loader

Sensitive Lanoliinivoide

3737

Lanoliinivoide hoitaa ja suojaa kuivaa, rikkoutunutta ihoa ja edistää ihon paranemista. Sopii koko perheelle ja vauvanhoitoon, myös atooppiselle iholle. Erinomainen tuote myös kuiville huulille. 100 % puhdistettua lanoliinia.

6,90 € / 20 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

4,5 / 5

Perustuu 22 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Aivan oivallinen kuivien huulten ja ihon pelastaja. Ilman tätä en selviäisi talven pakkasista. Ei ärsytä yhtään ihoa, ei kirvele edes haavaumissa. Sopii täydellisesti omalle atooppiselle iholle.

Julia T.

Dermosil Sensitive Lanoliinivoide hoitaa ja suojaa kuivaa, rikkoutunutta ja aristavaa ihoa. Lanoliinivoide hidastaa kosteuden haihtumista iholta ja edistää ihon parantumista.

Lanoliinivoide sopii kuivalle , herkälle ja atooppiselle iholle. Lanoliinivoidetta voi käyttää rikkinäisellä iholla ja pienille palovammoille edesauttamaan ihon paranemista. Se sopii mainiosti rohtuneille huulille ja talviaikaan tämä vedetön voide suojaa kylmältä ja viimalta. Voide sopii myös kuivien kyynärpäiden, kantapäiden sekä hiertymien hoitoon.

Imettäville äideille Lanoliinivoide sopii mainiosti suojaamaan arkoja rinnanpäitä. Voidetta ei tarvitse pestä pois ennen imettämistä. Voidetta voi käyttää myös raskausarpien hoitoon.

Lanoliinivoide sopii erittäin hyvin myös vauvan ihonhoitoon ja vaippaihottumaan. Tuote on turvallinen myös 0–3 -vuotiaille lapsille.

Lanoliinivoide on puhdistettua lääkelaatua olevaa lanoliinia.  Voide on hajuton ja mauton.

Voidetuubin suuaukko on pieni, joten voide voi olla vaikea saada ulos tuubista. Helpotat tuotteen annostelua lämmittämällä ja pehmittämällä tuubia hetken käsissäsi.

Tuotteelle on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnuksen käyttöoikeus.
AIA_FI_aariviiva_musta-webb.png

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Erikoistuotteet

Tarkoitus: Erikoisvoide rikkinäisen ihon ja pienten palovammojen hoitoon, rohtuneelle iholle ja suojaamaan imettävän äidin rinnanpäitä.

Käyttöohje: Levitä pieni määrä voidetta iholle tarvittaessa.

Ihotyyppi: Herkkä; Kuiva

Hajusteet: Hajustamaton

certificate logotype

Lanolin

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suosittelemme sinulle

Bestseller
product image
(168)
3900

Maximizing Moist Proof ripsiväri

10,50 € / 10 ml

Osta
Uusi
product image
(1)
9715

Aurinkovoide SPF 30

12,90 € / 150 ml

Osta
Bestseller
product image
(73)
3083

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,50 € / 150 ml

Osta
(23)
9224

Aurinkosuojapuikko SPF 50+

6,50 € / 15 g

Osta

Arvosana ja kommentit

4,5/5

reviewer avatar
Hanna S. 10.05.2022

Ihan paras huulirasvana ja korppukuiville kantapäille.

reviewer avatar
Meeri S. 06.05.2022

Ihan paras voide kuivalle ja atooppiselle iholle. Kuivat huulet hoitaa nopeasti kuntoon. Tyttärelle ostin tätä myös ja ei ollut koko talvea kuivuneet läikät iholla kuten yleensä. Loistotuote! Isommassa koossa olisi mukava saada myös.

reviewer avatar
Eija K. 01.05.2022

Hyvä tuote huulille ja punoittavaan nenän pieleen. Käytän karheisiin sormen päihin. Lapsen ihon on kuiviin kohtiin sopii myös. Ainoa miinus tulee siitä , kun on hankala saada tuubista ulos rasvaa .

reviewer avatar
Julia T. 20.02.2022

Aivan oivallinen kuivien huulten ja ihon pelastaja. Ilman tätä en selviäisi talven pakkasista. Ei ärsytä yhtään ihoa, ei kirvele edes haavaumissa. Sopii täydellisesti omalle atooppiselle iholle.

reviewer avatar
Laura P. 16.01.2022

Varmasti hyvä tuote monille. Lanoliini aiheutti itselleni kuitenkin allergisen reaktion. Hyvä tiedostaa erityisesti kaikkien villa-allergikkojen.

reviewer avatar
Anne-Mari H. 11.12.2021

Kylmän karhettamille käsille ja halkeileville sormenpäille, kynsinauhoille. Vedettömänä poskipäihin pakkasilmoille oikein hyvä. Huulirasvaksi. Multitaskaaja, kunhan lämmität tuubia sen verran että saat jotain ulos, kylmänä sitä on turha yrittää, lanoliini on lanoliinia. Plussaa näppärä koko, mahtuu hyvin taskuun.