Ihonhoito ja hiustenhoito lapsille

products_productsCount

Lasten ihonhoitoon ja pesuun kuuluvat hellävaraiset lasten ihonhoitotuotteet, jotka sopivat lapsen iholle. Valikoimastamme löydät kosteusvoiteet ja puhdistustuotteet, joita lasten on helppo ja mukava käyttää. Pienten lasten ihonhoito on aina lapsikohtaista, mutta yleensä lapsen ihonhoito sujuu hyvin hellävaraisilla voiteilla ja pesuun saattaa riittää mainiosti pelkkä vesi. Kun pesuaine on tarpeen, on hyvä valita hajustamaton ja herkälle iholle sopiva pesuaine tai varta vasten lasten ihonhoitoon kehitetty tuote.read_more


Lasten hiusten pesu onnistuu loistavasti Dermosilin hellävaraisilla Sensitive-sarjan tuotteilla. Nämä lasten hiustenhoitotuotteet sopivat kaikenikäisille lapsille. Lasten hiukset ovat vielä hennot ja tarvitsevat mietoja ja hellävaraisia tuotteita. Lempeät shampoot ja hoitoaineet säilyttävät hiuksen luonnollisen pehmeyden ja pitävät hiukset helposti kammattavina.

Hyvä lasten shampoo on esimerkiksi Sensitive shampoo, sillä se ei sisällä hajusteita, väriaineita eikä silikoneja ja sopii siksi koko perheen päivittäiseen hiusten pesuun. Sensitive hoitoaine puolestaan on hyvä lasten hoitoaine. Myös tämä tuote on hajustamaton ja se vahvistaa hentoja hiuksia ja tekee niistä kiiltävät sekä silkkisen pehmeät.

Katso myös: allergiatunnustuotteet, aurinkosuoja ja käsisaippuat.

read_less