loader
Uusi
series logo

Palashampoo

6,90 € / 58 g

Sulfaatiton Palashampoo on luonnonystävän valinta! Riittoisa shampoopala sisältää runsain määrin kosteuttavaa glyseriiniä, kulkee pienessä tilassa ja vähentää ympäristökuormaa.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Tuotesarja
Hair Care
Tuotteesta

Dermosil Palashampoo on ympäristöystävällinen ja sulfaatiton shampoopala, joka sisältää runsain määrin kosteuttavaa glyseriiniä ja kookosöljyä. Mieto shampoo pitää hiukset ja hiuspohjan hyvinvoivana ja pesee kuivattamatta.     

Shampoon pesuteho perustuu mietoihin, kookoksesta peräisin oleviin ainesosiin ja siinä on raikkaan kesäinen sitrustuoksu.

Palashampoo ei sisällä lainkaan vettä ja se on pakattu pahvipakkaukseen, joten se on ympäristöystävällinen valinta. Palanen on suojattu sokeriruo'osta valmistetulla biomuovilla. 58 g Palashampoota vastaa noin 750 ml nestemäistä shampoota. Palashampoo vie pienen kokonsa vuoksi vähemmän tilaa kuljetuksissa ja sen avulla voi vähentää muovipullojen aiheuttamaa ympäristökuormaa.

Palashampoo on helppo myös itse kuljettaa mukana ja se kulkee vaivatta myös lentokoneen käsimatkatavaroissa.

Kastele hiukset ja palashampoo. Vaahdota shampoo hieromalla palaa hiuksiin ja hiuspohjaan tai ensin käsiin ja sitten hiuksiin. Jatka sitten vaahdon hieromista hiuksiin ja hiuspohjaan sormenpäillä. Huuhtele huolellisesti lämpimällä vedellä.

Käytä hiustenpesun jälkeen tarvittaessa jotain valikoimamme hoitoaineista.

Palashampoo kestää käytössä pitkään, kun säilytät shampoon kuivassa ja ilmavassa paikassa.

Tuote on vegaaninen.

Tarkoitus
Saippuapala hiusten pesuun.
Käyttöohje
Kastele hiukset ja palashampoo. Vaahdota shampoo hieromalla palaa hiuksiin ja hiuspohjaan tai ensin käsiin ja sitten hiuksiin. Jatka vaahdon hieromista hiuksiin ja hiuspohjaan sormenpäillä. Huuhtele huolellisesti lämpimällä vedellä. Käytä tarvittaessa hoitoainetta. Säilytä shampoo kuivassa ja ilmavassa paikassa.
Hajusteet
Miedosti hajustettu
Hiustyyppi
Normaali; Rasvoittuva

Sodium Cocoyl Isethionate, Glycerin, Cocos Nucifera Oil, Stearic Acid, Parfum, Limonene, Linalool, Geraniol, Citronellol, Citral

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Menee ehdottomasti kokeiluun, odotettu tuote!

Palashampoo (9642) ei sisällä silikoneja eikä saponoituja öljyjä tai sulfaatteja ja sopii myös curly girl -metodiin.

Varmistin Dermosilin asiakaspalvelusta, he tarkistivat tuotteen valmistajalta: tuote ei sisällä saponoituja öljyjä ja on siksi Curly Girl -metodiin sopiva shampoo.

Ainesosat-kohdassahan on lueteltu kaikki, mitä sisältää, joten Kaisa R, lukaisepa siitä :)

Sopiiko tämä curly girl-metodiin?

Lataa lisää