Sensitive Kasvoseerumi
7,00 € / 30 ml

Hellävarainen seerumi antaa kasvojen iholle lisäkosteutta, pehmeyttä ja elinvoimaa. Sisältää ihoa hoitavaa manteliöljyä, sheavoita ja oliiveista saatavaa skvalaania sekä ihoa kosteuttavaa glyseriiniä.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Tuotesarja
Sensitive
Tuotteesta

Dermosil Sensitive Kasvoseerumi antaa kasvojen iholle hellävaraisesti lisäkosteutta, pehmeyttä ja elinvoimaa. 

Seerumi sisältää ihoa hoitavaa manteliöljyä ja sheavoita sekä oliiveista saatavaa skvalaania. Manteliöljy on helposti ihoon imeytyvä öljy, joka tekee ihosta kimmoisan ja pehmeän. Sheavoi puolestaan hoitaa, kosteuttaa ja vahvistaa kuivaa ja ärtynyttä ihoa.

Oliiveista saatava skvalaani on ihossa luonnollisesti esiintyvä kirkas lipidi. Skvalaani hoitaa ihoa ja antaa sille pehmeän, samettisen tunteen ihoa rasvoittamatta tai ärsyttämättä.  

Seerumi sisältää myös ihoa kosteuttavaa glyseriiniä.

Hajustamaton seerumi sopii erityisesti kuivan ja herkän ihon hoitoon. Taputtele seerumia puhdistetulle kasvojen ihoille aamuisin ja/tai iltaisin. Seerumin imeydyttyä voit halutessasi levittää iholle myös kasvovoiteen. 

Allergia-, Iho- ja Astmaliitto on myöntänyt tuotteelle Allergiatunnuksen käyttöoikeuden. Tuote on vegaaninen.

Tarkoitus
Tuomaan lisäkosteutta, pehmeyttä ja elinvoimaa kuivalle ja herkälle kasvojen iholle.
Käyttöohje
Taputtele seerumia puhdistetulle kasvojen ihoille aamuisin ja/tai iltaisin. Seerumin imeydyttyä voit halutessasi levittää iholle myös kasvovoiteen.
Hajusteet
Hajustamaton
Ihotyyppi
Herkkä; Kuiva; Normaali

Aqua, Glycerin, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Squalane, Butyrospermum Parkii Butter, Saccharide Isomerate, Gluconolactone, Glyceryl Caprylate, Tocopherol, Cetearyl Olivate, Sclerotium Gum, Xanthan Gum, Sodium Citrate, Sorbitan Olivate, Sodium Gluconate, Citric Acid, Sodium Benzoate

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Hei Anett! Kiitos viestistäsi. Suosittelisin juuri tätä Sensitive Kasvoseerumia sinulle.

Kyllä harmittaa kun tilasin! Lehdessä sanottiin, "yksi sävy sopii kaikille" ja olin innoissani, kun puuteri saa suojakerroin, oli aivan liian tumma, en pysty käyttämään!

Kiitos vastauksesta! Olen hakemassa korkealla glyseriini pitoisuudella silikonitonta voidetta/seerumia. Löytyykö Dermosil valokoimasta siihen sopiva?

Hei Anett! Kiitos viestistäsi. Emme anna julkisuuteen tarkkoja raaka-ainemääriä koska reseptimme ovat liikesalaisuuksia.

Voiko tietää glyseriinin pitoisuus voiteessa? Kiitos!

Lataa lisää

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Glowing Kasvoseerumi

9,80 € / 30 ml

Vitamin E Kasvoseerumi Hyal-X3

7,20 € / 30 ml

Anti-stress seerumi

13,20 € / 30 ml