loader
series logo

Sensitive Huulibalsami

2,90 € / 4,5 g

Hajustamaton huulivoide suojaa kylmältä ja viimalta sekä kosteuttaa ja pehmentää rohtuneita ja kuivia huulia. Luonnollisista öljyistä valmistettu Huulibalsami sopii sekä lapsille että aikuisille ja myös atooppiselle iholle.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Tuotesarja
Sensitive
Tuotteesta

Dermosil Sensitive Huulibalsami on huulirasva rohtuneille ja kuiville huulille. Voide suojaa kylmältä ja viimalta, sekä kosteuttaa ja pehmentää huulia.

Dermosil Sensitive Huulibalsami on kätevä stick-muotoinen huulivoide, joka sopii koko perheelle: aikuisille, nuorille ja pienille lapsille. Huulivoide sopii myös atooppiselle iholle. Hajustamaton ja ulkonäöltään neutraali huulivoide sopii myös sekä naisille että miehille, eikä aiheuta huulirasvariippuvuutta. Pieni huulivoidepuikko kulkee helposti mukana vaikka housun tai takin taskussa.

Sensitive Huulibalsamin sisältämät luonnolliset öljyt pehmentävät rohtuneita huulia ja mehiläisvaha suojaa kosteuden haihtumista iholta sekä antaa suojaa kylmää ilmaa ja viimaa vastaan.

Sensitive Huulibalsamille on Allergia-, Iho- ja Astmaliitto myöntänyt Allergiatunnuksen käyttöoikeuden, mikä tarkoittaa, että tuote ei sisällä mitään yleisesti ärsyttäviä aineita eikä hajusteita.

Huulibalsamin rasvapitoisuus on 100 prosenttia.

AIA_FI_aariviiva_musta-webb.png

Tarkoitus
Huulten hoitoon ja kosteutukseen, suojaa rohtuneita ja kuivia huulia kylmältä ja viimalta.
Käyttöohje
Levitä huulille tarpeen mukaan.
Hajusteet
Hajustamaton
Ihotyyppi
Herkkä; Kuiva; Normaali
Sopii myös
Yli 3 -vuotiaat lapset
Sertifikaatti

Olus Oil, Cera Alba, Hydrogenated Vegetable Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Glyceryl Stearate, Citric Acid

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään

Paras huulivoide. Aamuin illoin kun pyöräyttää myös suupieliin niin ei pääse nekään halkeileen kun ilman tätä ne helposti, talvella etenkin, kuivuu ja repee.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Aivan paras huulivoide! En ole yli 10 vuoteen muita käyttänyt, sen jälkeen kun tämän löysin. Jopa mieheni suostuu epätoivon hetkellä huulien rohtuessa käyttämään tätä, koska on hyvin neutraali. Minulla on tapana sujautella näitä esim. pikkuveljien joulupaketteihin, koska tiedän että käyttävät, vaikka eivät asiasta numeroa teekään!

Maailman paras huulirasva.

Tosi hyvä hajustamaton kosteuttava huulivoide. Riittoisa, mutta ei liian rasvainen. Suosittelen kaikille!

Ihana edullinen voide. Tuoksu mieto, hieman mehiläisvahamainen. Suosikkini, voiteita löytyy kaikista käsilaukuista ja kotoa sekä työpaikalta.

Lataa lisää