Ihonhoito ja hiustenhoito miehille

products_productsCount

Miesten iho on erilainen kuin naisilla ja siksi miehille on olemassa omat ihonhoitotuotteensa. Miesten ihonhoitoon on tärkeää valita juuri miehen iholle suunnitellut, laadukkaat ja tehokkaat tuotteet. Valikoimastamme löydät miesten ihonhoitotuotteet vartalon ihonhoitoon, kasvojen puhdistukseen ja parranajon jälkeiseen ihonhoitoon.read_more


Valikoimamme sisältää myös miesten hiustuotteet pesuun ja muotoiluun, vaikka ne voit hyvin valita myös valikoimamme muiden hiustenhoitotuotteiden joukosta. Valintaa helpottamaan olemme kuitenkin koonneet tähän kategoriaan perusvalikoiman miesten hiustuotteita.

Miesten ihonhoito

Ihonhoito on tärkeä osa päivittäistä hygieniarutiinia myös miehillä. Miesten iho on altis rasvaisuudelle, epäpuhtauksille ja ärsytykselle partakarvanajon seurauksena. Säännöllinen ihonhoitorutiini auttaa pitämään ihon terveenä ja raikkaana.

Kasvojen puhdistus kuuluu päivittäisiin ihonhoitorutiineihin. Valitse kasvoille sopiva puhdistusaine, joka on tarkoitettu miesten iholle. Dermosilin Sport & Sauna Puhdistusvaahto sopii hyvin miesten ihon puhdistukseen. Se on hellävarainen mutta tehokas vaahto, joka sisältää ihoa ravitsevaa ja kosteuttavaa mineraalisekoitusta. Hiero puhdistusainetta kevyesti kasvoille ja huuhtele lämpimällä vedellä.

Säännöllinen kosteusvoiteen käyttö auttaa ylläpitämään ihon kosteustasapainoa ja suojaa ihoa ulkoisilta haittatekijöiltä. Valitse kevyt kosteusvoide, joka sopii miesten iholle. Dermosilin Sport & Sauna Multi-action kasvovoide on kolmitehoinen geelimäinen kasvovoide normaalille, rasvoittuvalle ja sekaiholle. Levitä kosteusvoidetta puhtaalle iholle aamulla ja illalla.

Sensitive höyläysvaahto on hellävarainen ja pehmentävä vaahto, joka sopii ihokarvojen poistoon sekä vartalon iholta että kasvoilta. Tämä hajustamaton vaahto sopii myös herkälle ja atooppiselle iholle. Dermosilin Sport & Sauna After shave balsami rauhoittaa ihoa parranajon jälkeen. Tämä kevyt kasvovoide miehelle sopii kosteuttamaan parranajon jälkeen ja sitä voi käyttää myös kosteuttavana voiteena tarpeen mukaan.

Deodorantti kuuluu myös olennaisena osana päivittäisiin ihonhoitorutiineihin. Dermosililta löytyy miehille tarkoitettuja deodorantteja useampaakin sorttia, mutta esimerkiksi Challenger Deo Roll-On on erittäin tehokas alumiinisuoloja sisältävä antiperspirantti, joka ehkäisee kainaloiden kostumista ja hienhajua, mutta on samalla hoitava iholle.

Miesten hiustenhoito

Myös miesten hiukset kaipaavat säännöllistä hoitoa. Hiustenhoidon ei tarvitse olla monimutkaista. Yksinkertaisilla toimenpiteillä voit pitää hiuksesi terveinä ja tyylikkäinä. Muista valita omille hiuksillesi sopivat miesten hiustuotteet, välttää liiallista pesemistä ja käyttää lämpösuojaa muotoillessasi hiuksiasi.

Dermosilin valikoimasta löydät miesten hiusten pesuun sopivat tuotteet. Hellävarainen Sensitive Shampoo sopii loistavasti päivittäiseenkin hiusten pesuun. Tämä hoitava ja kosteuttava shampoo ei sisällä hajusteita, väriaineita eikä silikoneja. Samasta sarjasta löytyy myös Sensitive Hoitoaine, joka vahvistaa hentoja hiuksia ja tekee niistä kiiltävät ja silkkisen pehmeät. Sport & Sauna Shampoo & Suihkugeeli on myös päivittäiseen käyttöön sopiva miesten shampoo, joka puhdistaa hiusten lisäksi myös ihon hellävaraisesti puhtaaksi. Kosteuttava suihkusaippua ja shampoo sisältää glyseriiniä, minkä ansiosta tuote ei kuivata ihoa. Tuotteessa on sporttisen raikas tuoksu.

Jos haluat saavuttaa tietyn tyylin tai rakenteen hiuksiisi, kannattaa harkita muotoilutuotteiden käyttöä. Hiusvahat, geelit, muotovaahdot ja suolasuihkeet auttavat sinua saavuttamaan haluamasi lopputuloksen. Kokeile eri tuotteita ja valitse sellainen, joka sopii parhaiten hiustyypillesi ja haluamasi kampauksen tekoon. Dermosilin Hiusvaha auttaa kestävien kampausten tekemisessä ja antaa vahvaa pitoa ja rakennetta hiuksille. Tämä tuote on paras hiusvaha miehille, joilla on lyhyet tai puolipitkät hiukset. Myös Muotovaahto Structure & Volume antaa kampauksille kestävyyttä ja kiiltoa ja sopii niin lyhyiden kuin pitkien hiusten muotoiluun.

Katso myös Dermosilin ihonhoitosetit, vartalonhoito ja aurinkovoiteet.

read_less