Ihonhoito ja hiustenhoito vauvoille

products_productsCount

Vauvan ihonhoito ei ole monimutkaista, kunhan kiinnittää huomiota siihen, millaiset vauvan ihonhoitotuotteet ja pesutuotteet valitsee. Valikoimamme turvalliset ja testatut Sensitive-sarjan tuotteet sopivat koko perheelle ja ne ovat erinomaiset tuotteet myös vauvan ihonhoitoon.read_more


Vauvan ihonhoito ei ole monimutkaista, kunhan kiinnittää huomiota siihen, millaiset vauvan ihonhoitotuotteet ja pesutuotteet valitsee. Niin vauvan kuin aivan vastasyntyneen ihonhoito hoidetaan hellävaraisilla ihonhoitotuotteilla ja pesuun riittää mainiosti pelkkä vesi tai tarvittaessa hajustamaton ja herkälle iholle sopiva pesuaine.

Vauvan hiusten hoito on myös hyvin yksinkertaista. Vauvan hiukset pärjäävät pitkään yleensä pelkällä vesipesulla, mutta kun hiukset kasvavat ja kunnollinen vauvan hiusten pesu tulee ajankohtaiseksi, on aika hankkia vauvan shampoo ja vauvan hoitoaine.

Vauvan ihonhoitotuotteet ja hiustenhoitotuotteet Dermosililta

Valikoimamme turvalliset ja testatut Sensitive-sarjan tuotteet sopivat koko perheelle ja ne ovat erinomaiset tuotteet myös vauvan ihonhoitoon. Vauvan puhdistuspyyhe on kätevä apu arjessa ja kun on vauvan kanssa liikenteessä. Puhdistuspyyhkeitä kannattaakin varata aina hoitolaukkuun mukaan.
Pienille vauvoille ja taaperoikäisille lapsille sopivat mahdollisimman hellävaraiset tuotteet. Valikoimamme turvalliset ja testatut Sensitive-sarjan hiustenhoitotuotteet sopivat koko perheen hiusten hoitoon ja ne ovat erinomaiset tuotteet myös vauvan hiusten hoitoon.

Katso myös Ihonhoito ja hiustenhoito lapsille, ihonhoito ja aurinkosuoja.

read_less