Kynsienhoito

products_productsCount

Kynsien hoito auttaa pitämään kynnet ja kynsinauhat kauniina ja hyvinvoivina. Hoidetut kynnet viimeistelevät huolitellun tyylin ja niissä myös kynsilakka pääsee oikeuksiinsa.read_more

Kynsien hoito on tärkeää myös käsien hyvinvoinnin kannalta. Kauneushoitoloiden manikyyrit ja pedikyyrit ovat oivallista hemmottelua käsille ja jaloille, mutta arjessa on syytä muistaa myös kynsien hoito kotona. Etenkin Suomen välillä ankaraksikin äityvä talvi on armoton myös kynsille. Säännöllinen kynsien hoito auttaa estämään kynsien haurastumista ja kuivumista.

Kynsien hoito vaatii tehokkaita tuotteita, mutta meille Dermosililla on myös erityisen tärkeää, että kynsienhoitotuotteet ovat hellävaraisia ja helppokäyttöisiä. Siksi esimerkiksi Dermosil Kynsilakanpoistoaine on hajustamaton eikä se sisällä lainkaan asetonia. Tuote on saanut Allergia-, Iho- ja Astmaliitolta allergiatunnuksen käyttöoikeuden. Hellävarainen kynsilakanpoistoaine on pakattu kätevään pakkaukseen, jonka pumppumekanismi tekee kynsien hoidosta nopeaa ja vaivatonta.

Vinkit kynsien muotoiluun ja hoitoon

Kynsien muotoilu on tärkeä osa kynsienhoitoa ja tässä apuun tulevat laadukkaat kynsien hoitovälineet. Koska kynsien leikkaaminen saattaa helposti liuskoittaa kynsiä, kannattaa kynnet aina viilata muotoonsa. Viilaamisessa on tärkeää muistaa tehdä kynsiviilalla aina samansuuntaista liikettä, sillä edestakainen liike voi myös saada kynnet lohkeilemaan tai jopa halkeilemaan. Dermosilin monipuolinen Manikyyri- ja pedikyyrisetti sisältää kattavasti kaiken mitä tarvitset kynsien ja kynsinauhojen hoitoon. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu laadukas kynsienhoitosarja kulkee näppärästi mukana.

Kynsien hoito kotona onnistuu muistamalla oheisten viilausvinkkien lisäksi muutaman muun perussäännön. Ensinnäkin, kynsienhoitotuotteet vaativat aikaa imeytyä, joten odota rauhassa että kynnet ovat täysin kuivat ennen kuin aloitat niiden lakkaamisen. Levitä ensin kynsille aluslakkaa, joka suojaa kynttä ja silottaa sen pinnan. Aluslakka estää myös kynnen värjäytymistä voimakkaan värisiä kynsilakkoja käytettäessä. Lisää aluslakatun kynnen päälle kaksi kerrosta värillistä kynsilakkaa, jotta saat aikaan tasaisen peittävän lopputuloksen. Anna ensimmäisen lakkakerroksen kuivua ennen kuin lakkaat kynnet uudelleen. Viimeistele lakkaus kirkkaalla päällyslakalla, jotta väri säilyy kynsissä kauniina pitkään. Siisti ylimenneet kynsilakan sipaisut vielä lopuksi kynsilakanpoistoaineella.

Kynsien hoito ei ole monimutkaista eikä se vaadi ihmeitä tai taikatemppuja. Tärkeintä onkin säännöllisyys ja laadukkaat kynsienhoitotuotteet. Valikoimastamme löydät parhaat tuotteet kynsien hoitoon ja kauniisiin kynsiin.

read_less