loader

Sensitive Huulibalsami

3761

Hajustamaton huulivoide suojaa kylmältä ja viimalta sekä kosteuttaa ja pehmentää rohtuneita ja kuivia huulia. Luonnollisista öljyistä valmistettu Huulibalsami sopii sekä lapsille että aikuisille ja myös atooppiselle iholle.

2,90 € / 4,5 g

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

5,0 / 5

Perustuu 14 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Paras huulivoide. Aamuin illoin kun pyöräyttää myös suupieliin niin ei pääse nekään halkeileen kun ilman tätä ne helposti, talvella etenkin, kuivuu ja repee.

Anna L.

Dermosil Sensitive Huulibalsami on huulirasva rohtuneille ja kuiville huulille. Voide suojaa kylmältä ja viimalta, sekä kosteuttaa ja pehmentää huulia.

Dermosil Sensitive Huulibalsami on kätevä stick-muotoinen huulivoide, joka sopii koko perheelle: aikuisille, nuorille ja pienille lapsille. Huulivoide sopii myös atooppiselle iholle. Hajustamaton ja ulkonäöltään neutraali huulivoide sopii myös sekä naisille että miehille, eikä aiheuta huulirasvariippuvuutta. Pieni huulivoidepuikko kulkee helposti mukana vaikka housun tai takin taskussa.

Sensitive Huulibalsamin sisältämät luonnolliset öljyt pehmentävät rohtuneita huulia ja mehiläisvaha suojaa kosteuden haihtumista iholta sekä antaa suojaa kylmää ilmaa ja viimaa vastaan.

Sensitive Huulibalsamille on Allergia-, Iho- ja Astmaliitto myöntänyt Allergiatunnuksen käyttöoikeuden, mikä tarkoittaa, että tuote ei sisällä mitään yleisesti ärsyttäviä aineita eikä hajusteita.

Huulibalsamin rasvapitoisuus on 100 prosenttia.

AIA_FI_aariviiva_musta-webb.png

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Huulivoiteet

Tarkoitus: Huulten hoitoon ja kosteutukseen, suojaa rohtuneita ja kuivia huulia kylmältä ja viimalta.

Käyttöohje: Levitä huulille tarpeen mukaan.

Ihotyyppi: Herkkä; Kuiva; Normaali

Hajusteet: Hajustamaton

Sertifikaatti: certificate

Olus Oil, Cera Alba, Hydrogenated Vegetable Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Glyceryl Stearate, Citric Acid

Aiheeseen liittyvät artikkelit

article thumbnail

Meikki

Suukonkestävä huulimeikki

27.09.18

article thumbnail

Ihonhoito

Aurinkovoide suojaa ihoa

11.05.21

Arvosana ja kommentit

5,0/5

reviewer avatar
Anna L. 30.08.2020

Paras huulivoide. Aamuin illoin kun pyöräyttää myös suupieliin niin ei pääse nekään halkeileen kun ilman tätä ne helposti, talvella etenkin, kuivuu ja repee.

reviewer avatar
Tiia R. 22.08.2020

Aivan paras huulivoide! En ole yli 10 vuoteen muita käyttänyt, sen jälkeen kun tämän löysin. Jopa mieheni suostuu epätoivon hetkellä huulien rohtuessa käyttämään tätä, koska on hyvin neutraali. Minulla on tapana sujautella näitä esim. pikkuveljien joulupaketteihin, koska tiedän että käyttävät, vaikka eivät asiasta numeroa teekään!

reviewer avatar
Jaana P. 09.02.2020

Maailman paras huulirasva.

reviewer avatar
Kaisa V. 13.07.2019

Tosi hyvä hajustamaton kosteuttava huulivoide. Riittoisa, mutta ei liian rasvainen. Suosittelen kaikille!

reviewer avatar
Pikke S. 30.03.2019

Ihana edullinen voide. Tuoksu mieto, hieman mehiläisvahamainen. Suosikkini, voiteita löytyy kaikista käsilaukuista ja kotoa sekä työpaikalta.

reviewer avatar
Johanna W. 27.03.2019

Perushyvä huulirasva, halpa ja toimiva. Sopii mielestäni hyvin huulipunan alle, sopivan "ohut" koostumus, ei liian rasvainen tai paksu. PS. Ostin kerran apteekista huulirasvan, ja ihmettelin miksi se tuntuu niin tutulta. Noh, kolme ensimmäisetä ainesosaa olivat täysin samat, apteekkituotteella vain hintaa puolet enemmän!