loader
Uusi
series logo

Pantenolivoide 5 %

7,50 € / 60 ml

Pantenolivoide 5 % tuo nopeasti ja tehokkaasti helpotusta ihon ongelma-kohtiin lievittäen ihoärsytystä ja edistäen ihon uusiutumista. Voiteen tehoaineena toimii pantenoli, eli B5-provitamiini.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Tuotesarja
Classic
Tuotteesta

Ihottuma, ihon kutina, punoittavat kohdat ja kuiva iho – Pantenolivoide 5 % auttaa

Dermosil Pantenolivoide 5% on kehitetty ärtyneen, punoittavan ja kuivan ihon hoitoon. Pantenolivoide tuo nopeasti ja tehokkaasti helpotusta ihon ongelmakohtiin lievittäen ihoärsytystä ja edistäen ihon uusiutumista.

Voiteen tehoaineena toimii pantenoli, eli B5-provitamiini. Pantenoli on erinomainen ainesosa ärtyneen ihon hoidossa sen rauhoittavan vaikutuksen ansiosta. Se edistää myös tehokkaasti ihon uusiutumista ja vahvistaa ihon omaa luonnollista suojakerrosta. Pantenoli sitoo tehokkaasti kosteutta ihoon auttaen ihoa säilymään pehmeänä ja joustavana. Voiteen pantenolipitoisuus on 5 %. Tuote sisältää myös allantoiinia ja kalsiumia, jotka tehostavat ihon uusiutumisprosessia. Allantoiini tukee myös voiteen rauhoittavaa vaikutusta.

Kuivat ja ärtyneet ihoalueet, punoittava ja kutiseva iho, lievät ihottumat, hilseilevät sekä rohtuneet ihoalueet ja hiertymät ovat ikäviä vaivoja, joista jokainen kärsii ajoittain. Pantenolivoide 5 % sopii erinomaisesti jokaisen omaan kotiapteekkiin, josta se on tarvittaessa heti valmiina käyttöön ja tuomaan helpotusta. Tuote sopii käytettäväksi niin kasvojen kuin vartalonkin iholle.

Hajustamaton ja väriaineeton voide sopii käytettäväksi aina tarpeen mukaan. Tarvittaessa voit käyttää sitä tehokuurin tavoin ja levittää ongelma-alueelle useita kertoja päivässä.

Tarkoitus
Rauhoittaa ja hoitaa kuivaa, punoittavaa ja ärtynyttä ihoa. Sopii käytettäväksi niin kasvojen kuin vartalonkin iholle.
Käyttöohje
Levitä ongelmakohtaan ja lisää tarvittaessa.
Hajusteet
Hajustamaton

Aqua, Olus Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Panthenol, Glycerin, Candelilla Cera, Calcium PCA, Glyceryl Oleate, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Hydrogenated Vegetable Oil, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Allantoin, Ethylhexylglycerin, Olea Europaea Oil Unsaponifiables

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään

Hei! Toisinaan voiteen sisältämät öljymäiset ainesosat voivat erottautua muusta voidemassasta. Tuubin ravistaminen voi auttaa ainesosien sekoittumisessa toisiinsa. Asiakaspalvelumme palvelee mielellään myös tässä asiassa, joten voitte ottaa yhteyttä puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse info@dermosil.fi niin saamme asian kuntoon.

Ei liity suoraan tähän tuotteeseen, mutta apteekin panthenolivoiteet tekevät ensi alkuun samaa. Usemman firman voiteita tullut käytettyä vuosia. Parilla, kolmella ekalla kerralla tuubin avaamisen jälkeen tulee "vettä" ja vetistä rasvaa, sen jälkeen jo ihan normia. Liittyynee vaan koostumukseen ja säilytykseen.

Hankala käyttää, kun tuubista tulee ensin paljon nestettä/vettä.. Mikähän vikana?

Tuotteen koostumus ihmetyttää. Kuuluuko ”voiteen” olla sormien läpi juoksevaa kirkasta nestettä? Kuiva poskien iho tuntui rauhoittuvan kyllä heti, mutta todella outoa jos tämä on sitä voidetta mistä paketissa puhutaan.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Ihana tuote! Huulille, kynsinauhoille ja ihottumiin.

Lataa lisää