loader

Moist Proof kulmaväri medium

3845

Voidemainen kulmaväri. Tuotteen sävy on hienostuneen ruskea ja se sisältää runsaasti pigmenttiä. Tuote kestää kosteutta. Pakkauksessa mukana sivellin ja kulmaharja jolla luot siistit ja näyttävät kulmat.

6,90 € 5,52 € / 5 g

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

4,4 / 5

Perustuu 25 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Huipputuote ! Aamulla kiireessä saa kasvot pirteämmän näköiseksi nopeasti. Sivellin sopivan napakka.

Marjut R.

Koska vaadimme ripsivärin kestävän kosteutta, miksi emme vaatisi samaa myös kulmaväriltä? Dermosil Moist Proof kulmavärin avulla luot luonnollisen ja kestävän kulmameikin. Voidemaisen koostumuksensa ansiosta tuote tarttuu ja levittyy kulmiin hyvin pitäen kulmakarvat siistinä. Väri sulautuu pehmeästi kulmiin tehden lopputuloksesta luonnollisen. Pieni määrä väriä riittää, sillä sävy sisältää runsaasti pigmenttiä. Hienostunut ruskea sävy sopii kaikille.

Kosteuden kestävän ominaisuutensa ansiosta kulmaväri pysyy paikoillaan tilanteessa kuin tilanteessa. Sen poistamiseen riittää kuitenkin tavallinen meikinpoistoaine.

Pakkauksessa on mukana Moist Proof kulmaväri sekä kaksipäinen synteettisestä karvasta valmistettu sivellin. Siveltimen viistopäisen kärjen avulla värin levitys onnistuu tarkasti ja vaivattomasti. Annostele väriä siveltimen kärkeen ja rajaa ensin kulmakarvat haluamaasi muotoon. Sen jälkeen ota siveltimeen lisää väriä ja täytä sävyllä rajaamasi alue. Häivytä ja tasoita lopuksi kulmameikki siveltimen toisessa päässä olevan kulmaharjan avulla. Harjaa kevyin vedoin karvojen kasvusuuntaa mukaillen. Mikäli haluat vielä lopuksi korjata jotain kohtaa kulmameikissä, voit käyttää apunasi esimerkiksi vanupuikkoa.

Valikoimastamme löytyy myös vaaleampi sävy, Moist Proof kulmaväri fair (3929).

Tuote on vegaaninen.

Tuotteelle on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnuksen käyttöoikeus.

AIA_FI_aariviiva_musta-webb.png

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Kulmat

Tarkoitus: Antaa kulmakarvoille väriä ja viimeistellyn ilmeen.

Käyttöohje: Ota väriä siveltimen kärkeen ja piirrä ensin rajaus kulmakarvoille. Lisää väriä vähän kerrallaan täyttäen rajaamasi alue. Häivytä ja tasoita väri kulmaharjalla kulmakarvojen kasvusuuntaa mukaillen.

Ihotyyppi: Herkkä; Normaali; Nuori; Ikääntyvä

Hajusteet: Hajustamaton

Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Synthetic Wax, CI 77891, Hydrogenated Polyisobutene, CI 77220, CI 77499, Copernicia Cerifera Cera, CI 77491, Polymethyl Methacrylate, Silica, CI 77492, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Hexylene Glycol

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Arvosana ja kommentit

4,4/5

reviewer avatar
Viivi L. 02.06.2021

Ehdoton luottotuote kulmille. Sama purkki ja sivellin kestäneet jo 3 vuotta, pitänee tilata uusi ihan vaan sen takia että päiväys todennäköisesti mennyt jo aikoja sitten (:D). Saa tehtyä tarkkaa jälkeä ja kulmaväri pysynyt pehmeänä tähänkin asti, lisäksi todella edullinen. Ainoa miinus ehkä pysyvyydestä.

reviewer avatar
Marjut R. 05.02.2021

Huipputuote ! Aamulla kiireessä saa kasvot pirteämmän näköiseksi nopeasti. Sivellin sopivan napakka.

reviewer avatar
Saara A. 11.12.2020

Uus lemppari! Hyvä sävy ja pysyy. Tuotetta kuluu vain vähän kerrallaan ja se on helppo käsitellä. Miinusta siveltimestä josta lähti heti irti harjapää. Tämäkin korjautui kuitenkin liimalla joten ei iso ongelma

reviewer avatar
Heidi M. 20.10.2020

Ehdoton lemppari! Pysyvyys hyvä, helppo ja nopea tapa saada siistit kulmat. Todella riittoisaa ja hinta mielestäni edullinen. Ainoa miinus siveltimestä, joka ei kestä yhtä kauan käytössä kuin itse tuote.

reviewer avatar
Inka L. 10.10.2020

Onpas aika avoimen rasistista toimintaa, että piittaamatta asiakaspalautteesta, ei suostuta tekemään tummempaa sävyä. No hyvä toisaalta, että ei esitetä muuta mitä on...

reviewer avatar
Johanna E. 06.10.2020

Huipputuote! Levityssiveltimen harjaspää on aivan rimpula. Ei pysy kiinni. Tämän vuoksi 3/5. Toivon, että parannatte tämän osalta tuotetta.