loader

Dermosil Live Shopping

Shoppaile livenä ja inspiroidu asiantuntijoidemme vinkeistä. Jaamme livetapahtumissamme inspiraatiota ja neuvoja ihonhoitoon, hiustenhoitoon ja kauneuteen liittyen sekä esittelemme tuoteuutuuksia. Kysy, keskustele, kommentoi ja löydä uutta inspiraatiota.

Ota hyvä asento ja nauti kauden shoppailuvinkeistä!

Syksyn raikkaat uutuudet

On aika virittäytyä syyskauteen. Katso DermoLive-tallenne, jossa tutustumme ihaniin uutuustuotteisiin yhdessä asiantuntijamme Josefinan ja vaikuttaja Maria Westerlundin kanssa.

Katso tallenne

Ole oman ihosi asiantuntija

Järjestämme tänä vuonna koulutussarjan, jossa johdattelemme sinut pintaa syvemmälle ihonhoidon maailmaan. Lue lisää DermoLiven koulutussarjasta!

Lue lisää

Mehukkaimmat kesätuotteet

Mitkä ovat ne tuotteet, jotka pitäisi löytyä jokaisen kassista tänä kesänä? Sukella leppoisaan kesäfiilikseen ja katso DermoLiven tallenne, jossa tutustumme kesäkauden huikeimpiin uutuuksiin asiantuntijamme Josefinan ja Kati Sirkolan kanssa.

Katso tallenne

Kevätkauden uutuudet esittelyssä

On aika ihastua uutuuksiin! Esittelimme kevään uutuustuotteet DermoLive-tapahtumassa yhdessä energisen Kati Sirkolan eli BB-Katin kanssa.

Katso tallenne

Tutustu talven tähtituotteisiin

Joko olet löytänyt uudet suosikkisi talviuutuuksiemme joukosta? Esittelimme mielenkiintoisimmat uutuustuotteet yhdessä energisen Kati Sirkolan eli BB-Katin kanssa.

Katso tallenne