loader

Ihokarvanpoistogeeli

3609

Hellävarainen geeli ihokarvojen ajeluun höylän avulla. Sopii säärien, käsien, intiimialueen ja kainaloiden ihokarvojen ajeluun sekä miehille parranajogeeliksi. Tuotteen sisältämä aloe vera rauhoittaa ihoa.

6,20 € / 150 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

4,8 / 5

Perustuu 12 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Ihan paras tuote ikinä herkälle iholleni. Parasta on, että tuote ei ärsytä lainkaan niin ihoa tai nenää eli on myös hajuton ainakin omaan nenään. Monenlaista voidetta, vaahtoa ja tuotetta on tullut kokeiltua, mutta kun löysin tämän, niin ei ole tarvinnut muuhun vaihtaa. Suosittelen!!

Nora L.

Dermosil Ihokarvanpoistogeeli on hellävarainen ja hajustamaton geeli ihokarvojen ajelemiseen höylän avulla. Geeli soveltuu ihokarvojen ajamiseen sääristä, käsistä, intiimialueelta ja kainaloista. Miehille geeli sopii myös parranajogeeliksi.

Ihokarvanpoistogeeli valmistaa ja pehmentää ihon karvojen ajeluun. Geelimäinen koostumus on sopivan ohutta, minkä ansiosta höylä liukuu ihon pinnalla kevyesti. Ihokarvanpoistogeeli myös estää pienten, höylästä aiheutuvien haavaumien syntymistä.

Tuote on hajustamaton ja sopii herkällekin iholle.

Ihokarvanpoistogeeli sisältää runsaasti aloe veraa, joten tuote myös kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa ajelun jälkeen. Aloe vera myös estää punaisten ärtymien syntymistä iholle ajelemisen seurauksena.

Levitä ohut kerros geeliä hieman kostealle ihoalueelle, jolta haluat ajaa karvat. Höylää karvat ja huuhtele iho lämpimällä vedellä. Levitä ihokarvojen poiston jälkeen iholle kosteuttavaa Aloe Geeliä tai Sensitive-sarjan Ihonhoitovoidetta.

Tuote on vegaaninen.

150 ml:n tuubi on helppokäyttöinen ja kulkee näppärästi mukana. Tuubissa on flippikorkki.

 

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Classic

Tarkoitus: Ihokarvojen ajamiseen iholta höylän avulla.

Käyttöohje: Levitä ohut kerros geeliä hieman kostealle ihoalueelle, jolta haluat ajaa karvat. Höylää karvat ja huuhtele iho lämpimällä vedellä.

Ihotyyppi: Normaali

Hajusteet: Hajustamaton

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Pentylene Glycol, Triethanolamine, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Carbomer, Decyl Polyglucose, Phenoxyethanol, Sodium Chloride, Ethylhexylglycerin, Benzoic Acid, Disodium EDTA, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium Sulfite

Arvosana ja kommentit

4,8/5

reviewer avatar
Maria H. 21.05.2021

Todella hyvä. Ei tuoksu juuri miltään. Ei ärsytä ihoa. Tästä tuli semmoinen tuote, jota tilaan lisää.

reviewer avatar
Mervi R. 28.11.2020

Tästä ihoni tykkää eikä ärsyynny yhtään

reviewer avatar
Sari S. 03.09.2020

Hyvä tuote!

reviewer avatar
Sari K. 30.08.2020

Paras tuote dermolta! Ajelun jälkeen iho on kiiltävä, eikä kutise. Herkälle iholle paras tähän mennessä löytämäni sheivausgeeli. Koostumus hyvin levittyvä. Ollut käytössä jo vuosia, älkää ihmeessä poistako valikoimasta!

reviewer avatar
Tiina K. 30.08.2020

Tämä ollut jo monta vuotta käytössä. Hyvä koostumus ja iho ei ole ärtynyt ajon jälkeen

reviewer avatar
Kirsi M. 30.08.2020

Hyvä tuote herkkäihoiselle. Hyvä lopputulos. Höyläyksen jälkeen Aloe- tai Hydrogeeliä iholle.