Kasvojen varjostus & korostus

products_productsCount

Contouring ja highlighting tarkoittavat kasvojen muotoilua meikin avulla. read_more

Contouring-meikissä kasvojen muotoilu tehdään varjostusten ja korostusten avulla. Valoa heijastavilla tuotteilla korostetaan kasvojen korkeimpia kohtia ja tummemmilla sävyillä tuodaan esiin kasvojen muotoa. Luonnollinen kasvojen muotoilu syntyy laadukkailla, kevyillä tuotteilla. Valikoimastamme löydät laadukkaat tuotteet kasvojen korostukseen ja varjostukseen!

Kasvojen muotoilu meikillä

Kasvojen varjostuksella ja korostuksella tuodaan esiin kasvojen muotoja, muokataan niitä tai häivytetään. Korostuksesta käytetään usein puhekielessä sanaa highlight ja varjostuksesta sanaa contour. Korostuspuuterilla saat esiin kasvojen muotoa ja tuot kasvoille luonnollista eloisuutta ja hehkua. Valoa heijastavaa korostuspuuteria suditaan kasvojen korkeimpiin kohtiin, kuten poskipäille, nenän varteen ja otsalle eli niihin kasvojen kohtiin, joihin valo luonnostaan osuu. Tummempi korostuspuuteri taas tuo kasvojen muotoa esille, kun sitä sivellään kasvojen ulkoreunoille ja poskiluun alapuolelle. Varjostuksella puolestaan pyritään tummentamaan niitä alueita, joihin halutaan tuoda varjoa ja joita halutaan häivyttää.

Varjostusten ja korostusten tekeminen kasvoille

Oikeat kohdat juuri sinun kasvoillesi selviävät kasvojen muotoja tutkimalla, sillä erimuotoiset kasvot kuuluu varjostaa ja korostaa eri tavoin. Ennen meikin tekoa kannattaa siis tutustua omien kasvojensa muotoon ja tutkia, millainen korostus ja häivytys niille sopii parhaiten. Myös oikeiden värisävyjen valinta meikin tekemiseen on tärkeässä roolissa, kun halutaan että contouring meikki onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla.

Kasvojen korostamiseen ja varjostamiseen on olemassa puuterimaisia, voidemaisia sekä nestemäisiä tuotteita. Puuteri on helpompaa käyttää, sillä se ei sisällä niin paljon pigmenttiä kuin nestemäinen tuote. Puuterimaisen tuotteen häivyttäminen on myös helpompaa ja se sopii kaikille ihotyypeille. Puuterimainen tuote levitetään kiinnityspuuterin päälle ja sen voi lopuksi kiinnittää meikinkiinnityssuihkeella.

Nestemäiset ja voidemaiset tuotteet sisältävät rutkasti enemmän pigmenttiä, joten ne sopivat kokeneemmille korostajille ja häivyttäjille. Mitä enemmän tuotteessa on pigmenttiä, sitä enemmän sen käytössä tarvitaan huolellisuutta, tarkkuutta ja hyvää häivytystekniikkaa. Nestemäisen tuotteen levitys kannattaa aloittaa hyvin pienellä määrällä, häivyttää se ja lisätä tuotetta tarvittaessa. Meikkivoidesivellin on hyvä keino levittää nestemäinen tai voidemainen tuote. Nestemäinen tai voidemainen varjostustuote lisätään kasvoille ennen puuteria ja se kiinnitetään puuterilla. Puuterin päälle voit vielä lisätä puuterimaisen varjostustuotteen, jos haluat lisätä meikkiin syvyyttä.

Tuotteet kasvojen korostamiseen ja varjostamiseen Dermosililta

Dermosilin Aurinkopuuteri antaa iholle luonnollista sävyä ja hehkua, ja se on loistava valinta kasvojen korostamiseen. Hyvä aurinkopuuteri tuo kasvoille luonnollisen päivettyneen sävyn ja hehkun. Puuterilla voi muotoilla kasvoja ja korostaa upeasti niitä kohtia, joihin aurinkokin osuu. Tämän tuotteen puuterihelmistä koostuva luonnollinen sävykokonaisuus sopii kaikille.

Meikkivoidepuikko on täydellisen, kestävän ja peittävän meikkivoidepohjan salaisuus. Meikkivoide, jonka silkinpehmeä koostumus sulautuu kasvoille täydellisesti, tekee ihosta tasaisen ja kauniin mattapintaisen. Contour stick eli näppärä puikkomainen meikkivoide löytyy useammassa eri sävyssä.Meikkivoidepuikko on täydellisen, kestävän ja peittävän meikkivoidepohjan salaisuus. Meikkivoide, jonka silkinpehmeä koostumus sulautuu kasvoille täydellisesti, tekee ihosta tasaisen ja kauniin mattapintaisen. Contour stick eli näppärä puikkomainen meikkivoide löytyy useammassa eri sävyssä.

Valokynä taikoo välittömästi piiloon väsymyksen merkit, juonteet ja ihon pienet virheet. Sen hoitava koostumus pitää huolta myös ihon hyvinvoinnista. Tuote sisältää kosteuttavaa hyaluronihappoa ja antioksidanttista E-vitamiinia.

Korostus- ja luomiväri warm glow on monikäyttöinen voidemainen luomiväri, joka pysyy paikoillaan koko päivän. Tämä silkkisen kevyt ja runsaspigmenttinen hohdeväri on koostumukseltaan voidemainen ja sen levitys on helppoa, sillä se sulautuu kauniisti kasvojen ihon omaan sävyyn, antaen kaunista hehkua.

Meikin levitys Dermosilin tuotteilla

Ylellisen pehmeä ja kuohkea, mutta sopivan jämäkkä Puuterisivellin on meikki sivellin, joka levittää ja häivyttää kauniisti puuterimaiset meikkituotteet, kuten aurinkopuuterin, puuterin ja poskipunan. Dermosilin pehmeä ja ylellinen Kabuki-sivellin sopii loistavasti häivytysten ja korostusten tekoon, sillä se levittää puuterin kasvoille luonnollisen kevyesti ja tasaisesti. Siveltimellä voi levittää myös aurinkopuuterin rajaamaan ja varjostamaan kasvoja.

Katso myös Dermosilin meikkivoiteet, poskipuna ja puuterit.

read_less