Deodorantit

products_productsCount

Deodorantit suojaavat hienhajulta koko päivän ja olo pysyy raikkaana aamusta iltaan!read_more

Onko valintasi tehokas antiperspirantti vai hellävarainen alumiiniton deodorantti? Valikoimastamme löydät molemmat sekä myös hajustamattomat deodorantit. Olemme koonneet yhteen kategoriaan kaikki valikoimamme deodorantit – täältä löydät niin naisille, miehille kuin nuorillekin sopivat deodorantit.

Olemme kehittäneet luotettavia tuotteita koko perheelle yli 30 vuoden ajan ja voit luottaa kokemukseemme myös, silloin kun toiveenasi on löytää itsellesi hyvä deodorantti. Deodorantti on tuote, jota käytetetään päivittäin ja jonka ainesosat voivat aiheuttaa osalle ihmisistä allergisia oireita tai ihon punoitusta, kutitaa tai muita ihoärsytyksen oireita. Siksi jokainen valmistamamme deodorantti onkin kehitetty ihosi parasta ajatellen sekä luonnonvaroja kunnioittaen. Valmistamme deodorantit samojen periaatteiden mukaisesti kuin kaikki muutkin tuotteemme. Oma tuotekehityksemme takaa sen, että deodorantti on laadukas, toimiva ja ihoystävällinen – etenkin herkälle iholle

Alumiiniton deodorantti pitää kainalot raikkaina. Valikoimistamme löytyy suosittu alumiiniton deodorantti, joka on paitsi luonnollinen myös raikas ja erityisen tehokas. Se pitää kainalot raikkaina pitkäkestoisesti ja neutraloi bakteerien aiheuttamia epämiellyttäviä hajuja, hoitaen samalla ihoa hellävaraisesti.

Tuotteita kehittäessämme olemme todenneet, että alumiiniton deodorantti voi olla myös alkoholiton. Lisäksi hyvä deodorantti ei sisällä mitään ylimääräistä. Sen sijaan olemme käyttäneet deodoranttien valmistuksessa hoitavia ja ihoa rauhoittavia raaka-aineita, kuten aloe vera -uutetta ja ravinteikasta porkkanauutetta, jonka sisältämä beetakaroteeni on tehokas luonnon oma antioksidantti. Lisäksi alumiiniton deodorantti sisältää sirtuunahaposta valmistettua trietyylisitraattia, joka neutraloi bakteerien aiheuttamia hajuja.

Onko sinulla haussa hyvä hajusteeton deodorantti herkälle iholle? Valikoimistamme löytyy suosittu hajustamaton deodorantti,  joka on sekä hellävarainen että tehokas, sillä antiperspirantti aktivoituu kehon lämmöstä, mikä tekee siitä toimivan ja pitkävaikutteisen. Lisäksi hajustamaton deodorantti sisältää ihoa hoitavaa aloe veraa.

Suosittu miesten deorantti on puolestaan varustettu miehekkäällä Challenger-tuoksulla. Tehokkaan hellävarainen miesten deorantti sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Miesten deodorantti on ns. Triple Technology -antiperspirantti, sillä sen teho perustuu kolmen aktiiviaineen yhteisvaikutukseen. Aktiiviaineiden ansiosta miesten deodorantti toimii tehokkaasti antiperspiranttina, estää hienhajua ja kuivuu nopeasti jättäen miellyttävän raikkaan tunteen iholle.

Tiesitkö, että antiperspirantit ja deodorantit toimivat hieman eri tavalla? Deodorantti ei sinänsä estä hikoilu samalla tapaa kui antiperspirantti. Sen sijaan deodorantti peittää mahdollisen hienhajun tuoksullaan ja samalla estää hajun muodostumista tappamalla kainalon bakteereja. Itse asiassa moni hyvä deodorantti tai suihkutettava deodorantti voikin olla ns. yhdistelmätuote, jossa on sekä antiperspirantin että deodorantin ominaisuuksia.

Olipa haussa miesten deodorantti, naisten deodorantti tai hajusteeton deodorantti, suosittelemme lämpimästi kokeilemaan tuotteitamme, monet ovat yllättyneet positiivisesti! Katso myös valikoimamme shampoot ja suihkusaippuat.

read_less