Jalkojen hoito

products_productsCount

Jalkojen hoito ja ongelmien ennaltaehkäisy ovat tärkeä osa koko kehon hyvinvointia. read_more

Jalkojen hoito kotona on helppoa ja nautinnollista kun jalkojen hoitovälineet ovat kunnossa. Meiltä löydät monipuoliset jalkojenhoitotuotteet esimerkiksi känsien sekä kuivan ja karhean ihon ennaltaehkäisyyn ja jalkapohjan kovettumien hoitoon.

Valikoimaamme kuuluvat niin jalkavoiteet, jalkojen kuorinnat ja jalkakylvyt sekä muut tarvittavat tuotteet jalkojen hoitoon. Dermosilin jalkojenhoitotuotteet sopivat sekä miehille että naisille.

Millainen on hyvä jalkavoide?

Paras jalkavoide on sellainen, joka sopii omalle ihotyypille ja omaan käyttötarpeeseen. Toisen valinta on rasvainen jalkavoide kun taas toiselle toimii parhaiten kosteuttava jalkavoide tai jalkaseerumi. Me Dermosililla valmistamme jalkarasvat samojen periaatteiden mukaisesti kuin kaikki muutkin tuotteemme. Oma tuotekehityksemme takaa sen, että jokainen valikoimamme jalkavoide on laadukas, tehokas ja ihoystävällinen. Hyvä jalkavoide myös imeytyy nopeasti eikä tahraa.

Jalkakylpy ja jalkojen kuorinta

Jalkakylvyllä annat kuiville ja väsyneille jaloille niiden kaipaamaa huolenpitoa. Valikoimamme jalkakylpytuotteilla loihdit hetkessä rentouttavan ja hoitavan jalkakylvyn kotona. Kylvyn yhteydessä on tärkeä kuoria jalat. Kuorinta poistaa kuollutta ihosolukkoa, mikä pehmentää jalkojen kovettunutta ihoa ja tehostaa jalkavoiteen imeytymistä. Rentoudu ja hemmottele itseäsi valikoimamme laadukkailla, ylellisillä ja tehokkailla jalkojen kuorintatuotteilla.

Miten tehdä jalkakylpy kotona?

Jalkakylpy kotona:

  1. Kuori ensin jalat. Hiero kosteisiin jalkoihin kuorinta-ainetta ja huuhtele.
  2. Käytä kädenlämpöistä, ei liian kuumaa vettä. Annostele jalkakylpysuolaa ohjeen mukaan.
  3. Anna jalkojen liota vedessä noin 10 minuuttia.
  4. Kuivaa huolellisesti - myös varpaanvälit - ja levitä kosteuttava voide.

Jalkojen hoitotuotteet Dermosililta

Dermosilin jalkavoiteet auttavat ehkäisemään kovettumien syntymistä sekä auttavat pehmittämään jalkapohjien kuivaa ihoa. Säännöllisesti käytettynä jalkavoide auttaa vahvistamaan jalkojen ihon suojakerrosta, joten jalkarasva kannattaa ottaa osaksi päivittäistä ihonhoitoa. Hyvin kosteutetut jalat tuntuvat ja näyttävät mukavilta sekä pysyvät terveinä.

Kuivuuko jalkojesi iho helposti? Ota kokeiluun Dermosilin Karbamidi jalkavoide. Karbamidi parantaa ihon kosteudensitomiskykyä ja tekee kuivista jaloista ja kuivista jalkapohjista erittäin pehmeät. Karbamidi on synteettistä materiaalia, jota käytetään yleisesti kosmetiikkatuotteissa. Dermosilin jalkavoide sisältää myös kasviperäisiä öljyjä, glyseriiniä sekä pienten haavojen parantumista edistävää allantoinia. Niinpä kyseessä on myös hyvä jalkavoide halkeileville kantapäille.

Vai onko sinulla etsinnässä hyvä jalkavoide kovettumiin? Ota kokeiluun Dermosilin Yövoide jaloille. Kovettumien hoito jaloista sujuu tehokkaasti pehmentävän ja hoitavan jalkavoiteen avulla. Jalkavoide tehoaa kovettumiin sen sisältämän virkistävän katajanmarjaöljyn sekä kuorivien PHA- ja AHA-happojen avulla, jotka auttavat ehkäisemään kovettumien muodostumista jalkojen iholle yön aikana.

Me Dermosililillä olemme kehittäneet tuotteitamme 40 vuoden ajan. Löydä ihollesi sopivat jalkojenhoitotuotteet  laajasta valikoimastamme! Ihon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin tarvitset tietysti myös muut ihonhoitotuotteet, katso siis myös Dermosilin kasvojenhoitosetit, päivävoiteet ja yövoiteet.

read_less