Ilmainen toimitus yli 50 €:n tilauksiin - Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Uutiset ja artikkelit / Ajankohtaista

Etsimme testaajia uutuusmeikille – hae mukaan testiryhmään

30. huhtikuuta 2019Tuotekehitystyö on kutkuttavan ihanaa ja meille on erityisen tärkeää, että valikoimastamme löytyy asiakkaillemme mieluisia tuotteita.

Tuotekehityksessämme on viime ajat aherrettu mielenkiintoisen meikkiuutuuden parissa. Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä testaamaan kyseistä tuotetta ennen muita ja samalla osallistua tuotteen kehittelyyn kertomalla meille mielipiteesi tuotteesta.

Haemme 150 testaajaa Dermosil-asiakkaiden joukosta. Etsimme testiryhmään henkilöitä, jotka meikkaavat säännöllisesti ja ovat kiinnostuneita meikeistä. Haluatko mukaan? Täytä hakulomake ja vastaa muutamaan kysymykseemme ja olet  mukana testaajien valinnassa. Hakuaika päättyy 31.5.2019.

Säännöt:
- Haku testiryhmään on käynnissä 30.4.–31.5.2019.
- Testiryhmään valitaan 150 henkilöä 14.6.2019 mennessä.
- Ikäraja testiryhmään on 18 vuotta.
- Testiaika on 24.6.–7.7.2019. Testiajan päätyttyä kokoamme vastaukset lähettämällä sähköpostitse kyselylomakkeen.
- Testiryhmään hakevat sitoutuvat testaamaan tuotetta päivittäin testiaikana ja antamaan vastauksensa testiajan päätteeksi lähetettävään kyselylomakkeeseen ajallaan.
- Testiryhmän jäsenet sitoutuvat pitämään testaamansa tuotteen ja testiin liittyvän materiaalin salassa. Testiryhmää tai testattavaa tuotetta koskevia tietoja ei saa luovuttaa ulkopuolisille.
- Testiryhmän vastauksia ja kommentteja tullaan käyttämään valmiin tuotteen markkinoinnissa.

HAE MUKAAN TÄSTÄ

Meistä

Turvallisia ja ihoystävällisiä koko perheen perustuotteita, trendikkäitä erikoishoitotuotteita, laadukkaita meikkejä sekä luonnollisia kodin puhdistustuotteita –
Dermoshop Oy on kehittänyt Dermosil-tuotteita jo vuodesta 1988, ja tällä hetkellä tuotevalikoima on noin 400 tuotteen laajuinen. Tutustu ja ihastu!

Tilausehdot | Järjestelmätiedot © Dermoshop Oy