Silmänrajauskynät ja eyelinerit

products_productsCount

Eyeliner, silmänrajauskynä tai rajaustussi korostaa silmien muotoa, tuo ripsiä esille ja tehostaa meikkiä niin arjessa kuin juhlassa. read_more

Rajaus tuo voimaa silmämeikkiin ja katseeseen. Oletko perinteisen silmänrajauskynän ystävä, valitsetko pehmeän tussikärjen vai onko valintasi nestemäinen eyeliner?

Silmien rajaamisessa vain mielikuvitus on rajana ja vaihtoehtoja on lukemattomia. Eyelineria on käytetty kasvojen ehostamiseen jo useiden vuosikymmenten ajan. Kauppojen hyllyiltä löytyy eyelinereita ja rajauskyniä erilaisiin käyttötarkoituksiin, joista jokainen löytää varmasti itselleen sopivan haluamansa lookin luomiseen. Eyelinereitä on saatavilla nestemäisinä, geelipohjaisina ja kiinteinä. Lisäksi voit valita vesiliukoisten ja vedenkestävien eyelinereiden väliltä.

Kauneustrendit muuttuvat kausittain ja näin on myös eyelinereiden ja silmänrajauskynien kohdalla. Kirkkaat ja räikeät värisävyt korostavat silmiäsi erityisellä tavalla, kun taas musta on aina varma ja klassinen valinta. Jos haluat katseestasi intensiivisemmän, lisää tummaa silmänrajauskynää sekä ylä- että alaripsien tyveen sisäpuolelle. Käytä myös halutessasi ruskean eri sävyjä, tällöin silmämeikki näyttää pehmeämmältä kuin mustalla eyelinerillä tehdyillä rajauksilla. Jos haluat kasvoillesi luonnollisen ilmeen, voit lisätä ripsien rajaan ohuen rajauksen nestemäisellä tai geelimäisellä eyelinerilla. Jos uskallat kokeilla vaaleampia sävyjä, saat katseesi avautumaan aivan uudella tavalla kun lisäät alaripsien sisäpuolelle vaaleaa silmänrajauskynää.

Miten kajalkynä eroaa eyelinerista? Kajaali tarkoittaa vahapohjaista ja pehmeää silmänrajauskynää, jonka koostumus vaihtelee sen käyttötarkoituksen mukaan. Kajalilla tehty rajaus saa silmäripset näyttämään tuuheammilta ja tummemmilta. Smokey eye -silmämeikkiin kajalkynä on omiaan, sillä sen jälkeä on helppo häivyttää, toisin kuin nestemäistä tai geelimäistä eyelineriä. Riippuu täysin omista tarpeistasi, onko sinulle paras silmänrajauskynä yleiskäyttöinen, sisärajauksiin tarkoitettu vai esimerkiksi vedenkestävä silmänrajauskynä. 

Dermosilin valikoimasta löydät Long-lasting silmänrajauskynän, jolla saat aikaan intensiivisen ja pitkäkestoisen rajauksen. Tämä hyvä silmänrajauskynä sopii myös herkille silmille ja sillä on Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus. 99 % tuotteen ainesosista on luonnollista alkuperää. Tämän silmänrajauskynän avulla luot intensiivisen mustan ja kestävän rajauksen, joka pysyy paikoillaan koko päivän. 

Toinen Dermosilin valikoimasta löytyvä silmien rajaukseen sopiva tuote on nestemäinen silmänrajausväri eli eyeliner, jonka ohut applikaattori sopii loistavasti tarkkoihin silmänrajauksiin. Kyseessä on helposti levittyvä nestemäinen eyeliner, jonka intensiivinen mattamusta väri takaa näyttävän lopputuloksen, joka pysyy varisematta paikoillaan koko päivän. Dermosilin nestemäinen eyeliner on hajustamaton, vegaaninen ja sillä on Allergia-, Iho- ja Astmaliiton myöntämän Allergiatunnuksen käyttöoikeus.

Dermosil on jo 30 vuoden ajan kehittänyt laadukkaita tuotteita etenkin suomalaiselle iholle ja nykyään valikoimastamme löytyy jo yli 400 tuotetta. Pitkä kokemuksemme on käytettävissäsi, kun haluat löytää tarvitsemasi silmänrajauskynän tai jonkin muun meikkituotteen herkälle iholle. Dermosilin meikit valmistetaan huolellisesti samojen periaatteiden mukaisesti kuin kaikki muutkin tuotteemme. Ammattitaitoinen ja asialleen omistautunut tuotekehitys toimii tuotteidemme laadun vakuutena.

Rajauksen lisäksi tärkeä osa silmämeikkiä on tietysti ripsiväri. Tutustu Dermosilin ripsiväreihin täällä: ripsivärit

Löydä myös muut tuotteet täydellisen kasvomeikin aikaansaamiseen: kasvot
 

read_less