Huulivoiteet ja huulirasvat

products_productsCount

Huulirasvat ja huulivoiteet kosteuttavat ja suojaavat herkkää ja ohutta huulten ihoa. Huulirasva tai huulivoide auttaa huulten ihoa pysymään joustavana ja pehmeänä. Huulten hoito etenkin talvisin, saa olon tuntumaan paremmalta, kun kuiva ja karhea iho ei vaivaa. Löydät valikoimastamme huulten hoitoon niin kevyemmät huulivoiteet kuin tuhditkin huulirasvat.read_more

Huulirasvat ja huulivoiteet kosteuttavat ja suojaavat herkkää ja ohutta huulten ihoa. Huulivoide auttaa huulten ihoa pysymään joustavana ja pehmeänä. Huulten hoito etenkin talvisin, saa olon tuntumaan paremmalta, kun kuiva ja karhea iho ei vaivaa. Löydät valikoimastamme huulten hoitoon niin kevyemmät huulivoiteet kuin tuhdimmat huulirasvat.

Paras huulirasva Dermosililtä

Dermosilin Huulivoide on hajustamaton, hoitava ja väritön huulivoide, joka sisältää runsaasti huulten ihoa hoitavia ainesosia. Nestemäinen huulivoide sisältää kasvipohjaisia öljyjä, jojoban siemenöljyä, hunajaa, kandelillavahaa ja sheavoita. Yhdessä nämä ainesosat pehmentävät huulten ihoa ja estävät niiden kuivumista.

Pantenoli huulivoide on ihanteellinen valinta kuiville ja halkeileville huulille. Kosteuttava ja tehokkaasti talven kuivattamia huulia hoitava voide, jonka tehoaineena on pantenoli, eli B5-provitamiini.

Sensitive Huulibalsami on hajustamaton huulirasva, joka suojaa kylmältä ja viimalta sekä kosteuttaa ja pehmentää rohtuneita ja kuivia huulia. Luonnollisista öljyistä valmistettu Huulibalsami sopii sekä lapsille että aikuisille ja myös atoopikoille.

Sensitive Lanoliinivoide hoitaa ja suojaa kuivaa, rikkoutunutta ihoa ja edistää sen paranemista. Lanoliini sopii koko perheelle vauvoja myöten. 100 % puhdistettua lanoliinia.

Sensitive Sheavoi on kuivan ihon pelastus! 100 % sheavoi on uskomattoman tehokas ja monipuolinen täsmätuote kuivien ihoalueiden hoitoon. Ravitseva voide auttaa välittömästi ja sopii myös herkälle sekä atooppiselle iholle.

Jos kaipaat huulillesi suojan ja  kosteutuksen lisäksi väriä, kannattaa valita värillinen huulirasva. Värillinen huulirasva lisää huulille luonnollista hehkua ja tuo niille kauniin sävyn.  Dermosilin valikoimasta löydät Väriä vaihtavan huuliöljyn, joka sisältää luonnollisia hoitavia öljyjä ja tuo huulille yksilöllisen roosan sävyn. Läpinäkyvä huuliöljy muuttaa sävyään huulten pH-arvon mukaan antaen niille kauniin vaaleanpunaisen sävyn. Huuliöljy sisältää yhdistelmän luonnollisia öljyjä, jotka yhdessä hoitavat huulia. 

read_less