loader
series logo

Sensitive Lanoliinivoide

6,50 € / 20 ml

Lanoliinivoide hoitaa ja suojaa kuivaa, rikkoutunutta ihoa ja edistää ihon paranemista. Sopii koko perheelle ja vauvanhoitoon, myös atooppiselle iholle. Erinomainen tuote myös kuiville huulille. 100 % puhdistettua lanoliinia.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Tuotesarja
Sensitive
Tuotteesta

Dermosil Sensitive Lanoliinivoide hoitaa ja suojaa kuivaa, rikkoutunutta ja aristavaa ihoa. Lanoliinivoide hidastaa kosteuden haihtumista iholta ja edistää ihon parantumista.

Lanoliinivoide sopii kuivalle , herkälle ja atooppiselle iholle. Lanoliinivoidetta voi käyttää rikkinäisellä iholla ja pienille palovammoille edesauttamaan ihon paranemista. Se sopii mainiosti rohtuneille huulille ja talviaikaan tämä vedetön voide suojaa kylmältä ja viimalta. Voide sopii myös kuivien kyynärpäiden, kantapäiden sekä hiertymien hoitoon.

Imettäville äideille Lanoliinivoide sopii mainiosti suojaamaan arkoja rinnanpäitä. Voidetta ei tarvitse pestä pois ennen imettämistä. Voidetta voi käyttää myös raskausarpien hoitoon.

Lanoliinivoide sopii erittäin hyvin myös vauvan ihonhoitoon ja vaippaihottumaan. Tuote on turvallinen myös 0–3 -vuotiaille lapsille.

Lanoliinivoide on puhdistettua lääkelaatua olevaa lanoliinia.  Voide on hajuton ja mauton.

Voidetuubin suuaukko on pieni, joten voide voi olla vaikea saada ulos tuubista. Helpotat tuotteen annostelua lämmittämällä ja pehmittämällä tuubia hetken käsissäsi.

Tuotteelle on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnuksen käyttöoikeus.
AIA_FI_aariviiva_musta-webb.png

Tarkoitus
Erikoisvoide rikkinäisen ihon ja pienten palovammojen hoitoon, rohtuneelle iholle ja suojaamaan imettävän äidin rinnanpäitä.
Käyttöohje
Levitä pieni määrä voidetta iholle tarvittaessa.
Hajusteet
Hajustamaton
Ihotyyppi
Herkkä; Kuiva
Sopii myös
0-3 -vuotiaat lapset; Yli 3 -vuotiaat lapset

Lanolin

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään
user avatar
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Tosi hyvä tuote!

Aivan ihana tuote! Oikea pelastus huulten halkeamiin sekä ihon kuivettumiin!

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Parasta yöksi huulille! Päivällä ei enää tarvitse käyttää mitään huulia hoitavaa, kun tämä hoitaa öisin.

Luottotuote imettävälle, herkkäihoiselle äidille. Tätä on nyt imetysaikana kulunut tuubikaupalla, eikä ole tarvinnut kärsiä kipeistä rinnanpäistä. Edullinen mutta vähintään yhtä hyvä vaihtoehto muille lanoliinivoiteille.

Voide itsessään todella toimivaa, mutta sen saaminen hankalaa. Todella kovaa saa tuubia painaa, että sieltä tulee yhtään mitään. Samaa mieltä Susanna H:n kanssa.

Lataa lisää