loader
series logo

iDeal BB-voide SPF 15 natural beige

9,90 € / 30 ml

Kuulaan kaunis, raikas ja virheetön iho koko päivän! BB-voide tasoittaa ihon sävyä ja pintaa, häivyttää pieniä virheitä, kosteuttaa ja suojaa auringolta. Natural beige on luonnollinen beige sävy.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Katso myös:

Tuotesarja
Makeup
Tuotteesta

Dermosil iDeal BB-voide SPF 15 yhdistää meikkivoiteen, päivävoiteen ja aurinkosuojan täydelliseksi kokonaisuudeksi. BB-voide tekee ihosta kuulaan kauniin ja sopii jokaiseen päivään.

BB-voide tasoittaa ihon sävyä ja pintaa, häivyttää pieniä virheitä, kosteuttaa ja suojaa auringolta suojakertoimella SPF 15. Ihanteellisen koostumuksensa ansiosta voide sulautuu iholle antaen täydellisen tasaisen vaikutelman ja häivyttäen samalla ihohuokosia ja ihon pieniä juonteita. Voide tuntuu kasvoilla kevyeltä, mutta peittää tehokkaasti ihon pienet virheet ja sävyerot.

Voide on helppo levittää kasvoille tasaisesti ja lopputulos on luonnollinen. Iho näyttää kauniilta ja pysyy raikkaana koko päivän.  

BB-voidetta voidaan käyttää kasvoilla yksistään tai sen alle voi halutessaan levittää kasvovoiteen ja viimeistellä lopputuloksen puuterilla. 

Levitä BB-voide kasvoille meikkisienen tai sormien avulla ja häivytä rajat huolellisesti kohti kaulaa, korvia ja hiusrajaa. 

BB-voiteesta löytyy neljä eri sävyä. Natural beige on luonnollinen beige sävy. Sävy on hyvin lähellä valikoimassamme aiemmin olleen Aina-voiteen sävyä medium. 

Tuote on vegaaninen.

Tarkoitus
Tasoittamaan ihon sävyä ja pintaa, häivyttämään pieniä virheitä, kosteuttamaan ja suojaamaan ihoa auringolta.
Käyttöohje
Levitä BB-voide kasvoille meikkisienen tai sormien avulla ja häivytä rajat huolellisesti kohti kaulaa, korvia ja hiusrajaa. Käytä yksistään tai levitä halutessasi BB-voiteen alle kasvovoide ja viimeistele puuterilla.
Hajusteet
Hajustamaton
Ihotyyppi
Herkkä; Kuiva; Normaali; Sekaiho; Rasvoittuva; Nuori; Ikääntyvä

Aqua, Dimethicone, Triethylhexanoin, PEG-10 Dimethicone, Phenyl Trimethicone, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Propylene Glycol, Disteardimonium Hectorite, Glycerin, Phenoxyethanol, Polymethylsilsesquioxane, Polysorbate 80, Mica, Trimethoxycaprylylsilane, Ethylhexylglycerin, Triethoxycaprylylsilane, Tocopherol, Tin Oxide, +/-, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77891

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Ihan huippuhyvä bb-voide, jopa parempi kuin pitkään käytössäni ollut luottotuote. Koostumus ja tuubi ovat oikein hyvät. En ole huomannut valumisongelmaa. Voin lämpimästi suositella. Sävy natural beige on minulla käytössä ja rakastan!

onko aina voide loppunu ja mikä on vastaava

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Itse tuote on loistava, peittää, löytyi oikea sävy, ja ei kuivata ihoa näin talviaikaan. Tuotteen juoksevuuden vuoksi olisin iloinen, kun itse pakkaus olisi toisenlainen. Korkki aina voidetta täynnä, ja sitä kautta sotkee myös muuten.

Höh, tämä oli pettymys. Peittää kyllä hyvin, mutta ei kestä iholla. Muutaman tunnin jälkeen meikki alkaa "valua", eikä primerista ole tässä mitään apua. Vähän liian juoksevaa myös.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Aivan ihana meikkivoide. Täydellinen sävy omaan ihoon. Oikean sävyn valinta meikkivoiteessa aina hankalaa, kannattaa pyytää tilaukseen testerit. Itselle tuli testerit, enkä ilman niitä olisi koskaan tilannut tai kokeillut, luulin jo käyttäväni parasta meikkivoidetta. Peittää sopivasti jättämättä kaularajaan rantuja. Juoksevuus todellakin plussaa. Kiitos jälleen ihan parhaasta tuotteesta!

Lataa lisää