrogeeliä on kätevä kuljettaa mukana. Tuote sopii koko perheen käyttöön, sillä se on turvallinen myös 0–3 -vuotiaille lapsille.  Tuote on vegaaninen.

Tuotteelle on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnuksen käyttöoikeus.

Tarkoitus
Ihon tehokkaaseen kosteutukseen ilman rasvaa. Kosteuttaa herkkää, kuivaa ja atooppista ihoa, sopii kasvoille, hiuspohjaan ja ihoärsytystä lievittäväksi voiteeksi iholle parranajon ja karvanpoiston jälkeen sekä after sun -voiteeksi.
Käyttöohje
Levitä geeliä iholle ja anna kuivua. Voidaan levittää kuivalle iholle useita kertoja päivässä.
Hajusteet
Hajustamaton
Ihotyyppi
Herkkä; Normaali; Kuiva
Hiustyyppi
Herkkä
Sopii myös
0-3 -vuotiaat lapset; Yli 3 -vuotiaat lapset

Aqua, Glycerin, Pentylene Glycol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Bisabolol, Allantoin, Sodium Hydroxide

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Todellinen monitoimivoide 👍

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Onneksi löysin tämän, kun suunnilleen vastaavat Apobase hydrogel ja Aqualan gel valmistus on lopetettu. Tämä on vielä inan parempaa kuin nuo edellämainitut. Ei jätä ihoa tahmeaksi. 5/5

Uusi suosikkituotteeni, koukutuin heti. Iholle jäi ihanan viilentävä tunne ja iho myös todella pehmeä tämän jälkeen. Toivottavasti jää pysyvästi valikoimaan.

Loistava lisäkosteuttaja herkälle, kuivalle kasvojen iholle. Jättää joskus aavistuksen verran tahmaisen olon jälkeensä, mutta ei häiritsevästi. Iho jää kosteutetun ja raikkaan oloiseksi. Pienellä määrällä pääsee pitkälle. Käytän toisinaan myös päänahkaan, korviin (etenkin talvella iho ympäri kehoa on kovilla), korvan taustoihin, hiusrajaan... ylipäätään paikkoihin, jotka kaipaavat kosteutusta. Apobasella oli aiemmin samankaltainen tuote, mutta poistui valikoimista. En kerennyt kokeilemaan, mutta tuntuu kummalliselta, ettei muilta valmistajilta tunnu (enää) löytyvän tämäntyyppistä tuotetta. Kiitos Dermosilille, älkää lopettako tämän valmistamista!

Olen yrittänyt oppia tykkäämään, mutta jotenkin en silti tykkää siitä tahmeudesta mikä iholle jää tästä...

Lataa lisää

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Hyttys- ja Punkkisuihke

8,20 € / 100 ml

Sensitive Extra voide

7,30 € / 200 ml

Aloe geeli

4,20 € / 100 ml